evlilik ve yalnizlik :(

Yeni evlilik döneminde benim eşimde öyleydi.Evde oturmaya alışkın olmadığı için sıkılırdı.Sizi daha az sevdiğinden değil,evlilikten önceki düzenini birden bırakamamış.Eşin tv izlemesini seviyorsa demle çayını,aç tvyi dizi,sinema keyfi yap.Çocuğunuz yokmuş madem beraber çıkın gezin.Benim eşim de önce evde durmazdı.Şimdi yemeğini yiyor,rahat oturmak için eşofmanını giyiyor.Çocuklarla çaydı,diziydi vakit geçip gidiyor

Sen de arkadaşlarınla vakit geçir. Bu konuda kocandan umudu kes bence

Açık açık konuşun baktınız hala aynı gidiyor o zaman sizde kendi arkadaşlarınızla takılın onu beklemeyin. Ters etki yapar ve bu sefer sizinle vakit geçirmek isteyebilir.

Evet 3 yıllık evliyim. Ve kimsede değişmez, değiştiremezsin yani. Adam arkadaşlarını tercih ediyo. Sende evlilikte yalnızsın. Boşanma ozaman. Tek başına evde otur. Ne diyim?
Birsey demenize gerek yok ben burda hep birlikte belki yasayanlardan çözümleri nasil olmus diye merak ettim ve sagolsunlar tavsiyede bulundular sizden ozellikle aaa bana tavsiyede bulunun da demiyorum ne diyeyim o zaman yazmissiniz demeyin en iyisi ben yinede tavsiye bulunmussunuz sagolun demek istedim demekki tavsiyeniz biraz agir olmus ki size ciddi misiniz yazmislar bunda anormal taraf yok bence

Açık açık konuşun baktınız hala aynı gidiyor o zaman sizde kendi arkadaşlarınızla takılın onu beklemeyin. Ters etki yapar ve bu sefer sizinle vakit geçirmek isteyebilir.
Teşekküler genel olarak böyle yazildi zaten bunu deneyecegim insAllah
Sen de arkadaşlarınla vakit geçir. Bu konuda kocandan umudu kes bence
Öncede bizde öyleydik ama simdi arkadaslari ariyorlar surekli bende biliyorum bana sevgisinin az olmadığını ben tamam dersem genel olarak iste bana sanki ödül olarak mutlaka birsey alır yada aylik olarak sinemaya cafeye gideriz ama arkadaslari arayinca yok diyemiyor yok bugün su var yok halısaha derken bide cok fazla calisiyoruz bizde is yerlerimiz ayrı olunca karsilasmakta zor oluyor ben istiyorum benim evde yalniz oldugumu biliyor mesala ben yokken planlarini yapsin ben varken olmasın burada belki çözüm vardir diye yazmistim sizde sagolun tavsiyeniz icin

Kocan bence arkadaslarından geri kalmak istemiyor.. Yani hepsi toplanınca o da heves ediyor ve ben niye gitmeyeyim diye düşünüyor Gitmese "eşi izin vermiyor" diye belki dalga konusu olmaktan korkuyor olabilir.. Bunları da düşün bence . Tabi sen tamamen haklısın ama ona da anlayıslı yaklasırsan bu kadar takmazsın bana göre..

Ben hic denememistim zaten bana diyor sen bir tamam diyorsun sonra sorun cikartiyorsun bu sefer hersey daha kötü oluyor huzurumuz kaciyor dualar ediyorum sonra diyorum ben mi abartiyorum acaba diye bakalim artik takmiyacam kendi haline birakicam bende kendimi dusunecem kendisi diyecek sana nolmus diye

Aynen o sana baskı yapsın "bana zaman ayırmıyorsun hadi bi yere gidelim ya da benle ilgilenmiyorsun" diye bırak gitsin nereye gidiyorsa ayaklarını uzat çayını demle ohh keyfine bak..

Sizin yalnız kaldıgınız zamanlar gibi eşinizinde sizi aradıgında yerınde bulamasın Hep evde hep yuvanızda olmayacagınızı, canınızın sıkıldıgı ıcın sızde kendınıze vakıt ayırabılecegınızı bılsın. Garanti evde olacagı zamanlara dısarıda program yapın, yada size zaman ayırabileceği vakıt sizde iş güç çıkarın kendinize.. Size şikayete kalkarsa ortak gün olusturmanız gerektiğini, kaliteli zaman geçirmek için planlarınızdan bahsedin. İki gün size ayırsa ilgisine doysanız bu kadar kısıtlamaya kalkmazsınız.. Hem eşiniz hemde siz sosyalleşmiş olursunuz.Eşinizi hayatınızın odak noktasından cıkarın..

Iste tek yaptigim hata bu odak noktası yapmam onu sagolsun kizlar yazinca daha iyi anliyor gerçekten çünkü insan kendisine objektif olamaz hep hem karsiya hak veriyor hem kendine üstüne boyle birseyide kimseye anlatamaz sonucta aile ici birsey sagolun deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…