Ya genelde erkekler ayni incelikte düsunmuyorlar sanki onlara soyleyince boguluyormus gibi hissediyorlar napcaz bilmiyor insan git desen sen sinir oluyorsun gitme desen o sinir oluyorBende su an aynı şey yüzünden kızgınım bu konu da tuz biber oldu eşim kahveye gider yaşıtı olan akrabaları ile normalde hafta içi gitmezdi iki haftada bir pazar günü giderdi bide hafta içi çıktı sinirlerim tepemde valla... Bşde aramış ben geç gelcem karnınızı açsa doyurun diye bende iş için sandım uyuz herif kahveye gidecem diyincede iyi dedim kapattım tlfnu ıyyyyy sinir oluyorum ya gidip kahveye molotof atasım var haa
Mızmızlanacaksın çünkü insan yaşamadığı her tecrübenin cahilidir.İleride mızmızlanmak yerine ciddi konuşmanın işe yaradığını ya da senin de bir birey olarak dik durabildiğini görmesinin işe yaradığını anlayacaksın.Biz yapiyoruz ayda 1 kez ama genelde her firsatta arkadaslariyla takilmak istiyor belkide firtar
Yani diyorsun ki hic karisma gez toz nasil olsa anlayacak guzelmis bu yontem begendim genelde cidden mizmizlaniyor insan
bunu deneyip basari saglarsam buraya yeni konu acip herkese soyleyecegimMızmızlanacaksın çünkü insan yaşamadığı her tecrübenin cahilidir.İleride mızmızlanmak yerine ciddi konuşmanın işe yaradığını ya da senin de bir birey olarak dik durabildiğini görmesinin işe yaradığını anlayacaksın.
hadi bismillah o zamanbunu deneyip basari saglarsam buraya yeni konu acip herkese soyleyecegim
Ya genelde erkekler ayni incelikte düsunmuyorlar sanki onlara soyleyince boguluyormus gibi hissediyorlar napcaz bilmiyor insan git desen sen sinir oluyorsun gitme desen o sinir oluyor
Cok sukur ki sizinki sadece haftadabir defa cikiyormus bencede birsey demeyin boyle konuda hafta 1 defa cok degil bence onun icin hem kendizisi üzmeyin benceAynen öyle...
Bizimki her zaman yapmaz bu ikinci çıkması hafta içi onun dışında hep evdedir akşamları işten eve evden işedir yani iki haftada bir pazar giderdi bir pazar bizimleydi ama ağzından bi söz kaçırdı uç hafta evde seninle kalıcam diye uç pazardır evdeydi
Bi kere akşam çıkmıştı bu ikinci oldu bu pazarda benimle yani
Böyle arasıra olunca pek bişey denmiyor maalesef iş konusunda da çok sıkıntıları oluyor kafa dağıtıyorum diyo
Varsın dağıtsın kafasını ben dağıtırsam toplayamaz
Kötü bişey de yapmıyo allah şükür bende evde kafa dinleyim bari
Cok sukur ki sizinki sadece haftadabir defa cikiyormus bencede birsey demeyin boyle konuda hafta 1 defa cok degil bence onun icin hem kendizisi üzmeyin bence
Haklisiniz o kadar dua ediyorum ki insAllah düzelir diye cok sukur ki hakaret yada siddet gibi seyler yapmiyor sabirli olmaya calisiyorum çünkü herkes o kadar farkli dertler cekiyor ki benim ki dertmi diyesim geliyor fakat mutlaka benim gibi olan vardir nasil atlatmistir acaba diye marak da ediyor insan insAllah duzelirZamanla düzene gireceğini düşünüyorum. Çok kötü bir olaydan bahsetmiyorsun şiddet hakaret aldatma gibi... Biraz sabır göstermen, güzellikle eşine isteklerini anlatman gerekir.
Bu yazdiginda ciddi misin?
ahhh ahhh evliliğimin 3. ayında. itibaren. beyefendinin ilkokul arkadaşları hortladı. baktım adam hep dışarda. tası tarağı topladım 1 senenin sonunda. bir de mektup yazdım sorunlarımı tek tek. gittim babamın evine. ertesi akşam iş çıkışı beni almaya geldi ( aileme herşey normalmiş gibi göstererek) sonra baya iyileşme oldu.Kızlar bana bir yardımcı olun 2 yıl olacak evleneli ama cocugumuz daha yok fakat esim sürekli arkadaslariyla bulusmak istiyor ve islerini bana göre degil kendine gore ayarlıyor hic bos vakti yok gibi kalan vakitlerde ya misafir geliyor yada kaynanaya gidiyoruz çünkü bende calisiyorum bunu defalarca konustum fakat tamam desede hic bir degisme olmadi bazen evde duvarlar üstüme üstüme geliyor oturdugum yerde ailemde yok bugun isten cikti direk arkadaslarinin yanina gitti soyledim bagirdi cagirdik kavga ettik bazilarimizin imtihani farkli oluyor galibaaa ben evlenirken boyle tahmin etmemistim tabiki sabir gosteriyoruz ama evliyim ama yalnizim gibi hissediyorum
Evet. Hayatından memnun değilBu yazdiginda ciddi misin?
Cok zor bi durum insan yasamadan anlamiyor bizde bi söz vardir ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin gitmek bit cözüm degil onemlinolan savasabilmek siz ne güzel bir yol bulmussunuz ama bazen yaptığına cok kiziyorum ilk tamam diyorum sizin gibi ama devamli olunca cok sinirleniyorumahhh ahhh evliliğimin 3. ayında. itibaren. beyefendinin ilkokul arkadaşları hortladı. baktım adam hep dışarda. tası tarağı topladım 1 senenin sonunda. bir de mektup yazdım sorunlarımı tek tek. gittim babamın evine. ertesi akşam iş çıkışı beni almaya geldi ( aileme herşey normalmiş gibi göstererek) sonra baya iyileşme oldu.
Fakat. ne yazık ki ben eşimin arkadaşlarıyla mutlu olabildiğini, erkek muhabbetini benim muhabbetime tercih ettiğini. onların yanındayken iş stresini unuttuğumu düşündüğümden kıyamadımher cumartesi gece 2 ye kdr arkadaşlarıyla. her pazar da beni kahvaltıya götürür. teşekkür maiyetinde...
Yani bazen zorlasan da olmuyor
Çocuk olunca düzelir inşAllah
Bilmiyorum evlimisiniz diye ama kolay degil gitmek oyle hadi ben oynamiyorum diyemiyorsunuz buradaki bayanlar nasil yol bulmuşlar diye soruyoruz birbirimize çünkü anlatilmiyor herkese insan yasamadan anlamiyor onun icin ki arkadas ciddi misin diye sormus yinede bir tavsiyede bulunmussunuzEvet. Hayatından memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?