evlilik ve yalnizlik :(

Ya genelde erkekler ayni incelikte düsunmuyorlar sanki onlara soyleyince boguluyormus gibi hissediyorlar napcaz bilmiyor insan git desen sen sinir oluyorsun gitme desen o sinir oluyor

Biz yapiyoruz ayda 1 kez ama genelde her firsatta arkadaslariyla takilmak istiyor belkide firtar

Yani diyorsun ki hic karisma gez toz nasil olsa anlayacak guzelmis bu yontem begendim genelde cidden mizmizlaniyor insan
Mızmızlanacaksın çünkü insan yaşamadığı her tecrübenin cahilidir.İleride mızmızlanmak yerine ciddi konuşmanın işe yaradığını ya da senin de bir birey olarak dik durabildiğini görmesinin işe yaradığını anlayacaksın.

Akşam eşi dururken
Hergün dışarda işi ne

bunu deneyip basari saglarsam buraya yeni konu acip herkese soyleyecegim

Zamanla düzene gireceğini düşünüyorum. Çok kötü bir olaydan bahsetmiyorsun şiddet hakaret aldatma gibi... Biraz sabır göstermen, güzellikle eşine isteklerini anlatman gerekir.

Ya genelde erkekler ayni incelikte düsunmuyorlar sanki onlara soyleyince boguluyormus gibi hissediyorlar napcaz bilmiyor insan git desen sen sinir oluyorsun gitme desen o sinir oluyor

Aynen öyle...

Bizimki her zaman yapmaz bu ikinci çıkması hafta içi onun dışında hep evdedir akşamları işten eve evden işedir yani iki haftada bir pazar giderdi bir pazar bizimleydi ama ağzından bi söz kaçırdı uç hafta evde seninle kalıcam diye uç pazardır evdeydi

Bi kere akşam çıkmıştı bu ikinci oldu bu pazarda benimle yani

Böyle arasıra olunca pek bişey denmiyor maalesef iş konusunda da çok sıkıntıları oluyor kafa dağıtıyorum diyo
Varsın dağıtsın kafasını ben dağıtırsam toplayamaz

Kötü bişey de yapmıyo allah şükür bende evde kafa dinleyim bari

Cok sukur ki sizinki sadece haftadabir defa cikiyormus bencede birsey demeyin boyle konuda hafta 1 defa cok degil bence onun icin hem kendizisi üzmeyin bence

Cok sukur ki sizinki sadece haftadabir defa cikiyormus bencede birsey demeyin boyle konuda hafta 1 defa cok degil bence onun icin hem kendizisi üzmeyin bence

Aynen öyle canım bişey demiyorum zaten bazen gereksiz surat asıyorum o da gereksiz olduğunu bildiği için umursamıyor zaten

Kısa zaman sonra da eski halimize dönüyoruz hatta kahvede oyunu kazanamadıysa kızıyorum bide gittin de ütüldün mü diye oda aşkta kazanıyorum ben diyo

Zamanla düzene gireceğini düşünüyorum. Çok kötü bir olaydan bahsetmiyorsun şiddet hakaret aldatma gibi... Biraz sabır göstermen, güzellikle eşine isteklerini anlatman gerekir.
Haklisiniz o kadar dua ediyorum ki insAllah düzelir diye cok sukur ki hakaret yada siddet gibi seyler yapmiyor sabirli olmaya calisiyorum çünkü herkes o kadar farkli dertler cekiyor ki benim ki dertmi diyesim geliyor fakat mutlaka benim gibi olan vardir nasil atlatmistir acaba diye marak da ediyor insan insAllah duzelir

İlginçmiş sizinle yalnız kalmaktan korkar gibi...

Madem çocuk yok sen de arkadaş edin onlarla takıl dışarı çıkacağı zaman ben de çıkıyorum de o seni merak etsin onu da fazla umursama bu davranışlarından ötürü ondan soğuduğunu hissettir. Gündüzleri de hiç arama. Süslen püslen işe git.

Kafandaki soruları halletmeden çocuk falan yapma bence.. iyice düşün taşın.. evlilik eş olmak anlattığın şeyler değil..

ahhh ahhh evliliğimin 3. ayında. itibaren. beyefendinin ilkokul arkadaşları hortladı. baktım adam hep dışarda. tası tarağı topladım 1 senenin sonunda. bir de mektup yazdım sorunlarımı tek tek. gittim babamın evine. ertesi akşam iş çıkışı beni almaya geldi ( aileme herşey normalmiş gibi göstererek) sonra baya iyileşme oldu.
Fakat. ne yazık ki ben eşimin arkadaşlarıyla mutlu olabildiğini, erkek muhabbetini benim muhabbetime tercih ettiğini. onların yanındayken iş stresini unuttuğumu düşündüğümden kıyamadım her cumartesi gece 2 ye kdr arkadaşlarıyla. her pazar da beni kahvaltıya götürür. teşekkür maiyetinde...
Yani bazen zorlasan da olmuyor
Çocuk olunca düzelir inşAllah

Cok zor bi durum insan yasamadan anlamiyor bizde bi söz vardir ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin gitmek bit cözüm degil onemlinolan savasabilmek siz ne güzel bir yol bulmussunuz ama bazen yaptığına cok kiziyorum ilk tamam diyorum sizin gibi ama devamli olunca cok sinirleniyorum

Evet. Hayatından memnun değil
Bilmiyorum evlimisiniz diye ama kolay degil gitmek oyle hadi ben oynamiyorum diyemiyorsunuz buradaki bayanlar nasil yol bulmuşlar diye soruyoruz birbirimize çünkü anlatilmiyor herkese insan yasamadan anlamiyor onun icin ki arkadas ciddi misin diye sormus yinede bir tavsiyede bulunmussunuz

Evet 3 yıllık evliyim. Ve kimsede değişmez, değiştiremezsin yani. Adam arkadaşlarını tercih ediyo. Sende evlilikte yalnızsın. Boşanma ozaman. Tek başına evde otur. Ne diyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…