• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve yaş farkı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekle kadın arasında bi 3-4 yaş oynamalı.Ne yukarı ne aşağı bu civar gayet iyi.
Büyük erkek gibi küçük erkek de sorun olabiliyor

Kendinizden yaşça büyük biriyle hadi ilişki yürür de evlilik nasıl olur? Ben bunu merak ediyorum. Mesela 20 yaş? Sizce nasıl olur? Çok mu fazla? Yürür mü?
Böyle bayanlar ya da çevresinde olanlar varsa deneyimlerini/gözlemlerini paylaşabilirler mi?

Hayırdır.
Diğer konularınada vakıf olmuştum.Umarım bu ummalı çalışman daha önce zorla evlenediğini söyleyen sonra öğrencisi ile mesajlaşan ailenin istemediği o insan için değildir.:41:

MÜMKÜN DEĞİL YAAA.baba mı diyceksiniz eşinize.tabi mal varlığı çok,sizin de hayaliniz çok para ve erken tahtalıköye giden eş ise bilemem.çoğu kadın mutluluğu paraya değişmez,öyle görünse de.yoksa hepimiz bekler bekler,babamız yaşında adamlarla evlenirdik:))

Çok fazla bu yaş farkı çok çok çok fazla kuşak var arada en büyük fark yaratan. Sevgi saygıda olsa arada illa ki bir çok sıkıntı doğacaktır ve içine atmaktan karşındakinden önce yıpratacaksın kendini.

20 yaş farkı olan biriyle evlenince kadın daha değerli olur, çünkü genç güzel taraf olan o olur, daha dikkat çekicidir, daha çok kıskanılır. tercih meselesi. prenses muamelesi görcem diyorsanız olabilir ama ben babam yaşında biriyle yapamazdım sanırım, büyük de konuşmayayım da...

20 yaş farkı olunca pek anlaşılabilir olucağını sanmıyorum çünkü kız cıvıl cıvıl kıpır kıpır sinemaya gitmek ister gezmek ister dolaşmak ister ama adamın yaş baya ilerlemiş olucağı için evde kös kös oturup televizyon izlemeyi tercih eder daha ağır olur kız ne yaparsa yapsın ona çocuksu gelir çünkü örneğin 22 yaşındaki bi kızla 42 yaşında ki adamın hareketleri ve düşünceleri daha farklı olur

iyi olcağını hiç düşünmüyoeum resmen farklı kuşaklardan gelmiş olcaksınız siz 30 olunca o 50 yani çok zor

yoook artik cooos yani..bunu magazinlerde unlulerdede cok gorduk ama onlarda dahi garip durdu..goz onunde olundugundan yani..bana abarti fazla hatta boh geldi yani..baa kiz gibi:1:

aşık olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz yada dedikleri gibi mal mülkte gözünüz var :)
önceki konularınızı bilmiyorum fakat bu konuyu baştan sona okudum.
aslında kafamda yarattığınız profil 18-21 yaş arası bir genç kız profili
yarınlara görememek durumunda olabilirsiniz.
sizi anlamakta zorlanmıyorum çünkü aynı yaş farkında bi adama aşık olduğumu düşünüyorum yada düşünmüştüm mü desek
bu yaşlarda bir adam sizi çok zor reddeder. fakat ben şöyle düşünüyorum ki arkadaş ortamınıza getirdiğinizde arkadaşlarınız eşleriyle sohbetleri asla uyuşmayacak, bir süre sonra bu adam benden yaşlı düşünceleriniz başlayacak, nihayetinde soğuyacaksınız. ve arkadaşların ona amca diye hitap edebilir rahatlıkla..
isteyeceğiniz şeyler olduğunu düşünmüyorum..
ama hastalık konusunda arkadaşlara katılmıyorum artık 5 yaşında bir çocuk hastayken yaşlılar olmayabilir
ama bir pazar günü siz deli gibi gezmek isterken evet o evde oturmayı isteyecek
şimdi hayır o benden hareketli diyeceksiniz belki ama hayır bunlar sadece genç görünme çabaları..
kesinlikle kuşak farkınız var
ama para sıkıntısı çekmezsiniz o kesin bakın :)
böyle birşey yapacaksanız herşeyi iki kez gözden geçirin. erkeklerin 40 yaş sendromlarında ''taze et'' arayışlarıyle ilgili makaleler var onları okumanızı tavsiye ederim...
amma çok konuştum ya dolmuşum galiba :)

Son düzenleme:
20 yas cok asiri fazla yani hic normal degil ki 20 yas buyuk adamin kendinden 20 yas kucuk birine bakmasida normal degil,
cocugu olsa o yasta olur yani bide ileriyi dusunmek gerekir evlenseniz mesela bi 5 sene sonra yada cocuk sahibi olsaniz o cocuguda dusunmek gerekir :34:

Çok fazla.

Her açıdan sorun.
Cinsellik, çocuk sahibi olmak, v.s..
Baba-kız gibi resmen.

Ben 10 yaşı da normal şartlarda çok buluyorum. Ha çok aşık olur çiftler birbirine, çok iyi anlaşırlar o zaman bir derece.

6-7 yaş, en fazla 8 yaş idealdir.

Benim düşüncem tabi.

merhabalar kızlar!
anne babası arasında 18 yaş olan bi arkadaşım var
babası çok yaşlı görünüyordu annesi ise daha genç ve güzel ,belli ki yılların vermiş olduğu bi bıkkınlık da vardı onlarda, çocukları 20 li yaşlardaydı ama fikirleri halen uyuşmuyordu ne yazık ki

bide benim dedemle babannem var 20- 25 yaş vardı aralarında (ikisinin de 2. evliliğiydi) deli gibi kıskanıyordu babannem dedemi :)

dönelim konuya : bence de çok fazla 20 yaş

"babasi yaşinda biriyle evleniyor"

bu cümle cuk diye oturur bence :D

yok yok çok fazla ben hiç duymadim, ama eger kadin 50 adamda 70 ve ikinci evlilikse olabilir ama kadin 25 adam 45 olmaz bence

Sırf mantık evliliği düşünüyorsanız olur tabii... O bile olmaz yaa :53: 20 yaş aşırı fazla, kuşak farkı var resmen. Bir kere ortak zevkleriniz olmayacak, farklı yerlerde bulunmayı isteyeceksiniz, biriniz sakin dingin bir hayat isterken diğeriniz heyecandan yoksun hissedecek. Bu adamın çocuğu da varsa tamam artık. Kızıyla görümce gibi olursunuz.

Bizim 15 yaş var. Yaşa bağlı görüntüsel sorun yaşamadım. Benim adam gayet fit, bakımlı ve hoştur. ( Sırf benim değil kadınların ortak fikri :34: ) Ona göre ben oldukça salaş bir tipim.

Ancak fikir olarak arada uyuşmazlıklarımız oluyorsa da ancak bunun %20 si yaşa bağlı diyebilirim. %80'i siyasal ve dünya görüşü farklılığından. Ancak hiçbiri öyle birlikteliği tehdit eder boyutta değil.

Yakın bir arkadaşım ise 22 yaş büyük biriyle evli. Arkadaşım ne kadar minyonsa, adamda bir o kadar yaşından daha yıpranmış duruyor. Hatta eşinin oğluyla arkadaşım arasında 4-5 yaş var. Israrla ben mutsuz olduğunu düşünsemde, arkadaşım çok mutlu.

Kısaca gözlemlediğim eğer karakter olarak benzeniyorsa yaş sorun değil. Ancak karakter farklılıkları var sorun.

Gene de herkesin böyle bir ilişkiyi yürütmesi zor. Davul bile dengi dengine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X