esimle aramda 15 yas fark var ve inanilmaz mutluyuz nazar degmesin (= sonucta dusunceler uyuyorsa hic sorun degil.biz konserlere senliklere sinemaya alisverise yani akliniza gelecek her yere gidiyoruz hayatimizi yasiyoruz,ailelerimiz cevremizdeki insanlar bile ne kadar uyumlu bi cift oldugumuzu soyluyor,aramizdaki sevginin gorundgunu soyluyorlar (tabi esimin yasini ogrenince soka giriyorlar ama yasini hic gostermiyor )yani bizim hic bi zaman problemimiz olmadi yas,bazi arkadaslar zengindir babasi gibi hisseder fln demis,esimin maddi durumu normal memur,babam gibi hic hissetmedim hatta bunu duymak garip bile geldi.biz mutluyuz (= ahh buarada yasam tarzi da onemli bence, esimin bulundugu yerde populer olan bi muzik grubu var ve ayda 1-2 kez konserler de oluyor sabah kadar egleniyoruz,kiskanclik durumu kesinlikle yok,birbirimizi iyi yonde glistirme cabasi icerisindeyiz,birbirimie saygimiz sevgimiz ve askimiz var. ne biliyim yorumlar isin acikcasi bana urkutucu geldi yani eger kendimden 15 yas buyuk biriyle evli olmasaydim korkardim ve kinardim bu durumu ama gercekler cok farkli,sonucta evlenmek isteyerek bu kisiyle hayatinin kararini veriyorsun kimse ayrilmak icin evlenmez ve bende oyle evlenmedim.bu kararimi saglikli dusunerek veren biri olarak hic aklima gelmemisti yas (= umarim herkes sevdigiyle kendisini sevenle cok mutlu olur =)