- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nişanlım çok gösterme meraklısıdır annesi belkide göreyim demedi bilmiyorum o kısmıSizin evinizde kullanacağınız eşyaları niye görmek ister ki başkası.Parasını onlar veriyor olsa bile.
Yoksa bu da bir gelenek de o yüzden mi bilmiyorum.
Sabret canim sakin ol bende de bazen oluyor ama evlenene kadar sabret alttan al ama evlenince ipleri kendi eline al asik suratli kimseye davranma guler yuzlu mutluluk kaynagi ol ama haksizken bile sus cunku evlemimce artik ipi sen eline alirsin istediginle konusup istediginle muhattap almazsim sadecd dayan ben oylr yapiyorim evlenmeden once seni çemkiren birisi sanip evlenmekten vazgecmesinler canim sabret evliligi bekle
Annem gelmek istedi geldi onun annesi işi varmış gelmedi,diğer mobilya alışverişini nişanlımla ikimiz yaptık ama buna annemde gelmek istedi,süreç baya bi gerginAnneniz neden geldi sizinle
Annesi görmüş ben de göreyim demiştir Kv
Daha önceki konunda alışverişe yalnız git demiştik diye hatırlıyorum
Evet süreç gergin ama anneye tavrın hoş değil
Annesinede şu yüzden kızgınım aslında onun sitemiydi bu,anne evimizde depo sıkıntısı var dedikçe eve sürekli bişeyler alıyor sanki inadına yapıyor gibianasinida alsin defolsun gitsin bi zahmet.
oncesinde de dolsun heralde ki allah allah demissin belli. keske sen cekseydin deseydin konu kapatsaydin.
Bence gergin davranmışsın ve nişanlın haklı çekmedim diyebilirdin. Size düşen arayıp gerginlik sebepli özür dilemek. Anne babaya saygısızlık oldumu işin rengi değişir kaybetmek istemiyorsanız özür dileyin bemceSizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Annesinede şu yüzden kızgınım aslında onun sitemiydi bu,anne evimizde depo sıkıntısı var dedikçe eve sürekli bişeyler alıyor sanki inadına yapıyor gibi
Terbiyesizlik yapmışsın.Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Sabret canim sakin ol bende de bazen oluyor ama evlenene kadar sabret alttan al ama evlenince ipleri kendi eline al asik suratli kimseye davranma guler yuzlu mutluluk kaynagi ol ama haksizken bile sus cunku evlemimce artik ipi sen eline alirsin istediginle konusup istediginle muhattap almazsim sadecd dayan ben oylr yapiyorim evlenmeden once seni çemkiren birisi sanip evlenmekten vazgecmesinler canim sabret evliligi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?