Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Bu nasıl yorum yahu.
Kişi nasılsa öyle davranmalı herzaman.
Deveye hendek atlatana kadar hesabı yapıldığı müddetçe, evlenmeden önce sen böyle değildin muhabbeti çok olur.
Evlenmeden ayrılmaması için tedbir bu peki evlendikten sonra ki tedbir ne olmalı o halde?

Anneniz neden geldi sizinle

Annesi görmüş ben de göreyim demiştir Kv

Daha önceki konunda alışverişe yalnız git demiştik diye hatırlıyorum

Evet süreç gergin ama anneye tavrın hoş değil
Annem gelmek istedi geldi onun annesi işi varmış gelmedi,diğer mobilya alışverişini nişanlımla ikimiz yaptık ama buna annemde gelmek istedi,süreç baya bi gergin

anasinida alsin defolsun gitsin bi zahmet.
oncesinde de dolsun heralde ki allah allah demissin belli. keske sen cekseydin deseydin konu kapatsaydin.
Annesinede şu yüzden kızgınım aslında onun sitemiydi bu,anne evimizde depo sıkıntısı var dedikçe eve sürekli bişeyler alıyor sanki inadına yapıyor gibi

Bence gergin davranmışsın ve nişanlın haklı çekmedim diyebilirdin. Size düşen arayıp gerginlik sebepli özür dilemek. Anne babaya saygısızlık oldumu işin rengi değişir kaybetmek istemiyorsanız özür dileyin bemce

Annesinede şu yüzden kızgınım aslında onun sitemiydi bu,anne evimizde depo sıkıntısı var dedikçe eve sürekli bişeyler alıyor sanki inadına yapıyor gibi

annesi devamli onu al bunu aldinmi resmini cek gonder diye darliyosa haklisin cekilmez, ama yinede kafana takma cvpta verme, cekmedim de almadim de gec. evlilik oncesi bosuna gerilme,.
zira anm haksiz sen haklisin diyenini daha gormedik, kendini yordugunla kalirsin

Evlilik arefesi evet gergin ve yorucu bir süreç, ancak bu gerginliği öne sürerek böyle eften püften bir konudan bile kavga edip birbirinize kolayca saygısızlaşabiliyorsanız bence bu evliliği tekrar gözden geçirin.

Evlilik geçim işi, ne olurdu yani çekmedim sonra eve gelince bakarız deseydiniz. Ama şimdiden bu kadarını yapamıyorsanız ya siz bu adama veya annesine geçinecek kadar tahammül edemiyorsunuz yada evliliğe henüz hazır değilsiniz

Sen oyle soylerek;kabalik etmissin.nisanlin evliligin boyunca asla ailesini elestirmene izin vermez.simdiden boyle konusuyor.
Sende düğün stresinden;kabalık ettim.özürdilerim de.ama sende annene duyurmayabilirdin.sende suçlusun de.

Siz şimdiden böyle davranırsanız evlendiğinizde sorunlarınız daha da çok artar. Biraz sakin olun büyütecek bir mesele yok ortada. Memnuniyetsiz, sinirli geçimsiz bir insan profili çiziyorsunuz farkında olmadan. Nişanlınız iyi ve sizi seven biri belli ki. Kredinizi böyle basit şeyler için bitirmeyin.

ben olayın başka yönüne takıldım. nişanlın senden habersiz niye telefonu hoparlöre vermiş. şimdi empati yapıyorum eşimle konuşurken benden habersiz hoparlöre verse dediklerimi insanların duyacağını bilmeseydim bu benim güvenimi sarsardı

Bu işin sonunda adam katil olur ben diyeyim. Kayınvalidesiyle alışverişe gitmek zorunda olan o kadar çok kişi varken bir fotoğraf göndermek yada fotoğrafın olmadığını sakin bir şekilde söylemek bu kadar zor olmamalı

Burdaki bazi insanlari hic anlamıyorum.açıkçası insan merak ediyor oğlunun yuvasını annemden biliyorum.kibarca nisanliniz sormuş.ne varki bunda.böyle kabaca bir cevap veriyorsunuz.kimse kimsenin evinde kalmıyor..Benim iki tane oglum var onları elimden geldiğince iyi şartlarda buyutmeye çalışıyorum.altlarını temizledim.afedersiniz kakasi ni kusmuğunu sildim.guzel şeyler yesinler guzel şeyler giysinler guzel yerler gorsunler diye mucadele ediyorum..bir erkek anasının yerinide bilmeli karısınında.bırakın bunca emeğimin karsiliginda oglmun bir avizesini de merak etme hakkım olsun.şuan bir gelinim ,gencim ,ama bazı noktalarda empati yapabiliyorum..
Böyle devam ederseniz ki daha önceki konularınızı da biliyorum.tüm samimiyetimle söylüyorum mutlu olamazsınız..dilinizi torpileyin ve aileler arası adaletli olun ve empati yapmayı ogrenin.

Kim ne derse desin ben şunu bilir şunu söylerim bir erkek annesini ne kadar sayar ve severse evlendiği kadını o kadar sayar ve sever.çünkü bu onun kişiliğini yansitir..bana gore sevmek bir kisiliktir.saygi gosterebilmek bir kisiliktir..yarın kayinvalideniz size birsey dediğinde aynı şekilde sizide koruyacaktir.

Terbiyesizlik yapmışsın.

Sen simdi haksizliga sus. Yeterki adam evlenmekten vazgecmesin. Ama ilerde ipleri eline alacagina kendini inandir.

Yok oyle bi dunyaaa..

Allah allah demene ne gerek vardi net haksizsin kadin heveslenmis merak etmis ne var bunda cekmedim deseydin olay kapanirdi hem trip atip hem de cok ustume geliyo yaa demekte garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…