Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Ya adama durduk yere patlamışsın ayıp etmişsin orda uzatmışsın da boşu boşuna özür dileyebilirdin sert söylediğin için.Ama nişanlında fazla abartmamış mı batan bişey mi var falan bunlar nasıl konuşmalar ne anacıymış be böylesi benden uzak olsun

Kimse farketmemiş mi ya?

Adam sana ne giriyor demiş?

Home aynı elif gibi.

Batumu unutup ama başkasına merhaba dediye takılır.

Deli misin sen home?
Adam sana ne girdiğini sormuş sen burada avizeyi dert etmişsin..

Nasıl rezil hayatlar, nasıl rezil cümleler.

Edit: batan mı var demiş, arkadaş düzeltti
Hiç bir şey değişmedi, ayrıl

Ben de kadını haksız bulmadım dediğiniz gibi çocuğunun evini merak etmiş sormuş. Kv sevmez arkadaşlar hemen saydırmışlar yavaş gelin panpalar:)

Bu kızın yaptıklarından sonra az bile demiş. Artık çileden çıkmış adam napsın.

Ay bunlar nasıl konuşmalar ya siz daha evlenmeden saygıyı çook aşağıyaçekmişsiniz kendinize hakim olmuyorsunuz siz heyecanlıysanız nişanlınız da heyecanlı o da stresli yani.
Burdaki yorumlara kulak verip başınızı iki avcunuzun arasına alıp bi düşünün derim. Kendi içinize bi dönün bakın derin bi nefes alın. Hatalarınızın farkına varın ve tekrar etmemek için otokontrol mekanizmanızı geliştirin.

uzun süredir okuyorum konularınızı. alınmayın lütfen ama evlenecek olgunlukta göremedim ben sizi. nişanlınızın kullandığı dil de hatalı. sizinki de ne yazık ki gereksiz bir kapris olmuş.

Bu kızın yaptıklarından sonra az bile demiş. Artık çileden çıkmış adam napsın.

Olmaz cherry.
Homenin zeki bir kadın olduğunu düşünmüyorum
Gerçekten sorunlu.
E adam rahatsızsa ayrılsın.

Batan mı var ne, oradaki batan iğne değil yalnız.

Gebe mi adam home den?
Neden ayrılmıyor?

Katlanmasın o zaman.
Alacak karısı yapacak, bu ne ergen ergen cümleler

Arkadasim sana ne batiyor diye soruyor.burdaki soylenis amaci anneme bunu gostermek istiyorsam sana gore ne var seni ne rahatsiz ediyor demek istiyor.soz kaba olabilir.ama kotu niyet olduğunu düşünmüyorum..ben böyle yorumladım nacizane.affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…