- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Öyle dememiş sana batan mi var demis..Sana giren çıkan mı var demiş nişanlın
Ne cevap verdiğini merak ettim.
Burdaki bazi insanlari hic anlamıyorum.açıkçası insan merak ediyor oğlunun yuvasını annemden biliyorum.kibarca nisanliniz sormuş.ne varki bunda.böyle kabaca bir cevap veriyorsunuz.kimse kimsenin evinde kalmıyor..Benim iki tane oglum var onları elimden geldiğince iyi şartlarda buyutmeye çalışıyorum.altlarını temizledim.afedersiniz kakasi ni kusmuğunu sildim.guzel şeyler yesinler guzel şeyler giysinler guzel yerler gorsunler diye mucadele ediyorum..bir erkek anasının yerinide bilmeli karısınında.bırakın bunca emeğimin karsiliginda oglmun bir avizesini de merak etme hakkım olsun.şuan bir gelinim ,gencim ,ama bazı noktalarda empati yapabiliyorum..
Böyle devam ederseniz ki daha önceki konularınızı da biliyorum.tüm samimiyetimle söylüyorum mutlu olamazsınız..dilinizi torpileyin ve aileler arası adaletli olun ve empati yapmayı ogrenin.
Kimse farketmemiş mi ya?
Adam sana ne giriyor demiş?
Home aynı elif gibi.
Batumu unutup ama başkasına merhaba dediye takılır.
Deli misin sen home?
Adam sana ne girdiğini sormuş sen burada avizeyi dert etmişsin..
Nasıl rezil hayatlar, nasıl rezil cümleler..
Bu kızın yaptıklarından sonra az bile demiş. Artık çileden çıkmış adam napsın.
Arkadasim sana ne batiyor diye soruyor.burdaki soylenis amaci anneme bunu gostermek istiyorsam sana gore ne var seni ne rahatsiz ediyor demek istiyor.soz kaba olabilir.ama kotu niyet olduğunu düşünmüyorum..ben böyle yorumladım nacizane.affolaKimse farketmemiş mi ya?
Adam sana ne giriyor demiş?
Home aynı elif gibi.
Batumu unutup ama başkasına merhaba dediye takılır.
Deli misin sen home?
Adam sana ne girdiğini sormuş sen burada avizeyi dert etmişsin..
Nasıl rezil hayatlar, nasıl rezil cümleler.
Edit: batan mı var demiş, arkadaş düzeltti
Hiç bir şey değişmedi, ayrıl
Bu adam kendini bile bile ateşe atıyor.
Ben bu adamin sabrina ve sevgisine sahip bi es istiyorum
Adam resmen evliya
Ne olucak evlendikten sonra eliften farkı olucakmı home unda hayır boşuna yazıp duruyoruz
Kk için çalışan ajan diye düşünüyorumElifin konuları iyice sürrealist bir hal aldı zaten
Az psikopatlık yoksa ıhh olmazŞu konuları gördükçe ben neden hala sapım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?