Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Gerçekten çok saygısız konuşmuşsun
Nişanlının da yaptığı anne kuzuluğu değil sen gereksiz yere asabiyet yapmışsın ne var sanki kadın merak etmiş nişanlın da sana sormuş sen bildiğin dövmekten beter etmişsin
Ne vardı sanki yok hayatım foto çekmedim aklıma gelmedi ki neyse artık takılınca görürler deseydin
Çok haksızsın çoookkkkk

bu anlarınızın tadını çıkarın . nişanlınız hevesle bir şey istemiş . siz de hevesinizi yaşayın her şey yoluna giriyor stres yapmayın . güzel kısımlara odaklanın . bir defa yaşayacağınız bir şey . azcık pozitif olun.

@homeostas lafı dolandirmayacagim net ve objektif olmak gerekirse
Onceki konularına yorum yapmisligim var ama nisanlin anneci mi bilemiyorum
Ben de fevriyim ama sert olmus seninki de
Rabbena hep bana olmaz
Senin annen gelmiş iyi hoş onunki de heves etmiş görmek istiyor.

Desen ki çekmedim canım renk değiştirdik nasılsa.
Avizeler foto da secilmiyor malesef annem de evde görür. begenecegini dusunuyorum. Ayy çok güzel olacak inşallah :) desen ohhh misss bdv ye gerek yok
Sakin relaxxxxzxx
Bak yeni evliyim düğün günü esim stresli sandim kendi kendimi strese soktum adam o gün pamuk gibiydi konusmamistikta o gün onu gordum nasil sakin cok pismanim kendi kendime gerildim sonradan ben de sakinledim misssss
Yapma iliskine zarar sana zarar

Allah nişanlına sabır versin. Bi de ana kuzusu demişsin. Belki de o cirkef biriyle beraber. Inşallah sadece düğün stresinden boyle yapmissinizdir

Nişanlılık lanet bir şey zaten.
Bir de siz gereksiz agresif tavırlar sergileyip de zorlaştırmayın bence.
Evliyim. Eşimle telefonda konuşurken hep tedbirli olmuşumdur. Hoparlör falan açacağından değil, yakınında biri vardır, duyacak olur. Bunlar hayat kurtaran detaylar. Biraz sakin.

Terbiyesizligi dolayli olarak kime yaptiginiz onemli degil ki.

Apacik terbiyesizlik yapmissiniz. Diyelim ki yeni aldiginiz perdeleri en yakin arkadasiniza gostermek istediniz, aradiniz nisanlinizi kibarca sordunuz.

Adam da boyle terbiyesizce bir cevap verdi. Bu sizin arkadas delisi oldugunuz anlamina mi gelir, adamin terbiyesiz oldugu anlamina mi?

Yani ana kuzulugu ile alakasi yok bunun. Gordugum kadariyla sizin simarik ve terbiyesiz olmaniz ile alakasi var.

Evde yer olmadigi halde eve bircok sey aliyormus kadin. Ne kadar da kotu bir huy. Ne yapsin, hicbir sey almasa bu sefer buna kizip terbiyesizlik yapma hakkini kendinizde gorecektiniz.

Evlenin de rahatlayalım artık tüm kk olarak yav kıskançlıklarınızdan bu telaşenizden zevk alamadınız bir şeyden. Evlenince gene başlamazsınız inşallah saçma sapan kıskançlık triplerine.
He evlenince bitiyor ana babasına saygı göstermesi için baskılar bu kıskançlık diil çocuğun ailesi ile evli olması yarın bigün bu çocuk kızı yakacak ah vah demeden düşün görmese çocukda avizeyi göstermeyince ölmez ama ilişki ölmüş bile

Yanlış yerde yanlış davranış...

Bu tavırları sergilemene daha çok var şimdiden böyle yaparsan kötü sen olursun...

Bu arada seninkide fena aileci yandın...

Kim kullanacak ya bu avizeyi kime neyi beğendiri yor

Tebrik ediyorum sizi,bir küs bir barışık iyi getirdiniz ilişkinizi bugünlere.
Sizde insanın sabrını zorlayan,damarına damarına basan huysuz çocuk ruhu var.
İnşallah mutlu bir evlilik yaparsınız.

Kim kullanacak ya bu avizeyi kime neyi beğendiri yor
Amac beğendirmek değil isterse kirmizi pembe olsun avize mevzu gönül almak kızın annesi gitmiş oglanin annesi de merak etmiş
Takilinca görür alla alla demenin manasi yok çocuk bi sey sormuş çekmedim unuttum canim da diyebilir maksat gecinmek olsun

Yanlış yerde yanlış davranış...

Bu tavırları sergilemene daha çok var şimdiden böyle yaparsan kötü sen olursun...

Bu arada seninkide fena aileci yandın...
Bu tavirlari sergilemene daha cok var demek yanlis olur. Evli bile olsa hicbir zaman kayinvalidesinin kulagi duya duya boyle konusmamali. Sen gelininin bu sekilde konustugunu duysan ne hissederdin?
Cocuk anaci degil de telefon konusmasini kv'nin duymasinin azizligine ugramislar iste.

Valla kız geleceği görmüş bence öyle cvp vermiş görmesin ya oğlan da çok boş boğaz ne bilim gecinmek adına kızın yapması gönül alması gereken hiç birşey yok ya takılınca görsün ne bu kaçıyomu kızın annesi de gitmiş ii hemen eşitlik derler ya gitse suç gitmese suç merak ii diil hele bu kadarı

Farz-ı misal yani, genel kv düşünerek öyle bir yorumda bulundum. Kadın iyiyse düşman gibi davranmak zaten olmaz...

Bana saygısızlık yap ama aileme karşı akıllı ol artistlik yapma diyor... Bu cümle aile düşkünü olduğunu gösteriyor...

Aile haksızda olsa böylesi karısını ezer ailesini korumanın derdine düşer...

Haklisin. Onu bunu bosver de kiz siz ne zaman evleniyorsunuz bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…