- 14 Nisan 2016
- 364
- 218
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Valla burda oğlan çok saygısız geldi banaKayınvalideyi de anne gibi görmedikçe olmaz zaten doğru diyorsunuz SAYGI sonradan öğrenilmezöyle cevap verilmez arkadaş düpedüz Saygısızlık. Dünya'nın heryerinde böyledir bu.
Ha yani o kadar insan yorum yaptı bunların bir bildiği vardır demeyin. ne diyeyim aslında bilmek de değil de bir empati yapabilse insan, ortalık güllük gülistanlık olur zaten..Valla burda oğlan çok saygısız geldi bana
Siz sürünün arkasından devam edin farklı görüşlere saygı duymayanlarn ki asıl saygısızlıkHa yani o kadar insan yorum yaptı bunların bir bildiği vardır demeyin. ne diyeyim aslında bilmek de değil de bir empati yapabilse insan, ortalık güllük gülistanlık olur zaten..
Hom bacım evlen sende kurtul bizde
Eyvah eyvahevlenince daha cok konu acadabilir bu ihtimalde var ama :)
Siz bilinçaltınzda ya annesine karsı kötü hisler besliyorsunuz ya da nişanlınızın abnesine olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz.. Şimdi hiçbirini kabul etmezsiniz ama anlaşılan o ki bilinç altınız da ikisinden biri saklı...Hayir nişanlin kesinlikle haklı.bende olsam alinirdim.annesi sonuçta tavirli konuşmuşsunuz.bakmak istemis kadincigaz.burda kotu ne var.kendinizi duzeltin.
Siz bilinçaltınzda ya annesine karsı kötü hisler besliyorsunuz ya da nişanlınızın annesine olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz.. Şimdi hiçbirini kabul etmezsiniz ama anlaşılan o ki bilinç altınız da ikisinden biri saklı...Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Pardon canm yanlslkla msji sana attimHayir nişanlin kesinlikle haklı.bende olsam alinirdim.annesi sonuçta tavirli konuşmuşsunuz.bakmak istemis kadincigaz.burda kotu ne var.kendinizi duzeltin.
Empati diyorum huuu kimse var mı oralarda?? Neyse çok uzadı cevap yazmayacağım artık size. Bir yere varamıyoruz çünkü. Umarım konu sahibi daha aklıevveldir.Heey konu sahibi sakin bida buraya konu yazma herkes senin saygısız olduğunu söylemiş iiki de konu açmış
Siz sürünün arkasından devam edin farklı görüşlere saygı duymayanlarn ki asıl saygısızlık
biyerde telefonu hoparlöre verdiğini yazmıştı sanki. @homeostas nişanlın sen konuşurken senden habersiz teli hoparlöre mi vermiş ???belki vermemiştir.
ole yanında da konusurken duyuluo ya belki oledir bilmiom da
bence buradaki kv anneci oğlan konularını okuma cünkü insanı etkiliyor. demekki avieyi merak etmişler ki görmk istemeleride normLSizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Ki öyle kesin konu sahibi bile sizin ki kadar yorumlaMadiEmpati diyorum huuu kimse var mı oralarda?? Neyse çok uzadı cevap yazmayacağım artık size. Bir yere varamıyoruz çünkü. Umarım konu sahibi daha aklıevveldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?