Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Amaaan bosver. Erkekler evlenmeye yakin bir anamda anam moduna giriyor. Nasil kadinlarda kv fobisi varsa erkeklerdede kesin anneme birsey diyecek tribi var. Gecer ama sonra merak etme..ustunede dusme kendiliginden duzelir

Heey konu sahibi sakin bida buraya konu yazma herkes senin saygısız olduğunu söylemiş iiki de konu açmış
Ha yani o kadar insan yorum yaptı bunların bir bildiği vardır demeyin. ne diyeyim aslında bilmek de değil de bir empati yapabilse insan, ortalık güllük gülistanlık olur zaten..
Siz sürünün arkasından devam edin farklı görüşlere saygı duymayanlarn ki asıl saygısızlık

Hayir nişanlin kesinlikle haklı.bende olsam alinirdim.annesi sonuçta tavirli konuşmuşsunuz.bakmak istemis kadincigaz.burda kotu ne var.kendinizi duzeltin.
Siz bilinçaltınzda ya annesine karsı kötü hisler besliyorsunuz ya da nişanlınızın abnesine olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz.. Şimdi hiçbirini kabul etmezsiniz ama anlaşılan o ki bilinç altınız da ikisinden biri saklı...

Siz bilinçaltınzda ya annesine karsı kötü hisler besliyorsunuz ya da nişanlınızın annesine olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz.. Şimdi hiçbirini kabul etmezsiniz ama anlaşılan o ki bilinç altınız da ikisinden biri saklı...

Empati diyorum huuu kimse var mı oralarda?? Neyse çok uzadı cevap yazmayacağım artık size. Bir yere varamıyoruz çünkü. Umarım konu sahibi daha aklıevveldir.

Dünyada tek evlenen sensin sanki o heyecan o sinir stres bitmedi hala. Afran tafran diz boyu maşallah bulunmaz hint Kumaşısin aynen böyle devam et nefret ettir

bence buradaki kv anneci oğlan konularını okuma cünkü insanı etkiliyor. demekki avieyi merak etmişler ki görmk istemeleride normL

Kusura bakma Can'ım istediğin gibi bir cevap olamyacak belki ama burada sen terbiyesizlik yapmışsın, nişanlın anne kuzusu falan değil ne var heves etmiş kadın görmek istemiş , sormasa hiç ilgilenmedi derdin çok ayıp bence ara özür dile, böyle olmaz

Kibarlıktan zarar gelmez.. ''Çekmedim, geldiğinde gösteririz'' demek çok başka '' hayır çekmedim sonra görür alla alla'' demek çok başka.. Biraz sakinleşmenizde fayda var sanki..

ne alakası var anne kuzusu olmakla? kim annesine karşı saygısızca bir tavrı kabul edebilir? sen edebilir misin? çekmedim canım demek zor mu? tepki almadıkça gemi azıya almış gibisin? düğün stresiyse nişanlın da aynı şeyi yaşıyor. sorun sende, en kısa zamanda inşallah kendini toparlarsın. nişanlın yerden göğe haklı.
ben de temmuz 17 de evlendim. tamam stresli zamanlar geçiriliyor ama bu önümüze gelene çemkirme hakkını bize vermez. ilişkiler saygısızlaşır. ilerleyen zamanlarda bugünleri gülerek hatırlamak varken, neden kırgınlıkla hatırlayalım? yürüyüş yap, özellikle toprakta yürü. negatif enerjini atarsın. biraz da her şeyi oluruna bırakmayı dene.

çok sinirlisin tatliş olayları akışına bırak onlar da heveslenmiş .. neden kendine stres yapıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…