Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Yani home korkak sinik bi kız değil ki o kadar konusu var haksız da olsa üste çıkan biri korktuğunu nerden çıkardı üye anlamadım
aynen öyle
aksine korkak bi kız olsa eşine bu şekilde çıkışamaz hadi boş bulundu çıkıştı devamında geri vitese takar yumuşatmaya çalışır
uzatmış da uzatmış home

bunu bi de ben anlamıyorum ya
ben ve eşim ki normalde ota böceğe gerilebilen iki tipiz nişanlılık döneminde bir büyük kavga dışında hiç gerginlik yaşamadık aksine bildiğin güle oynaya geçirdik o zamanı
eşim de ben de eve yeni bişe yaptırdıysak aldıysak muhakkak kendi ailelerimizle paylaşırız hatta foto atarız bu beni hiç rahatsız eden bişe değildir ne var yani
bi de home gerginliğini saygısızlığa vurmuş bence

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına beni şok ettiniz!

Kendisini farklı göstermesini istiyorsunuz sırf evlenene kadar vazgeçmesinler diye. Karşıdakine ve ailesine de yazık değil mi? Kız apaçık geçimsiz ve çekilmez bir tip. Böyle bencillik olur mu ya? Şaka gibi.

nişanlılık dönemi kimsenin güllük gülistanlık geçmiyor ki. benim nişanlımın ailesinin maddi hiç bir katkısı olmamasına rağmen ailesine saygısızlık yapmıyorum, fotoğraf isteseler de varsa gönderirim, yoksa çekmedim gelip kendileri görürler takınca derim. bu atar neden yani?
konu sahibinin eski konularını da az çok biliyorum, bence onun sorunu karşısındaki insanı ciddiye almıyor, ne yaparsa yapsın ayrılmaz nasıl olsa diye kendini frenleme ihtiyacı duymuyor. yoksa ben de bilirim kayınvalidem düğün salonunu görmek istediğinde "5 kuruş katkın mı var sanki nesini göreceksin" diye düşünüp de "düğünde görür ya allah allah" diye çemkirmeyi, ama hem saygımdan, hem nişanlımın incinmesini istemediğimden hem de onu kaybetme riskimden dolayı demiyorum. "tabiki sevgilim getir anneni gidelim" diyorum.
ki biz çok da tartışan insanlarız yani, özellikle bu maddiyat durumu geriyor bizi ama saygısızlık yok aramızda. olsa da kendi eşekliğimize vururuz evlilik gerginliğine neden atayım suçu, ben tutamamışım çenemi?

Benim sorunum olsa sizin tahminiz den önce konu açarak size sunarım hayal dünyasında yaşamayın sizde ne kadar erkek evi kafası var oldu olacak onları koruma ve sahip çıkma Vakfı kurun

Bu adam sizin gibi birine katlanabiliyorsa ya çok aşık ya da fazla kör bilemedim. Senin annen nasil görüyorsa onun annesinin de hakkı gormek. Ne ayıp insanın nişanlısına senin annen sonra gorsun Allah Allah demek. Yani ben eşimin annesini sadece bir kere gordum oda evlendikten sonra evimize geldi düğünden onxe flan gormedim ama bir kere eşime annesini kötüleyecek bir laf etmedim. İçimde sakladım ne varsa.. sonuçta annesi değişiksiniz cidden

Benim sorunum olsa sizin tahminiz den önce konu açarak size sunarım hayal dünyasında yaşamayın sizde ne kadar erkek evi kafası var oldu olacak onları koruma ve sahip çıkma Vakfı kurun
ne kadar agresif ve saldırgansınız sizi ben aşağılamak için sormadım merakıma yenik düştüm bunun için de kusura bakmayın
ama şu üslubunuzdan neden konu sahibini haklı gördüğünüzü daha iyi anladım
saygısızlığınızı da gidin kendi yakınlarınıza yapın bana müsaade size iyi günler

Bencede haksizsiniz.Nisanliniz sonucta heycanli heycanli souyor merak ediyor sizdeki tepki ne ? ..Ayrica annesinin burda hic bir sucu yok ana kuzusuyla baska saygi baska..biraz sakin olun ..

Canım nişanlını haksız bulduğum bir konu olmuş muydu?
Hatırlayamadım da:)

Yine haklı tabi ki..

Hemen yer değiştir.
Sen: Canım aldıklarımızı annem merak etti görmek istiyor çektin mi foto?
O: Hayır çekmedim sonra görür Allah Allah

Nasıl hoşuna gitti mi? :)

Kayınvalideyi de anne gibi görmedikçe olmaz zaten doğru diyorsunuz SAYGI sonradan öğrenilmez öyle cevap verilmez arkadaş düpedüz Saygısızlık. Dünya'nın heryerinde böyledir bu.

Burda bi konuyu tartışıyoruz bu kadar alıngan olmayın lütfen kendiniz çaldıniz kendiniz söylediniz eyvallah

Annesine saygı duymayan adam, yarı yolda bırakır insanı sizede saygı duymaz, nişanlınız gayet aklı başında bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…