- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.786
- 798
- 41
- Konu Sahibi homesweethome3
-
aynen öyleYani home korkak sinik bi kız değil ki o kadar konusu var haksız da olsa üste çıkan biri korktuğunu nerden çıkardı üye anlamadım
bunu bi de ben anlamıyorum yaevlilik gerginliği diye bişey var dediler, herkes evlenmeden önceki dönemde barut gibi gezip önüne gelene laf söyler oldu. sanki zorla evlendiriliyormuş gibi de bi mutsuzluk herkesin suratında.
bu durumları bilmeyen bir insan da değilim ha, 2.5 ay sonra düğünüm var, şuan annem yurtdışında daha 1 ay gelmeyecek, kayınvalide desen Allah razı olsun arıyor soruyor ama maddi bi katkısı olamayacak bize. biraz benim ailem biraz da nişnlımla ben bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ki cepte doğru düzgün para yok, al sana gerginlik sebebi. ama aldığımız herhangi birşey için annesine "sonra görsün Allah Allah" da demem yani. bu gerginlik değil, saygısızlık.
söz konusu nişanlı da anneci değil, adam evi için heves ettiği bişeyi annesine anlatmış, annesi de görmek istemiş. e normal değil mi? çıkışmak yerine fotoğraf yok elimde eve takınca görür dese konu kapandı bitti.
Allah aşkına kendi asabiyetinizi düğün gerginliğine atıp da haklı çıkmaya çalışmayın. %100 haksızsınız. evlenecek olmanız size her istediğinizi söyleme hakkı vermez, biraz yutkunmak, konuşmada önce saniyelik de olsa düşünerek konuşmak lazım.
Bu nasıl bir yorum Allah aşkına beni şok ettiniz!Sabret canim sakin ol bende de bazen oluyor ama evlenene kadar sabret alttan al ama evlenince ipleri kendi eline al asik suratli kimseye davranma guler yuzlu mutluluk kaynagi ol ama haksizken bile sus cunku evlemimce artik ipi sen eline alirsin istediginle konusup istediginle muhattap almazsim sadecd dayan ben oylr yapiyorim evlenmeden once seni çemkiren birisi sanip evlenmekten vazgecmesinler canim sabret evliligi bekle
bunu bi de ben anlamıyorum ya
ben ve eşim ki normalde ota böceğe gerilebilen iki tipiz nişanlılık döneminde bir büyük kavga dışında hiç gerginlik yaşamadık aksine bildiğin güle oynaya geçirdik o zamanı
eşim de ben de eve yeni bişe yaptırdıysak aldıysak muhakkak kendi ailelerimizle paylaşırız hatta foto atarız bu beni hiç rahatsız eden bişe değildir ne var yani
bi de home gerginliğini saygısızlığa vurmuş bence
Miiiiss yine mi güzelsiiiin yine mi dehşet-ül vahşet yorum!10 kere yazdım homepstas seninle evlenmek için gerçekten Andaval olmak gerek....evlenme bu adamla IQ max 70 diyorum.
Benim sorunum olsa sizin tahminiz den önce konu açarak size sunarım hayal dünyasında yaşamayın sizde ne kadar erkek evi kafası var oldu olacak onları koruma ve sahip çıkma Vakfı kurunKayınvalidenizle aranızda sorunlar yaşadığınız için bu kadar önyargılı olduğunuzu düşünüyorum
Konu sahibi neden korkmuş böyle düşündüren ne bilmiyorum sizi ama ortada sadece konu sahibinin yaptığı gereksiz bir çıkış var
Hem ne var ya merak edecek tabi görmek isteyecek heveslenecek bunlar sadece kız tarafına ait olması gereken duygular mı
Yav ben de kıskançlık olmadığını biliyorum bu üyenin böyle konuları bitmek bilmiyor özellikle de kıskançlık onu vurguladım
ne kadar agresif ve saldırgansınız sizi ben aşağılamak için sormadım merakıma yenik düştüm bunun için de kusura bakmayınBenim sorunum olsa sizin tahminiz den önce konu açarak size sunarım hayal dünyasında yaşamayın sizde ne kadar erkek evi kafası var oldu olacak onları koruma ve sahip çıkma Vakfı kurun
Bencede haksizsiniz.Nisanliniz sonucta heycanli heycanli souyor merak ediyor sizdeki tepki ne ? ..Ayrica annesinin burda hic bir sucu yok ana kuzusuyla baska saygi baska..biraz sakin olun ..Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Miiiiss yine mi güzelsiiiin yine mi dehşet-ül vahşet yorum!
Kayınvalideyi de anne gibi görmedikçe olmaz zaten doğru diyorsunuz SAYGI sonradan öğrenilmezIyi olsa ne olacak olmasa ne olacak fazla taviz verenlerim sonu kendinden birşeylern gitmesi ile sonuçlaNir kayınValide gelinimız stres altında yoksa böyle söylemz di diye düşünsun okumadin mi çocuk psiko kaç kez üstünde durmuş kız korkup kaç kez çekmedim demiş değişen falan filan konuyu dağıtıyo çocuk anneme babama saygı saygı saygı ne bu ya saygı sonradan öğrenilen bi kavram diil için den gelir demekki anneside fiştekledi daha bu şimdiden böyle dedi ne biliyo sun
Burda bi konuyu tartışıyoruz bu kadar alıngan olmayın lütfen kendiniz çaldıniz kendiniz söylediniz eyvallahne kadar agresif ve saldırgansınız sizi ben aşağılamak için sormadım merakıma yenik düştüm bunun için de kusura bakmayın
ama şu üslubunuzdan neden konu sahibini haklı gördüğünüzü daha iyi anladım
saygısızlığınızı da gidin kendi yakınlarınıza yapın bana müsaade size iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?