Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

haklı tabikide,daha evlenmeden ne bu tavırlar ki? birde düzgünce sormuş neden böyle dedin diye diretmişsin çekmedim işte çekmedim diye.
en fazla kusura bakma o anda sinirliydim annenin dinlediğini de bilmiyodum telefonla konuşurken ortamda annenin olacğaını bilemem önceden bana haber verirsen diye uyarsaydın haklı duurma bile düşerdin

Haksızsınız. Müstekbal eşinizin annesinin bir ricası karşısında öyle konuşmamamız gerekirdi. Nişanlınızın cevapları son derece anlayışlı geldi bana, benim eşim annemin bir ricası karşısında sizin gibi tavır yapsa ben çok daha sert tepki verirdim. Biz de evlilik öncesinde gergindik ama kimseye de böyle tavırlı, atarlı konuşmadık. Kaybeden taraf siz olabilirsiniz bu tavırlarınıza devam ederseniz.

bence de anne kuzusuyla birlikte değilsin
adam sana nie cekmedin demio sen onu anlamıosun yuz kere demiş cekmemiş olabilirsin çekmedim dersin biter adam da ole dıo
sanki sen sana nie cekmedin die kızılmıs gibi
Sonra görür Allah Allah diosun

sorun sende
adam haklı ve sabırlı cok farklı bi tepki de alabilrdin

Hiçbişey demedim oda bidaha bişey yazmadı evet şöyle bi okudumda konuşmaları buraya yazarken ben sürekli çekmedim demişim oda niye görür allah allah diyosun demiş
evet problem o zaten cunku cekmemiş olabilirsiniz siz cekmedim demiosunuz
gorur Allah Allah dıosunuz problem orda zaten

belki vermemiştir.
ole yanında da konusurken duyuluo ya belki oledir bilmiom da

kız daha once ergenlık yapmıs ama adam laf anlamadıkca kız ergene bağlamıs onu atlayıp buna mı gecelim

annesi için yaptığın saygısızlık ana kuzusu olduğu anlamına gelmez..
çok uzatmış o ayrı konu, sinirleriniz baya gergin o da çok belli.
takıldığında canlısını görür diyebilirdiniz bence allah allahh diye söylenmek yerine

Balik bastan kokar sen daha nasil evlenmek istiyosunki bu adamla bence sevmiyisun hem hic tahammulun yok uzatmadan bitir adam swvinmis heves etmis gister demis ama sende zerre heves yook

Buradaki bazı yorumlar sadece konu sahibine yapılmış.Kadının suçu sadece gergin olması.Adam sanki çok normal.
O ne ya öyle,annem de annem.Uzattıkça uzatmışş.

Evli olanlar,düğün öncesi hiç mi gerilmediniz de bu kadar olağan dışı karşılıyorsunuz kadının asabi tavrını.

Bu sürecin sıkıntılı olduğunu herkes biliyor ve sinirlerin yıprandığını da.

Herkes pek mantıklı zaten..

(bende evliyim ben daha çok olaylar atlattım) işin kötü tarafı annem duydu demiş ve ilerde olacakları söyledim
ben o haklı sen haklı demedim nişanlı bir özür beklediği için uzatmış NET.

Yav ben de kıskançlık olmadığını biliyorum bu üyenin böyle konuları bitmek bilmiyor özellikle de kıskançlık onu vurguladım

Annesine saygısızlık yapmak değildi amacın ama eşin artık oraya odaklanmış olabilir. Herşeye tripleyorsun ucu çok farklı yerlere değiyor dikkatli olmalısın.

Birbirinize uygun bir.çift oldugunuzu düşünmüyorum.
Kendi annesine göstermesinde ne var? Düzgünce demedin çünkü fazla karışmasını bakmasını istemedin değil mi kadının.

Ya gerçekten adam sizi çok seviyo belli ki. Yine ve yine adam haklı...Neden böyle birisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…