- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bence de anne kuzusuyla birlikte değilsinSizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
evet problem o zaten cunku cekmemiş olabilirsiniz siz cekmedim demiosunuzHiçbişey demedim oda bidaha bişey yazmadı evet şöyle bi okudumda konuşmaları buraya yazarken ben sürekli çekmedim demişim oda niye görür allah allah diyosun demiş
belki vermemiştir.ben olayın başka yönüne takıldım. nişanlın senden habersiz niye telefonu hoparlöre vermiş. şimdi empati yapıyorum eşimle konuşurken benden habersiz hoparlöre verse dediklerimi insanların duyacağını bilmeseydim bu benim güvenimi sarsardı
Bir o kadar da yaramaz çok aktif bir BebekKonudan alakasız ama sabah sabah mıncırma moduna girdim bu ne şeker bir oğlanyirim ben onu
kız daha once ergenlık yapmıs ama adam laf anlamadıkca kız ergene bağlamıs onu atlayıp buna mı gecelimOlmaz cherry.
Homenin zeki bir kadın olduğunu düşünmüyorum
Gerçekten sorunlu.
E adam rahatsızsa ayrılsın.
Batan mı var ne, oradaki batan iğne değil yalnız.
Gebe mi adam home den?
Neden ayrılmıyor?
Katlanmasın o zaman.
Alacak karısı yapacak, bu ne ergen ergen cümleler
elif kım ya ben de bakayım linki var mı :)Elifin konuları iyice sürrealist bir hal aldı zaten
Bende eşimi başta uyarmisimdir herseyine katlanırım bana dediğin laflardan aileme tek kelime saygısızlık etme ve kv duymuş çok ayıp olmuş ne kadar sevseniz şimdi iz kalır ilerde ısıtılıp önünüze gelir oto kontrol kaybediyorsunuz dikkat edin
Buradaki bazı yorumlar sadece konu sahibine yapılmış.Kadının suçu sadece gergin olması.Adam sanki çok normal.
O ne ya öyle,annem de annem.Uzattıkça uzatmışş.
Evli olanlar,düğün öncesi hiç mi gerilmediniz de bu kadar olağan dışı karşılıyorsunuz kadının asabi tavrını.
Bu sürecin sıkıntılı olduğunu herkes biliyor ve sinirlerin yıprandığını da.
Herkes pek mantıklı zaten..
Yav ben de kıskançlık olmadığını biliyorum bu üyenin böyle konuları bitmek bilmiyor özellikle de kıskançlık onu vurguladımHe evlenince bitiyor ana babasına saygı göstermesi için baskılar bu kıskançlık diil çocuğun ailesi ile evli olması yarın bigün bu çocuk kızı yakacak ah vah demeden düşün görmese çocukda avizeyi göstermeyince ölmez ama ilişki ölmüş bile
Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?