- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
bunların hepsını evlılık mı yaptımerhaba ben 23 yasindayim dort bucuk aydir evliyim ne hayaller kurmustum. esimi ilk basta taniyamaz hale gelmistim yaptiklarini unutamiyorum bende ondan soguyorum ayni yatagi paylasmak cok zor geliyo. birde ben gun gectikce cirkinlesiyorum esimi tanimadan once yuzumde sivilce yoktu hergun yeni sivilce cikiyo yuzumde kilcal damarlarim catlatti yuzumun her tarafinda izler cukurlar siyah beyaz noktalar genis gozenekler hepsi mevcut. bundan bir yil once bebek gibi bir cildim vardi o gunleri cok ozluyorum. goz alti morluguda oldu bende. ayna elimden dusmez oldu. surekli agliyorum uyuyorum. usandim biktim
evleneli daha bir ay oldu benim de göz altlarım mor mor olmaya başladı yorgunluktan. kilo da alıyorum sanki, eşim midesine düşkündür e eşlik etmemi istiyor. ne yapacağız vala bilmem =)
evleneli daha bir ay oldu benim de göz altlarım mor mor olmaya başladı yorgunluktan. kilo da alıyorum sanki, eşim midesine düşkündür e eşlik etmemi istiyor. ne yapacağız vala bilmem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?