- 12 Ekim 2015
- 620
- 8.096
- 138
- Konu Sahibi guneslihava
-
Sizi cok iyi anliyorum..
Hangimize yaradi ki
prensesler gibiydik baba evinde
ağzınız bal yesin :)
annesine babasına isyan eden gençleri görünce ağzına kürekle vutmak istiyorum... baba evi gibi var mı... insan kıymetini geç anlıyor...
maşallah tombik ailesi :)
hoş bizde öyleyiz tam tombiş ailesi ...
işten eve giderdim yemek beğenmezdim, annem napsam da yese diye derde düşerdi... saçma sapan sebeplerle huysuzluk yapsam aç ya ya ağlayarak uyusam babam beni öyle aç biilaç uyutmazdı, bi lokma peynir ekmek de olsa yedirirdi, adamla tartışıyoruz bi sebepten ben ağlarken ondan horlama sesi geliyoraynen ağzın bal yesin ne güzel söyledin ...
sorma ya =) normalde yemediği cips çikolata gibi şeyleri bana yedirmeye başladı akşam yemeği sonrası çay vs ile =) bu işe bir dur demem lazım =)
merhaba ben 23 yasindayim dort bucuk aydir evliyim ne hayaller kurmustum. esimi ilk basta taniyamaz hale gelmistim yaptiklarini unutamiyorum bende ondan soguyorum ayni yatagi paylasmak cok zor geliyo. birde ben gun gectikce cirkinlesiyorum esimi tanimadan once yuzumde sivilce yoktu hergun yeni sivilce cikiyo yuzumde kilcal damarlarim catlatti yuzumun her tarafinda izler cukurlar siyah beyaz noktalar genis gozenekler hepsi mevcut. bundan bir yil once bebek gibi bir cildim vardi o gunleri cok ozluyorum. goz alti morluguda oldu bende. ayna elimden dusmez oldu. surekli agliyorum uyuyorum. usandim biktim
işten eve giderdim yemek beğenmezdim, annem napsam da yese diye derde düşerdi... saçma sapan sebeplerle huysuzluk yapsam aç ya ya ağlayarak uyusam babam beni öyle aç biilaç uyutmazdı, bi lokma peynir ekmek de olsa yedirirdi, adamla tartışıyoruz bi sebepten ben ağlarken ondan horlama sesi geliyorah ah...
çok doğru annem derdi hep el adama acımaz kızım diye şimdi şimdi anlıyorumm
Ay bizde evlendik adama 3 ayda 4 kilo aldırdım (normalde baya zayıftı) annesi bi gün dedi zayıflamışsın oğlum ben şok ○_○ her gören kilo almış diyordu bi debi gün kayınvalideye gitmişiz, daha 5-6 aylık evliyiz, ben gribim oğlu iyi, bana geçmiş olsun demedi! oğluna dedi ki takviye vitamin-ilaç al da sana da bulaşmasın... :) sonra gün oldu devran döndü benden merhamet bekledi, mümkün mü :/
şükür yine eşim iyidir, merhametlidir de ne kadar iyi olsa da el oğlu, kimse anne-babanın/kardeşin tırnağı olamaz...
gec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
suan sorunlariniz duzeldimigec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
Derler derler, kim bilir neler diyecekler daha... Allah vicdan versin.Ay bizde evlendik adama 3 ayda 4 kilo aldırdım (normalde baya zayıftı) annesi bi gün dedi zayıflamışsın oğlum ben şok ○_○ her gören kilo almış diyordu bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?