evlilik yaramadi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir cildiye dr una git diyebilirim sadece .Cildine bu kadar üzülme ben evli değilim benim başıma da geliyor sivilce vs . Sebze ve meyva ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim sana . Ben senin konularına baktım . Eşinin hatalarını görerek affederek evlenmişsin .Onu öyle konularda affetmişsin ki yukarıda yazdıklarına şaşırmamak lazım

Ben de 1 yıllık evliyim.Ben de geceleri biriyle uyumaya çok zor alışmıştım hep uykusuzdum.İş bulamadım stresten 10 kilo aldım.Başka sorunlarımızda vardı mahrem konularda.Upuzun saçlarımı kısacık kestirdim.Neden evlendim diye sorgulayıp durdum.Sonra işe girdim derken eşim de değişmeye başladı.Sorunların üzerine gitti düzeltmeye çalıştı.Şu an evliliğe alıştım mutluyum.
Eğer çalışmıyorsanız bi işe girmenizi tavsiye ederim evde olmak sizi boşluğa sürüklüyor olabilir.Bir de eşiniz sizi hep makyajlı bakımlı gördüyse belki evdeki halinizi garipsemiştir ilk zamanlarda.Ama yine de söyleyiş tarzı yanlış tabi.Bu konuda net olun sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin bu sizi yıpratır.Beğenmiyorsan evlenmeseydin bana hakaret etme diye kestirip atın konuşturmayın daha fazla kendisi Brad Pitt mi acaba?
Cildiniz eski haline gene döner merak etmeyin benim de cildim çok sorunluydu ilaç kullandım yıllar önce.Yıllardır da tek sivilce bile çıkmadı.Şu meşhur sivilce ilacından kullandım.Kendinizi üzeceğinize gidin bi cildiye uzmanına kullanın ilacı geçer inşallah.

Bence evliligin ilk aylarinda sivilceler falan normal yeni bir hayata alisiyorsunuz ama Eşinizin o şekilde konusmasi cok yanlis ozellikle daha 4.5 aylik evlisiniz herseyin toz pembe olmasi lazim acaba severek evlenmediniz mi yada evlilik öncesi tanışmak l asamasi mi kisaydi.bnim 3.5 yil oldu hersey yavas yavas yerine oturmaya basladi coluk cocuk olunca zaten atismaya pek firsat da olmuyo:) hakkinda hayırlısı ne ise o olsun.ama esinin o sekilde davranmasina izin verme dediklerini de takma boşver

ay ayni ben evleneli iki bitti ucuncu yila girdik ve ayni evde bi yabanciyla yasamaya basliuosun bi evin var bi kocan var sorumluluklarin var lismaya calisiyosun anam bi gun aynaya baktim kizim merve kendine gel ne bu hal hayatin tadini cikart kucuk seylere takilma severek kacmisim severek evlenmisim herseyim var sagligim yerinde sukurler olsun eee daha ne hadi bakam kalk guzel bi dus guzel bi hazirlik bakim sonra kocaya hazirlik enerjili ol biraz sen abartiyosun bence cik o yatagin icinden bi kere hayata karis tabi detayli anlatmamissin baska onemli sorunlar varsa bilmiyorum

Bende böyle çıkıyorum o bunalımdan :) en kötüsü özgüven seviyesi düşüyor hatta hiçbir konuda kendini başarılı olamayacakmış gibi hissediyor insan gerçekten üç yılı buluyormu böyle yaa bana teselli verenler ilk yıllar olur diyordu

yok canim uc dort ayda atlattim o bunalimi

Bizlerdede umut var mı acaba erkekler biraz olgunlaşsa belki bu kadar dert etmeyiz bir çok şeyi sorumsuz bencil bir çocuk gibi benimki
evet haklisin bu konuda kadin nasil cabaliyosa erkek de caba gostermeli malesef bazi erkekler ben uyum saglamam herkes bana uyum saglasin dusuncesindeler.ama benim ki oyle degil gayet olgun ve dusucelidir hatta bendendecok ince dusunur birlikte uyum sagladik sabretmek lazim biraz

evlilik yaramadı demek böyle demek değildir
ayrıca neden çirkinleşiyorsunuz bence ben evlendikten sonra daha güzelleştim diye düşünüyorum
bakım yapmaya daha cok vakıt ve karısmayan bır aıle var sonucta

4.5 ayda insan böyle evrim geçirmez, en fazla kilo alınır yani, kırışmak sarkmak vs çok değişik, 20 sene yaşlanmayı tarif ediyorsun sen, kesinlikle cildiyeye git ihmal etme

Ayrıca niye evlendin anlamadım, konularına baktım ortada tutkulu bir aşk aman aman bir sevgili nişanlı ilişkisi görmedim, Türkiyeye gelmek miydi amaç anlamadım gerçekten

Özgüveni cildinden mi alıyordun ki
Eşin nasıl Brad Pitt gibi mi ? Kendine bak desene
Yemeği ayağımla yapmıyorum desene
Ne saçma konuşuyo eşin

tatlım biri senin kendi annen diğeri değil malesef öyle bir gercek var ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar:)

Cevabını veremediniz mi sanki kendisi bir brad pitt bir tom cruise
Pek severek evlenmiş gibi durmuyor
Sanki düğünden önce sizi görmemiş
Önce aynaya bak sonra gel bana bunları söyle deseydiniz
Ayy şunları ne kadar şımartıyorsunuz

Genelde herkesin bir evresidir bu yani ilk aylar eşle adapte olma misafir ağırlama yorgunlukları başka bir şey değil. Bende ilk 2 ay fazlasıyla misafir ağırladım yorgunluk çok oldu ve akşamları eşimle sürekli cips çerez yemekten yüzümde ufak tefek sivilceler çıkmaya başladı ve kilo aldım o kadar misafire yaptığım börekleri çörekleri yiyerekSonra kendime dur dedim akşamları yediklerimi bıraktım çok şükür sivilceler geçti hemen vücudun alışık değilse anında gösterir kendini bıraktığın an geçer sivilcelerin onu dert etme benimde hiç bu zamana kadar olmamıştı kiloma dur dedim spora başladım evde hareketler yapıyorum sağlıklı beslenmeye yöneldim evlendiğimde 3-4 kilo aldım tam 4 aydaşimdi 2 kilosu gitti bile daha da gitmesini istiyorum bence evlilikte daha çok kolay bakabiliyormuş kendine insan her hafta düzenli olarak bakım uygulaması yapıyorum çok zevkli kendini daha iyi hissedeceksin eminim

Burada kendimi anlatmamın sebebi aynı şeylerden herkes geçiyor önemli olan bunları anlamak ve ona göre yön çizmek ama bana sizin bunların dışında sorunlarınız var gibi geldi sürekli ağlamalar aynı yatağı paylaşmak istememek bunlar çok ilginç sizin daha farklı sorunlarınız var bunlar daha başında da olsak bu şeyler her evlilikte olan normal şeylerden değil maalesef buna örnek veremem

bende öyleyim 7 ayda yaşlandım
Benimde 7 ay oldu ve kendimi mutsuz , yaşlı , çirkin hissediyorum. keşke evlenmeseydim diyorum hep geçmişteyim . kınadan bir gün önce gelip ben istemiyorum nefret ediyorum demişti. etrafı düşünmeyip tamam deseydim diyorum. benim ailem onun yüzünü görmemek için gelmiyor, onun ailesi de gelmiyor. onun teyzeleri evine mutlaka gelirmiş ama benim yüzümden gelmiyormuş , düğünde suratsızmışım bu yüzdenmiş .ne olduğumu anlamışlar.

Eski konulara göz attım da tek söyleyeceğim şu:

Aranızda aşk sevgi yokmuş en başından beri.
Ailelerin onayı yokmuş.

Bile bile lades demişsin, kendin ettin kendin buldun.

Sevgi saygı olmadan bu evlilik yürümez. Sakın düzelir diye çocuk yapmayın.Düzelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…