- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi guneslihava
-
gec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
Eski esim .. ben evlendigim gun bosanicam ben bundan dedim.. ve sadece bir sene sabrettim omrumden omur gitti... Anlican mutsuzdum beni mutlu edemedi..seninde mi kocan öle ?
Ben de 1 yıllık evliyim.Ben de geceleri biriyle uyumaya çok zor alışmıştım hep uykusuzdum.İş bulamadım stresten 10 kilo aldım.Başka sorunlarımızda vardı mahrem konularda.Upuzun saçlarımı kısacık kestirdim.Neden evlendim diye sorgulayıp durdum.Sonra işe girdim derken eşim de değişmeye başladı.Sorunların üzerine gitti düzeltmeye çalıştı.Şu an evliliğe alıştım mutluyum.gec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
Demekki yalnız ben değilmişim bunları Zaman Zaman yasayan kızlar bu kocalar bizim ömrümüzü çürütüyor yaa uffbende öyleyim 7 ayda yaşlandım
Bende böyle çıkıyorum o bunalımdan :) en kötüsü özgüven seviyesi düşüyor hatta hiçbir konuda kendini başarılı olamayacakmış gibi hissediyor insan gerçekten üç yılı buluyormu böyle yaa bana teselli verenler ilk yıllar olur diyorduay ayni ben evleneli iki bitti ucuncu yila girdik ve ayni evde bi yabanciyla yasamaya basliuosun bi evin var bi kocan var sorumluluklarin var lismaya calisiyosun anam bi gun aynaya baktim kizim merve kendine gel ne bu hal hayatin tadini cikart kucuk seylere takilma severek kacmisim severek evlenmisim herseyim var sagligim yerinde sukurler olsun eee daha ne hadi bakam kalk guzel bi dus guzel bi hazirlik bakim sonra kocaya hazirlik enerjili ol biraz sen abartiyosun bence cik o yatagin icinden bi kere hayata karis tabi detayli anlatmamissin baska onemli sorunlar varsa bilmiyorum
yok canim uc dort ayda atlattim o bunalimiBende böyle çıkıyorum o bunalımdan :) en kötüsü özgüven seviyesi düşüyor hatta hiçbir konuda kendini başarılı olamayacakmış gibi hissediyor insan gerçekten üç yılı buluyormu böyle yaa bana teselli verenler ilk yıllar olur diyordu
Bizlerdede umut var mı acaba erkekler biraz olgunlaşsa belki bu kadar dert etmeyiz bir çok şeyi sorumsuz bencil bir çocuk gibi benimkiyok canim uc dort ayda atlattim o bunalimi
evet haklisin bu konuda kadin nasil cabaliyosa erkek de caba gostermeli malesef bazi erkekler ben uyum saglamam herkes bana uyum saglasin dusuncesindeler.ama benim ki oyle degil gayet olgun ve dusucelidir hatta bendendecok ince dusunur birlikte uyum sagladik sabretmek lazim birazBizlerdede umut var mı acaba erkekler biraz olgunlaşsa belki bu kadar dert etmeyiz bir çok şeyi sorumsuz bencil bir çocuk gibi benimki
Özgüveni cildinden mi alıyordun kigec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
tatlım biri senin kendi annen diğeri değil malesef öyle bir gercek var ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar:)bi gün kayınvalideye gitmişiz, daha 5-6 aylık evliyiz, ben gribim oğlu iyi, bana geçmiş olsun demedi! oğluna dedi ki takviye vitamin-ilaç al da sana da bulaşmasın... :) sonra gün oldu devran döndü benden merhamet bekledi, mümkün mü :/
şükür yine eşim iyidir, merhametlidir de ne kadar iyi olsa da el oğlu, kimse anne-babanın/kardeşin tırnağı olamaz...
gec donuyorum kusura bakmayin. ben oz guvenli bir insandim ne zaman yuzum bu hale geldi bende oz guven sifir. dugunumu evligigi bambaska hayal etmistim. onceden cildim tam bebek cildi gibiydi herkez imrenirdi aimdi isedelik desik sivilceyle dolu bir yzuzum var. esimde cirkinsin der sacim az kelsin der yuzumde cil var onlar icin krem yokmu der. bi keresinde ayagim intihaplasmisti misafirler gelecekti ayagina corap giy gotmesinler yaptiginn yemegi yemezler dedi. suan oyle bisey demiyo ne yapsam kizar bagirir cagirirdi ama ben hicbi seyi unutmadim pismanim evlendigim icin onunla. birde yuzumde kirislar cikti
Benimde 7 ay oldu ve kendimi mutsuz , yaşlı , çirkin hissediyorum. keşke evlenmeseydim diyorum hep geçmişteyim . kınadan bir gün önce gelip ben istemiyorum nefret ediyorum demişti. etrafı düşünmeyip tamam deseydim diyorum. benim ailem onun yüzünü görmemek için gelmiyor, onun ailesi de gelmiyor. onun teyzeleri evine mutlaka gelirmiş ama benim yüzümden gelmiyormuş , düğünde suratsızmışım bu yüzdenmiş .ne olduğumu anlamışlar.bende öyleyim 7 ayda yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?