Evlilik yaşı gösteren yüzük falı..

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Bazılarıza saçma gelebilir bende inanmadm ama yapan varmi merak ediyorum. Okuldan bi kız arkadaşm kızlarla konuşurken söyledi bunu. Dediğine göre bu falı kuzenleriyle yapms tüm kuzenleri çıkan yasta evlenmis baska bi kuzeninde denemisler onda hicbisey olmams ve onu trafik kazasnda kaybetmisler.. Herseyi tabiki Allah bilir ona şirk koymak vs gibi bi durum kesinlikle yok ama sadece merak ettim yapan varmi aranizda ? Ayriyetende hamilelerde cinsiyet belirlemek icin de yaparlarmş..

Bende duyunca garip gelmişti ama ne yalan söyliyiim inanmasamda yaptım :)

Peki o zaman nasıl yapıldığını soylesen.
Bardağın yarısına kadar su dolduruyosun düz bir yüzüge ip bağlayıp bardağın içine salıyorsun fakat suya değmiycek yakın olacak elini sabit tutuyorsun biraz bekledikten sonra yüzük bardağa çarpmaya başlıycak kaç defa çarpıyorsa sayıcaksın çıkan sonuç . .

Ya bunu bende duydum yaptim ilk durmadi sinirlendim biraktim..ikincide psikolojik olarak mi bilmiyorum simdiki yasimda durdu ama ortada aday bile yok ;( sanirim ilki dogru yalbiz olucemmmmm ;(

Cinsiyet de daire çizerse kız, iler geri giderse erkek .. erkek için olan şekli anladım da kızı daire cizmeden nerden anliyorlar

Yok artik.. Inanmayin hanımlar!!!

Ya bu cok korkutucu degil mi..
Elimiz bardagin ustunde sabit duruyor ve yuzuk biraz bekleyip sallanmaya basladigi gibi bardaga vurmaya basliyor

Puruzsuz yuzuk derken alyans mi..
Benim yuzugum var alyans ama desenleri var birde gumus...

Meraklinin onde gideniyimdir catliyorum icten ice yapasim var ama korkuyorum..iliskim var birde uzun sureli birsey cikmazsa ayrilik mi var yani diye diye zaten bu yuzuk olayi uyduruk olsa bile o psikolojiye gircem...
Sonumu kendim hazirlamis gibi olcam birde

Evet korkutucu sonradan kendi kendine sallanmasi

Ben yapamadım bunu bir türlü. Deneyeyim yine bir ara.
Bakan olmuştu farklı farklı çıksa da 24-25 çıktı genelde, fallarda da öyle deniyor
Bakan olursa yine sevinirim, merak işte...

Sade taşsiz olması lazim bi dene bakalm :) bende merak ettim bak simdi seninkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…