- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
kaç çıkmıştı ? :)Bende duyunca garip gelmişti ama ne yalan söyliyiim inanmasamda yaptım :)
Bakalm hersey kısmet tabi en basta ben merakimdan sordum yapan varmdiri acaba diye :)2 kez yaptım ikisindede aynı çıkmıştı 24 . .
Doğru çıkacağını sanmıyorum ama :)Bakalm hersey kısmet tabi en basta ben merakimdan sordum yapan varmdiri acaba diye :)
kendin yapacaksın başkası değilBana da bakar mısınız. ?
Yapcaksan msjdan anlataym canm :)Bana da bakar mısınız. ?
Peki o zaman nasıl yapıldığını soylesen.kendin yapacaksın başkası değil
Tamam o zaman mesajını bekliyorum :)Yapcaksan msjdan anlataym canm :)
Bardağın yarısına kadar su dolduruyosun düz bir yüzüge ip bağlayıp bardağın içine salıyorsun fakat suya değmiycek yakın olacak elini sabit tutuyorsun biraz bekledikten sonra yüzük bardağa çarpmaya başlıycak kaç defa çarpıyorsa sayıcaksın çıkan sonuç . .Peki o zaman nasıl yapıldığını soylesen.
Ya bu cok korkutucu degil mi..
Elimiz bardagin ustunde sabit duruyor ve yuzuk biraz bekleyip sallanmaya basladigi gibi bardaga vurmaya basliyor
Puruzsuz yuzuk derken alyans mi..
Benim yuzugum var alyans ama desenleri var birde gumus...
Meraklinin onde gideniyimdir catliyorum icten ice yapasim var ama korkuyorum..iliskim var birde uzun sureli birsey cikmazsa ayrilik mi var yani diye diye zaten bu yuzuk olayi uyduruk olsa bile o psikolojiye gircem...
Sonumu kendim hazirlamis gibi olcam birde
Iyice odaklanmamssndr belki sessiz bi ortamda tekrar dene :)Ya bunu bende duydum yaptim ilk durmadi sinirlendim biraktim..ikincide psikolojik olarak mi bilmiyorum simdiki yasimda durdu ama ortada aday bile yok ;( sanirim ilki dogru yalbiz olucemmmmm ;(
Kendin baksan daha iyi olur canim cok basit aslnda odaklanman yeterli :)Ben yapamadım bunu bir türlü. Deneyeyim yine bir ara.
Bakan olmuştu farklı farklı çıksa da 24-25 çıktı genelde, fallarda da öyle deniyor
Bakan olursa yine sevinirim, merak işte...
Sade taşsiz olması lazim bi dene bakalm :) bende merak ettim bak simdi seninkiniYa bu cok korkutucu degil mi..
Elimiz bardagin ustunde sabit duruyor ve yuzuk biraz bekleyip sallanmaya basladigi gibi bardaga vurmaya basliyor
Puruzsuz yuzuk derken alyans mi..
Benim yuzugum var alyans ama desenleri var birde gumus...
Meraklinin onde gideniyimdir catliyorum icten ice yapasim var ama korkuyorum..iliskim var birde uzun sureli birsey cikmazsa ayrilik mi var yani diye diye zaten bu yuzuk olayi uyduruk olsa bile o psikolojiye gircem...
Sonumu kendim hazirlamis gibi olcam birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?