- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi fairytaless
-
bu falla ilgili bir şey daha keşfettim, herhangi bir soruyu sorabiliyorsunuz. mesela a kişisiyle evleneceksem 10 kere çarp bardağa diyorsunuz, eğer evlenecekseniz 10 kere çarpıp duruyor gerçekten. sonra isterseniz tekrar, a kişisiyle evleneceksem 22 kere çarp diyorsunuz, bu sefer 22 kere çarpıp duruyor. ya da b kişisiyle evleneceksem 3 kere çarp diyorsunuz mesela, eğer cevap olumsuzsa ya hiç hareket etmiyor ya da başka sayılarda çarpıyor.
mesela çocuklarım ikiz olacaksa 8 kere çarp diyorsunuz, ikiz olacaklarsa 8 kere çarpıyor. her şeye cevap veriyor yani.[/QUOTEvaaayyy beeeeee
ya ama benım yuzuk bardaga hıc carpmıyo nasıl yapıyosunuz ben anlamadım bunu bi turlu yuzugu sabıt tutuyosunuz o kendımı sallanmaya baslıyo?bu falla ilgili bir şey daha keşfettim, herhangi bir soruyu sorabiliyorsunuz. mesela a kişisiyle evleneceksem 10 kere çarp bardağa diyorsunuz, eğer evlenecekseniz 10 kere çarpıp duruyor gerçekten. sonra isterseniz tekrar, a kişisiyle evleneceksem 22 kere çarp diyorsunuz, bu sefer 22 kere çarpıp duruyor. ya da b kişisiyle evleneceksem 3 kere çarp diyorsunuz mesela, eğer cevap olumsuzsa ya hiç hareket etmiyor ya da başka sayılarda çarpıyor.
mesela çocuklarım ikiz olacaksa 8 kere çarp diyorsunuz, ikiz olacaklarsa 8 kere çarpıyor. her şeye cevap veriyor yani.
ya ama benım yuzuk bardaga hıc carpmıyo nasıl yapıyosunuz ben anlamadım bunu bi turlu yuzugu sabıt tutuyosunuz o kendımı sallanmaya baslıyo?
Canım 2-3 ay geçmiş bak :) sonuç ne peki ona göre ben de deneyeceğim :)Bir ablam hamile cinsiyet için yapıp deneyelim surda 2 3 ay sonra cinsiyeti belli olur nasılsa cıktı mı cıkmadı mı anlarız
2 kere yaptım ikisinde de kızımız olcağı cıktı bakalım kız olursa yazarım
Canım 2-3 ay geçmiş bak :) sonuç ne peki ona göre ben de deneyeceğim :)
Ahahah hadi yaa tüüüh heveslenmiştim:)tutmadı canım hiç denemeKız istiyorduk her seferinde kız çıkıyordu ama sonuç bir erkek daha geliyor
Ahahah hadi yaa tüüüh heveslenmiştim:)
Eee dene mi diyorsun sen şimdi :) zaten ben evlilik yaşı kısmını deneyeceğim :)Yüzüğün dönüş yönüyle ilgili farklı söylentiler var aslında :)
Eee dene mi diyorsun sen şimdi :) zaten ben evlilik yaşı kısmını deneyeceğim :)
Denedim ve şok oldum :) 28 çıktı, ben 26 yaşındayım ve tam da planladığım gibi çıktı. Annem kendi için baktı ve evlendiği yaş çıktı. Kaç çocuğum var dedi 3 kere vurdu ve biz 3 kardeşiz :)Bir konu daha var bununla ilgili oraya da bir bakın isterseniz, konuşulmuştu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eksin-yuzuk-fali.358901/page-56#post-38890843
Yapın bence sonuca göre hangisi doğru karar verirsiniz
Evlilik yaşını ben yapamadım bir türlü, burada adıma yapanlar oldu 24-25 çıktı çoğunlukla ama birer kez farklı yaşlar çıktığı da oldu :)
Denedim ve şok oldum :) 28 çıktı, ben 26 yaşındayım ve tam da planladığım gibi çıktı. Annem kendi için baktı ve evlendiği yaş çıktı. Kaç çocuğum var dedi 3 kere vurdu ve biz 3 kardeşiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?