- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi fairytaless
-
evet suya batırıyorsun soruyorsun işte kaç yasımda evleneceğim diye. tam merkezde tutarak yüzüğü bardağın boş kısmında tut ve yine sure okumaya devam et sallanıyor canım ve cidden kendiliğinden duruyor. hatta ben belki daha çarpar diye bayağı bir tutuyorum 1 fatiha 3 ihlas 3 kere bunları tekrar okuyorum bu sürede çarpmazsa tamam diyorum bu sayı. ve bırakıyorum.
Dene bi canim ni kac kere sayilar tutarsa oluyordur sanirim.Alyansın üzerinde taşlar varsa olmuyor mu arkadaşlar, pırlantadaki gibi çıkık taş değil tabi alyansa gömülü taşlar var yoksa dümdüz bir alyans mı olmalı illa
Suya kaç kere değdiğine bakıyoruz değil mi ama alyans suyun biraz üzerinde duracak, ne kadar sürede değmeye başlıyor çok uzun sürmez umarım :)Dene bi canim ni kac kere sayilar tutarsa oluyordur sanirim.
Suyun icine batirip cikariyosun. Yuzuk bardagin bos kisminda kalacak. Suya degmiyecek. Kolunu kipirdatma kendiliginden basliyo sLlanmaya. En fazla 1 dk suruyo cnm merak etme. Sonnra kendiligimden duruyor.hayret ediyorsun.Suya kaç kere değdiğine bakıyoruz değil mi ama alyans suyun biraz üzerinde duracak, ne kadar sürede değmeye başlıyor çok uzun sürmez umarım :)
Tamam o zaman şimdi bardağın dörtte üçünü suyla doldurup alyansı da bir defa suya batırıyorum bakalım nolcak haber veririm :)Suyun icine batirip cikariyosun. Yuzuk bardagin bos kisminda kalacak. Suya degmiyecek. Kolunu kipirdatma kendiliginden basliyo sLlanmaya. En fazla 1 dk suruyo cnm merak etme. Sonnra kendiligimden duruyor.hayret ediyorsun.
noldu canim :) alyansa ip mi bagliyoruzTamam o zaman şimdi bardağın dörtte üçünü suyla doldurup alyansı da bir defa suya batırıyorum bakalım nolcak haber veririm :)
kendi saç telinle yapcaksın canm. saç telinin bir ucundan bir elinle, bir ucundan bir linle tutcaksın yüzük ortada kalcak bağlamaıyacaksın. yani V şeklinde yapacaksın.noldu canim :) alyansa ip mi bagliyoruz
aynen oyle yaptım ama sallanmadi sanirim evde kalacağımkendi saç telinle yapcaksın canm. saç telinin bir ucundan bir elinle, bir ucundan bir linle tutcaksın yüzük ortada kalcak bağlamaıyacaksın. yani V şeklinde yapacaksın.
benim niyetime bakabilir misinizkendi saç telinle yapcaksın canm. saç telinin bir ucundan bir elinle, bir ucundan bir linle tutcaksın yüzük ortada kalcak bağlamaıyacaksın. yani V şeklinde yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?