- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
Yakında evlilik yıl dönümümüz.Fakat eşim bugün bana arkadaşlarıyla daha önce 3 kez ertelemek zorunda kaldıkları bir etkinliğin o güne denk geleceğini,gidip gidemeyeceğini,eğer uygun görürsem yıl dönümünü bir gün önceden kutlayıp kutlayamacağımızı sordu.Moralim bozuldu haliyle,ama 'git' dedim.Bu bizim ilk yıl dönümümüz.Ve çok üzüldüm
Yakında evlilik yıl dönümümüz.Fakat eşim bugün bana arkadaşlarıyla daha önce 3 kez ertelemek zorunda kaldıkları bir etkinliğin o güne denk geleceğini,gidip gidemeyeceğini,eğer uygun görürsem yıl dönümünü bir gün önceden kutlayıp kutlayamacağımızı sordu.Moralim bozuldu haliyle,ama 'git' dedim.Bu bizim ilk yıl dönümümüz.Ve çok üzüldüm
Ben günlere bu kadar takılmiyorum acikcasi. Yani esınız zaten bugünün iliskiniz icin ozel oldugunu düşünüp izin istemiş. 24 saat bu kadar onemli mı sizce bir gun once bir gun sonra. Bu sekilde hem esınız mutlu olacak hem siz unutulmuş olmatacaksiniz. Hadi size hic sormadan olan yapıp hatırlamasa neyse ama esınız kibar davranmış bence
Amin canım,teşekkür ederim.Haklısın.Benim için bir önemi olmazdı çünkü böyle günleri pek önemsediğim söylenemez
Ama eşiniz odunluk yapmamış ki en azından açıklama yapmış ve bir gün önce kutlamayı teklif etmiş düşünceli davranmış bana göre
Böyle basit şeylere canınızı sıkmayın sonra gerçekten can sıkacak bir mevzunuz olur Allah göstermesin
Önemsiz olurmu yaaa,hayatını paylaşmak için seçtiğin kişiyle ilk günün :)ben devmalı evlilik yıl dönümünün kutlanmasını hiç anlamadım anlamıcam :) neden bu kadar önemli anlamıyorum yani doğum günü evet önemlidir ama başka bir işi çıkmışsa bence büyütmeyin başka zaman kutlarsınız :) size her gün evliliğniz günü üzülmeyin bu kadar :)
Evet yapıcam,ben de etkinlik ayarladım :)ben de 1 gün önce kutladım yıldönümü mü ... eşime süpriz yapmak için onun çalıştığı gün hazırladım herseyi ... çok mutlu oldu çok sevindi valla birşeyde olmadı çok eğlendik , herşey senin elimde arkadaşım:) hatta espiri bile yaptık kına gecemizin yıldönümünü kutluyoruz diye ... ertesi günüde ailelerimize ayırdık ... yani bizde başbaşa değildik yıldönümünde ... eşinizin balık muhabbeti için böyle bişey yapması hoş değil tabi ama bi gün önce kutlayıp ertesi gün sende arkadaşlarınla bişey yap ... sinema filan düşünebilirsin :)
İzin verdim,çünkü izin isteyebilecek kadar önemsizse ilk yıl dönümümüz ben ona ne kadar baskı yapsam,gitme desem anlamı olmayacak.O yüzden ne istersen yap anlamaında bir git idi.
Kesinlikle keyfi bir buluşma.Balığa çıkma falan filan.
Ama geniş davranmamış ki kutlamak istiyor önem veriyor. Öncesinde onay istiyor. Bizim de üç sene dolacak yakında. Birinci sene birşey yapamadık. O gün bir iş yemeğindeydim. İkinci sene benim zorumla ya da istememle evlendiğimiz restoranda yemeğe gittik. Bu sene sesimi çıkarmayacağım ama pek birşey de beklemiyorum.Yıl dönümüne önem veren bir eş bulmuşsunuz bence bir gün öncesi yemeğe gidin birşeyler yapın saat oniki gibi de kutlayıp hediyeleşin.
İlk yıl dönümünüz olduğu için biraz fazla duygusal yaklaşıyorsun bence .
Bu kadar üzüldüysen açıkça hislerini paylaş , eşinin anlamasını beklersen maalesef hiç bir zaman anlamayacaktır . Sen gidebilirsin dedin ve konu kapandı eşin için diye düşünüyorum .
Sen üzgün üzgün etrafta dolansan bile yüksek ihtimal sebebini tahmin edemeyecektir .
Ya sende üzülmemeli ya da düşünceni paylaşmalısın .
Bilemiyorum ama benim için çok fazla önemli değil bu tarz günler , tabii unutmasın ama özel bir şey beklemem .
Cok sesli bir sekilde güldüm bu cümlelere cünkü geçmiste yaptiklarim aklima geliyor
Erkeklerin böyle düz mantikli yaratik olduklarini daha yeni yeni kesf ediyorum
Sanirim sizde saglam tecrübe ile bu cümleleri yazdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?