Evlilik yıl dönümü ve Ramazan

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Kızlarr haftaya evlilik yıl dönümüm. Ama malum Ramazan geldi.
Ne yapılabilir, ne alınır.
Önerilerinizi bekliyorum.
Var mı bana akıl verecek olan :18::18:

Güzel bir mekanda iftar ayarlayın bana kalırsa birde ihtiyacı olan bir hediye aldınız mı şahane :16:

Aynı problem bendede var nişanlımla 7 temmuz da 4 yılımızı dolduruyoruz. Hala ne yapsam diye düşünüyorum.

iftardan sonra bir şeyler yapabilirsiniz pasta gibi..ben klasik hedileri sevmiyorum evlilik yıldönümünde özel ve kalıcı olmalı. kadın için bulmak kolay da erkek için bu tarz hediyeler konusunda kitleniyoruz. ihtiyacı olan bir şey var mı? ya da almak istediği uzun zamandır.

haftaya eşimin,diğer hafta kendimin doğum günlerimiz ..:6:
ramazan olduğu için es geçmeyi düşünüyorum şimdilik ..
:38:

iftardan sonra bir şeyler yapabilirsiniz pasta gibi..ben klasik hedileri sevmiyorum evlilik yıldönümünde özel ve kalıcı olmalı. kadın için bulmak kolay da erkek için bu tarz hediyeler konusunda kitleniyoruz. ihtiyacı olan bir şey var mı? ya da almak istediği uzun zamandır.

Aslında öyle aman aman ihtiyacı birşey de yok çok şükür. Aynen bir bayan hediyesi için çeşit çok. Ama erkek olunca kitleniyor insan :(

Bence disarda iftarı bosverin. Malim Ramazan'da heryer tıklım tıklım oluyor. Evde guzel bi sofra hazırlayın gecenin kalanını da basbasa yatak odasında geçirirsiniz ;) ediye olarak da elektronik cerceve önerebilirim.icinde bir sürü ozel gun resminizi atarsınız is yerinde de kullanabilir. Yada tuttuğu takımın formasını alabilirsiniz durumunuz iyiyse saat da tavsiye edebilirim Yada sigara kullanıyorsa zili olabilir benim esim
Saate cok mutlu olmustu :) buyrun size bi sürü seçenek :))

Aslında öyle aman aman ihtiyacı birşey de yok çok şükür. Aynen bir bayan hediyesi için çeşit çok. Ama erkek olunca kitleniyor insan :(

Aslında hediye de alman çok şart değil. Ama ilk akla gelenler cüzdan ve saat.
Ya da daha tarz şeyler olabilir. Bir arkadaşım eşi için tablo yapmıştı..Bana çok özel gelmiyor bu tür şeyler “al senin için manzara resmi yaptım” gibi ama belki yeteneğim olsa bana da özel gelir.

Bence disarda iftarı bosverin. Malim Ramazan'da heryer tıklım tıklım oluyor. Evde guzel bi sofra hazırlayın gecenin kalanını da basbasa yatak odasında geçirirsiniz ;) ediye olarak da elektronik cerceve önerebilirim.icinde bir sürü ozel gun resminizi atarsınız is yerinde de kullanabilir. Yada tuttuğu takımın formasını alabilirsiniz durumunuz iyiyse saat da tavsiye edebilirim Yada sigara kullanıyorsa zili olabilir benim esim
Saate cok mutlu olmustu :) buyrun size bi sürü seçenek :))

Süpersiniz, dikkate alacağım tavsiyelerinizi :21:

Tüm gün oruçlu olunacağı için halimiz kalır mı ne yapabiliriz tam kestiremedim:(
Pazar günü haftaya.
Cumartesi gece yatmadan birşeyler yapmam lazım pazartesi çalışıyoruz çünkü.

iftarı dışarda yapardım...hediyede bişeyler bulurdum artık herdefasında da değişik şeyler bulamaya gerek yok diye düşünüyorum.yoksa kafamız patlıyor ne alacaz değişik olsun falan filanlardan..

Benimde pazartesi evlilik yil donumm ilk senemz hemde ben esime playstation aldim nikah tarhmzde mayista verdm pazartesi disarda iftara gitcez o ne aldi bilmyrm :D:D

Bnada eşim diyor playstation al diye.. ama benimle ilgilenmez diye korkumdan almıyorum :)
Bizimde ilk senemiz.. Sizide bizide nice yıllara çıkarsın rabbim inşallah..
Sizin iyi cesaret playstation almak takdir ettim :)

Bnada eşim diyor playstation al diye.. ama benimle ilgilenmez diye korkumdan almıyorum :)
Bizimde ilk senemiz.. Sizide bizide nice yıllara çıkarsın rabbim inşallah..
Sizin iyi cesaret playstation almak takdir ettim :)

Benim esim cok istyrdu aldim erkege hediye almak cok zor ama biz beraber mac yapiorz eglenceli oluyor canim iyi vakit gecio :) insallah Rabbim hayirli saglikli seneler nasip etsin sizlerede

Esim o kadar cok sevindiki o hali gozumden gitmio iyiki almisim diorum :D

Back
X