Evlilik yildonumu ve bosanmak

YORUMLARINIZI sonuna kadar okuyup cevap yazayım dedim iyide etmişim. Sız neden boşanma sozlerı ni dile getiriyorsunuz ve neden bu kadar ayakta onsuzda durabılecegınızı gosterıyorsunuz.. Erkek erkek oldugunu kadın kadın oldugunu hissettirmeli..çift sen ben olayı ile hayat surduremez. Lutfen artıları eksileri birbirinize kagit uzerınde sorular hazırlayarak verın sonra okuyun.. Ve lutfen eksikler için kavga degıl caba harcayınız..Yazdıklarım sızı kırdıysa üGunum fakat tek taraflı degıl yapılan soylenen yanlışlar.. Sevgiyle huzurla kalın:)

Kavga soyle cikti. Iftara misafir gelcekti. Ben de yemek yetistirmeye calisiodum isten gelip. O da isten geldi sporuna gitti. Snra etrafi supurup uyudu. Ben yeyistiremiycem diye strese girdim. Bana mi guvendin misafir cagirirken diye bagirdi ki misafiri beraber cagirmistik. Ben de orucun da etkisiyle sinirlendim bagirdim
Yaklaşık iki yıllık evliyiz buna çok benzer kavgaları biz de yaptık ama bu konudan iş boşanmaya gitmedi. Yani demem o ki sorun bu kadar yüzeysel olamaz. Hiçbirsey yokken tek bir kavga ile bıktım senden boşanalıma gelmez olay.

Back
X