Evlilik yildonumu

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Dün bizim evlilik yildonumumuzdu. Bekledim ki eve bir çiçek gondersin yanda güzel bir mesaj vs herhangi bir hareket. Yok tabi .Akşam dışarı çıktı coxujlari alip. Gelince diyor ki bana hediye aradım bulamadım. Bir iki dakika geçti buldum aslında da çok pahalıydı.

Ya bu cümleden sonra cidden sinirlendim.sordum merak ettim ne kadardı diye 1300 lira dedi. Ben ondan altın ay bu beklemiyordum dediğim gibi bir çift güzel soZ ,40-50 liraya bir çiçek alınır,nedir beni duajndugunj bilirim.

Cidden zoruma gitti,çok iatese o parayı veremeyecek durumda asla değil,son derece yontulmamis bir hareket.

Doğum günü ve evlilik yıldönümüne çok önem veririm .Öyle pahalı hediyelerle kutlama yapmayiz.Cok geçerli bir neden yokken unutulması durumunda çok çok üzülürüm ama ,bu özel günlere ikimizde aynı önemi gösteririz .Yani eşimden bir güzel söz ,bir buket çiçek bekliyorsam kendiminde bir hazırlığı olmalı tek taraflı olmaz

Sen ne aldın peki? Yıldönümü karşılıklı düşünülmesi gereken bir gün çünkü.
Ben bu seneye kadar ona güzel sürprizler yaptim,günlerce düşünüp kişiye özel hediyeler aldım. Bu yildonumunde almadı.iyiki almamisim.cunku o kadar ozenip günlerce düşünüp hazirlandigim bir güne eşimin hiçbir şey yapmamasına çok bozuluyorum.

Dün akşama gelince, hediye almamasindan kutlamamasindan çok ,hediye buldum ama pahalıydı demesi sinir etti beni.

Evet kadın olarak bekliyoruz ama her erkek aynı değil, evinde mutlu huzurluysan unut gitsin kafanı yorduğuna değmez. Eşimin eve gelince karşıladığımda bana sarılması, ev işine yardım edip beni değerli hissettirmesini hiçbir maddi hediyeye değişmem açıkçası.

Hediye değil benim asıl derdim, beklediğim özel bir hediye değildi. Tavrı uzuyor beni. Bir iki güzel cümle her şeye degecekti.gun boyu hiçbir şey yok akşam çıktı geldi bu muhabbet.esim genelde böyle ama doğum günümde de kartı vereyim git istediğini al demisti.calisiyorum kart para bende de var çok Şükür. Sadece dese iyiki doğdun iyiki birlikteyiz yetecek bana

Evet ben sizi anladım haklısınız da, insan bekliyor tabi. Eşinizin biraz daha düşünceli olması gerekirdi ama beklentinizi sözlü bir şekilde ifade edin ve unutun gitsin canınızı sıkmayın.

Carsamba gününde bizim evlilik yıldönümümuzdu hediye almayı bırak adamda yaşama dair bı belirti yoktu neyse o gün 11 kadar çalıştı Perşembe telafi eder dedim abisinin batırdığı işlere koştu akşam geldi bende bastım yaygarayi aldığım hediyeleri de yüzüne çarptım alır sana 8 yıl donumumuz sonra gelsin sürat asikliligi

Bunlar sözlü uyarıdan hiç bişi anlamaz zamanın verdiği genişlik ve rahatlık Allah yardımcımız olsun canım

Bu günlere çokta anlam yüklemem
Normal zamanlardaki tavrı önemli
Diğer zamanlarda üz ama o gün aman cicim hayatım bana uymaz!!!

Bu günlere çokta anlam yüklemem
Normal zamanlardaki tavrı önemli
Diğer zamanlarda üz ama o gün aman cicim hayatım bana uymaz!!!
Diğer zamanlarda da öyle aman aman ilgili değil,evden işe işten eve, eve gelir yemek sonra ver kumandayı eline dünya dursun

Anlamıyorlar gerçekten, eşi evliliği dünyanın merkezine oturtmamak lazim

Hediye buldum da pahalıydı ne ya
O zaman uygun fiyatlısını getirseymiş
Marifet gibi söylüyor bi de.
Kızmakta haklısın
Ben de kızardım da kızmak bişeyi değiştirmiyor

Benim eşim de 4. Evlilik yıldönümümüzü unutmuştu o sıra işle ilgili önemli bi durum vardı onla uğraşıyordu
Ben hatırlattım sarıldık öpüştük kutladık birbirimizi. Böyle bişey bile insana yetiyor.
Biraz trip yapın bence

Amin, boşversene diyorum ama olmuyor insan değer verdiği insanı mutlu etmeye çalışır biraz
Aynen öyle valla ben kendimi yicame ortaya karışık yaptım dün akşam yedik birbirimizi normal günde zaten iyi davranmak zorunda önemli olan özel günde bana ilgisi o günün anlamı o gün olmasaydı ben olmicaktim bu evlilik olmicakti boşuna kıçını kaldırmaya gerek yok tavra devam anlican

Hem zaten ben ona bu gün ne pişirsem ne ister o tatliyida yapım solede olsun bölede olsun diyorum hez gün ne yani atomu al parçala demiyorum ya alt tarafı evlilik yıl donumumuz ya hödüge sorsan her gün yıl dönümü o iş öyle olmuyor işte

Bu kadar beklenti bana sacma geliyor 2 kisinin ortak karar verdigi tarihte kadinlarin hediye beklentisi var neden anlamiyorum ? Bizdede yildonume 1 hafta kala ben basliyorum vay bee ne yaslanmisiz demeye :) sonrada gidip gezeriz yada biryerlerde yemek yeriz okadar neden stres yaratiyorsunuz ki

Pff yine kazmalardan secmeler bir hareket.
Bir cicek almak bu kadar zor mu ya bu erkeklere ne yediriyor analar da boyle oluyorlar hayret.

Sen yaptığın k
Ben yaptığımın yaptığımın karsiligini almadım diye tavirliyim gittim gsnin formasını aldım kaybedipte üzüldüğü tespihi aldım onda tık yok benim sinirden uykum kaçıyorsa bı zahmet onunda kacsin oh olsun o uykusuzlukla ise gitti akşam yumusayip gelecek nasılsa içimde kalip kendimimi yeseydim bütün gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…