bende merak ettim sende mi bisey yapmadinSen ne aldın peki? Yıldönümü karşılıklı düşünülmesi gereken bir gün çünkü.
Ben bu seneye kadar ona güzel sürprizler yaptim,günlerce düşünüp kişiye özel hediyeler aldım. Bu yildonumunde almadı.iyiki almamisim.cunku o kadar ozenip günlerce düşünüp hazirlandigim bir güne eşimin hiçbir şey yapmamasına çok bozuluyorum.Sen ne aldın peki? Yıldönümü karşılıklı düşünülmesi gereken bir gün çünkü.
Hediye değil benim asıl derdim, beklediğim özel bir hediye değildi. Tavrı uzuyor beni. Bir iki güzel cümle her şeye degecekti.gun boyu hiçbir şey yok akşam çıktı geldi bu muhabbet.esim genelde böyle ama doğum günümde de kartı vereyim git istediğini al demisti.calisiyorum kart para bende de var çok Şükür. Sadece dese iyiki doğdun iyiki birlikteyiz yetecek banaEvet kadın olarak bekliyoruz ama her erkek aynı değil, evinde mutlu huzurluysan unut gitsin kafanı yorduğuna değmez. Eşimin eve gelince karşıladığımda bana sarılması, ev işine yardım edip beni değerli hissettirmesini hiçbir maddi hediyeye değişmem açıkçası.
Evet ben sizi anladım haklısınız da, insan bekliyor tabi. Eşinizin biraz daha düşünceli olması gerekirdi ama beklentinizi sözlü bir şekilde ifade edin ve unutun gitsin canınızı sıkmayın.Hediye değil benim asıl derdim, beklediğim özel bir hediye değildi. Tavrı uzuyor beni. Bir iki güzel cümle her şeye degecekti.gun boyu hiçbir şey yok akşam çıktı geldi bu muhabbet.esim genelde böyle ama doğum günümde de kartı vereyim git istediğini al demisti.calisiyorum kart para bende de var çok Şükür. Sadece dese iyiki doğdun iyiki birlikteyiz yetecek bana
Amin, boşversene diyorum ama olmuyor insan değer verdiği insanı mutlu etmeye çalışır birazBunlar sözlü uyarıdan hiç bişi anlamaz zamanın verdiği genişlik ve rahatlık Allah yardımcımız olsun canım
Diğer zamanlarda da öyle aman aman ilgili değil,evden işe işten eve, eve gelir yemek sonra ver kumandayı eline dünya dursunBu günlere çokta anlam yüklemem
Normal zamanlardaki tavrı önemli
Diğer zamanlarda üz ama o gün aman cicim hayatım bana uymaz!!!
Anlamıyorlar gerçekten, eşi evliliği dünyanın merkezine oturtmamak lazimCarsamba gününde bizim evlilik yıldönümümuzdu hediye almayı bırak adamda yaşama dair bı belirti yoktu neyse o gün 11 kadar çalıştı Perşembe telafi eder dedim abisinin batırdığı işlere koştu akşam geldi bende bastım yaygarayi aldığım hediyeleri de yüzüne çarptım alır sana 8 yıl donumumuz sonra gelsin sürat asikliligi
Aynen öyle valla ben kendimi yicame ortaya karışık yaptım dün akşam yedik birbirimizi normal günde zaten iyi davranmak zorunda önemli olan özel günde bana ilgisi o günün anlamı o gün olmasaydı ben olmicaktim bu evlilik olmicakti boşuna kıçını kaldırmaya gerek yok tavra devam anlicanAmin, boşversene diyorum ama olmuyor insan değer verdiği insanı mutlu etmeye çalışır biraz
Ben yaptığımın yaptığımın karsiligini almadım diye tavirliyim gittim gsnin formasını aldım kaybedipte üzüldüğü tespihi aldım onda tık yok benim sinirden uykum kaçıyorsa bı zahmet onunda kacsin oh olsun o uykusuzlukla ise gitti akşam yumusayip gelecek nasılsa içimde kalip kendimimi yeseydim bütün günBu kadar beklenti bana sacma geliyor 2 kisinin ortak karar verdigi tarihte kadinlarin hediye beklentisi var neden anlamiyorum ? Bizdede yildonume 1 hafta kala ben basliyorum vay bee ne yaslanmisiz demeye :) sonrada gidip gezeriz yada biryerlerde yemek yeriz okadar neden stres yaratiyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?