• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Yıldönümü

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.338
En iyi cevaplar
1
64.773
598
Selam kızlar, birkaç hafta kadar sonra yıldönümümüzü kutlayacağız esimle. Size hediye konusunda danismak istedim. Saat, cüzdan, parfüm, tesbih gibi hediyeler aldim daha önce. Erkeklere alınabilecek hediyeler de cok kısıtlı. Ne alabilirim bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sizden yardım istiyorum.

Selam kızlar, birkaç hafta kadar sonra yıldönümümüzü kutlayacağız esimle. Size hediye konusunda danismak istedim. Saat, cüzdan, parfüm, tesbih gibi hediyeler aldim daha önce. Erkeklere alınabilecek hediyeler de cok kısıtlı. Ne alabilirim bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Sizden yardım istiyorum.
Tras makinesi alabilirsin corona dan dolayi insanlar artik gidemiyorda berbere zaten

Aklima bir sey geldi ama nasil olur bilemiyorum. Internette gordum. Küçükken oynadığımız televizyona baglanan atarilerdeki oyunlari iceren bir el atarisi. 300 küsur oyun varmis içerisinde. Mario gibi dövüş oyunlari gibi eski atarilerde olan oyunlari içeriyor. Ona çocuklugunu hatirlatirim ve mutlu olur diye düşündüm. Sizce komik mi olur sacma mi olur? Oyun oynamayi seven biri. Begenir ama ciddiyetsiz mi olur yani bilemiyorum nasil olacagini. gizemliasli gizemliasli Katibin Ruhu Katibin Ruhu

Aklima bir sey geldi ama nasil olur bilemiyorum. Internette gordum. Küçükken oynadığımız televizyona baglanan atarilerdeki oyunlari iceren bir el atarisi. 300 küsur oyun varmis içerisinde. Mario gibi dövüş oyunlari gibi eski atarilerde olan oyunlari içeriyor. Ona çocuklugunu hatirlatirim ve mutlu olur diye düşündüm. Sizce komik mi olur sacma mi olur? Oyun oynamayi seven biri. Begenir ama ciddiyetsiz mi olur yani bilemiyorum nasil olacagini. gizemliasli gizemliasli Katibin Ruhu Katibin Ruhu
oha bayıldım!! ben de bakıcam :D ya eğer bişeye ihtiyacı yoksa özellikle , özel bir ilgi alanı da yoksa (mesela adam ahşap oymaya bayılır onunla ilgili bir şey alırsın ) bence çok orjinal hediye hem de oyun oynamayı sever diyosun.ya şimdi örneğin ayakkabı alsan adam kendine de alır ya da parfüm alsan aynı şekilde sonra kullanılıcak atılıcak yani normal zamanda da alınan şeyler bunlar gibi geliyo bana.öyle bi esprisi olan şeyler değil.ama bence bu çok eğlenceli :D

oha bayıldım!! ben de bakıcam :KK70: ya eğer bişeye ihtiyacı yoksa özellikle , özel bir ilgi alanı da yoksa (mesela adam ahşap oymaya bayılır onunla ilgili bir şey alırsın ) bence çok orjinal hediye hem de oyun oynamayı sever diyosun.ya şimdi örneğin ayakkabı alsan adam kendine de alır ya da parfüm alsan aynı şekilde sonra kullanılıcak atılıcak yani normal zamanda da alınan şeyler bunlar gibi geliyo bana.öyle bi esprisi olan şeyler değil.ama bence bu çok eğlenceli :KK70:
Ben de oyle düşündüm hem de cocuklugumuzu hatırlatiyor. Bana alinsa cok mutlu olurdum. Parfum ayakkabi dediginiz gibi. Ama boylr bir seyi görmüş oldugunu bile düşünmüyorum. Görünce cok sevinir diye düşünüyorum. 🤗

O oyunları eskiden oynadıysa sevinir. Duygulanır bile. 🙂 Nostalji olur, zaten berbat zamanlara geldik, çocukluğuna, o dertsiz tasasız günlerine döner adam. Daha iyi hediye olamaz herhalde.

Akıllı saat al

Ben de oyle düşündüm hem de cocuklugumuzu hatırlatiyor. Bana alinsa cok mutlu olurdum. Parfum ayakkabi dediginiz gibi. Ama boylr bir seyi görmüş oldugunu bile düşünmüyorum. Görünce cok sevinir diye düşünüyorum. 🤗
Bizim evde var.esim saklamis cocukken.simdi oglum oynuyo.esimde bende oynariz.hatta bozulmasin hatira kalsin diye bizde alcak.sacma olmaz yani.alinca yazarsaiz sevinirim.ben de bakiyorum.

Back
X