Bu saatten sonra özel menü olmasa bile kalp şeklinde bir pasta alın bari.Arkadaslar bugun bizim evlilik yildonumumuz.
7 sene bitti.
cok sukur cok mutlu huzurlu gecti.
Ama ben bugun icin hic bi hazirlik yapmadim.
esim biyerlere gidelim dedi ben istemedim.
cunku malum orucluyuz zor oluyo.
gecen sene cok guzel kutlamistik ama bu sene gerek gormedim.
Ama enazindan guzel bi sofra hazirliyim isterim.
saatte gec oldu.
bana pratik bikac menu tavsiye edebilirmisiniz.
acillll
Sizinki de kutlu olsun , yıldönümü akşamlarının ambiansı da pek bi farklı oluyormercimek çorba, sebzeli bulgur pilavı yanına tavuk, salata, bir de pasta al tamam sonrası fingirdeşme öpüşme koklaşma 2 gün sonra da bizim evlilik yıldönümümüz 3.yılımız
Sizinki de kutlu olsun , yıldönümü akşamlarının ambiansı da pek bi farklı oluyor
Sizede nice senelere..mercimek çorba, sebzeli bulgur pilavı yanına tavuk, salata, bir de pasta al tamam sonrası fingirdeşme öpüşme koklaşma 2 gün sonra da bizim evlilik yıldönümümüz 3.yılımız
Ahh ahh o olsa zaten daha ne isterim.yavrunuz varsa ve mümkünse anneanne ya da babanneye bırakın derim bir de naçizane
Ahh ahh o olsa zaten daha ne isterim.
birakirmiyim onu kimselere
yufka tavuk göğsü garnitür....
küp küp doğradığın soğanları yağda pembeleşsin..salça koy..sonra küp küp doğradığın tavuk göğsünü koy kendi suyunu çekene kadar pişir garnitür koy baharat falan güzelce karıştır..bir kaseye 4 e böldüğün yufkalardan birini koy kenarlara sarkan parçaları yırt tabana koy..sonra tavuğu koy içine..kapat ters çevir tepsiye..üzerine beşamel sos yap fırına at..pişince çıkar rendelenmiş kaşar koy üstüne yine fırına at..ohhh miisssssss.....
arpa şehriye pilavı ve cacıkta yap yanına ...
Ayy buna benim dibim düştü yarın yufka alayım yapayım ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?