EVLİLİK YILDÖNÜMÜM HÜSRANA DÖNDÜ

Aynen dalga geçmek için millete epey malzeme vermiş konu sahibi sağolsun bayağı eglendiniz .Konudan cimbizla alınıp kadına hakaret etmek ne kadar etik yapanlara söylüyorum üstünüze alinmayabilirsiniz .Kadınımiz ne tok gönüllü hiç bir şey istemeyen isteyene uzaylı gibi gören bu dünyaya ait değilmis gibi davranan olmuşlar.Düğünde takılan pardon erkeğin yaptığı kadının dir istemesi çok normal nereye gittiğini bilmiyor hakkı bilmek iken millette takmış istemesi ne siz istemeyiniz altın rica edicim isteyene de tu kaka demeye farklı düşünenlere az saygı lütfen (bunların hepsini size demiyorum o kadar absürd yorum geldiki dayanamadim)

4 bilezik kaç gram ediyor ?

bestas alacagız bilezik almayacagız demesine itiraz etmenize kadar okudum anlam veremedim. ne yapacaksınız o bilezikleri acaba? alın bestası yeter iste bilezik yapıp hava atacagınıza krediyi kapatırsınız ne bu bilezik ısrarı anlamadım. zaten altın bilezik kadar da varoş bir sey görmedim hayatımda

Evlilikte ayrı hesaplar olmamalı. 'Benim bileziğim, beştaş alsın' falan hiç hoş baskılar değil. Başkalarına niye bakıyorsunuz ki.
Biz düğün takılarının hepsini ertesi gün bozdurup borç ödedik. Üstelik eşim işyerini zararla kapattı. Şuan evde, çalışıyor , bebişlerimizi büyütüyor
Birgün bile lafını etmedim. Evlilikte hırsa ve inada yer yok. Anlayışlı olup paranızı birlikte kullanın diyorum. Dünya malı dünyada kalır .

Beştaş fiyatları minimum 3000tl den başlıyor, beştaş alan bileziği rahat rahat alır, hem de en azından 25gr lık bir bilezik alır.

Bence siz de çalışıyormuşsunuz, gidin taksitle alın. Bu kadar içinizde birşeyi bırakmayın ve kendinizi bu kadar lütfen üzmeyin.

Hayat o kadar kısa ki, ne üzülmek için, ne de eşinizi bu nedenle üzmeniz için

Senin o paralar uçmuş gitmiş ben söyleyeyim de
Yalandan senin gelmeyeceğini biliyor ondan kalk gidiypruz diyordu bence görürsün bak çıkar yakında....

Benim düşüncem ikinizdede hata var adamin hatasi1. Hatası soz verip bilezikleri yapmamasi birde elinde para var iken 2
Hatasi ortada bi işe yatirim yapmak istio fakat esin haberi yok. Kadinin hatası onu beyninde alacam die odaklamasi ve en guzel gununu bunun icin zehir etmesi yani bu durumda kadin daha suclu cunku o gun bu muhabbetin acilacagi bir gun degildi daha sonra konusulabilirdi, yaptığınız davranista evli cocuklu bir bayan olarak hic yakismamis size bence .

eşin düşünceli ki beştaş almayı kabul etmiş ben istedim umursamadı bile.doğum günümde bile zorla bahçeden koparma çiçek getirdi kıymet bilin bence zorlamayın

Merhaba canım, ben bu konuda seni çok haklı buluyorum, bir arkadaşın da belirttiği gibi erkekler fedakar kadın buldular mı yükleniyorlar, kocan sana yapıcam diye söz vermiş ve hala yapmaması çok enteresan, en azından sana bir iş için kullanma durumum var beklemeye alalım diye söylemeliydi daha önceden..
kimse kusura bakmasın ama senin hiç kabahatin yok..
ben olsam senin yerinde en azından 2 tanesini yapardım kolum boş kalmasın deyip..
unutmayalım dinimizde de altın kadının hakkıdır.. hakkında hayırlısı olması dileklerimle sevgiler..

Aşk mutluluk huzur sağlık ogluş oğlum bebeğim kelimelerinden çok bilezik altın beştaş kelimesi okudum bu kadar da paragòz olup hayatı eşinize zehir etmeyin bence. Yazdıklarınızı kendiniz okumanız tahammül edemezsiniz

Bemcede yildonumuzunu siz zehir etmissinz yani mantikli dusununce altinin bu kadar yuksek oldugu donemde altin almak bana sacma geliyo esimde dogum hediyesi ne alsam diyo ama ben altin pahali istersen gumus al yada kaliteli bi saat dedim hem adama alma deyip hemde hayiflanmanin anlami yok yani maddi sikisiksaniz sizde ole bi hediye isterdiniz sonradan uzulmezdiniz bizd altinlari borc icin bozdurduk esime dedim 2 si kalsin gerisi senin olsun ki banada esim 5 bilezik annemler 7 bilezik takti bi daha da bileziklerin lafi olmadi olmazda cunku hayat hep bi telaseyle geciyo o ikisini de kaldirdim duruyo hic takmiyorum nedn dursun dediysem ama hem verip hemde adamin agzindan burnundan getirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…