- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 33
Ben hiç takamadım bilekk kadını olarak cevap veriyorum ; ben de doyamadım bileziklerime , onlar benim canımdı şıngır şıngır takardım ama artık yoklar
Ama ben şu zamana kadar hiç etmedim bileziklerimi yap lafını ve paragöz olduğumu Cidde'n düşünmüyorum etrafımda istemede ayrı hediye sözde ayrı takı nişanda ayrı setler keza düğün zaten takısız olmaz isteyen çok insan gördüm 10 bilezikten aşa evlenmem diyen zihniyetler var çağımızda . Evliyim ve eşimin aldığı şeyler alyansım tektaşım bir tane altın kolye ve 4 bilezik. Çok aşırıya kaçtığımı düşünmüyorum . ayrıca o parayı bir iş İÇİN kullanacağını o yüzden krediyi ödemediğini düşünüyordum ama o işin tutmayacağı ihtimali de var ve paranın hepsinin ziyan olmasındansa en azından kenarda bilezikler var bir birikim olarak diyebilirdik şuan kenarda birikimimiz yok hiç .Ay pardon ama yemişim bileziği,bileziğimi yap niye yapmiyon yap yap o bilezikleri yap benim bilezigim moduna dönmüşsünüz,ne mana yani ve yildonumunuzude siz zehir etmissiniz.
Bileziği de nasıl yapıyorsa artik
Araba alınacak diye kendim gönül Rıza'mla verdiğimi belirttim zaten. Şuanda da ikilememe düşmememe sebep olan ona lazım evet ama ya o işten bir hayır çıkmazsa bu sefer kendisi de üzülecekEvliligimiz ilk gunu bileziklerim dahil tum takilarimi esime verdim bi kez bile lafini etmedim. Kendimi esinin yerine koyuyorum boyle bisey icin bana surat yapan aglayan birisi olsa benimde cok kalbim kirilirdi. Eger durumunuz kotuyse tabiki sizde elinizde olanlari vererek yardimci olmalisiniz bundan dogal bisey olamaz. Ki bileziklerinizi bozdurup aldiginiz araba siz hamilesiniz diye alinmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?