- Emoji Skoru
- 1.259
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Ay cidden bunaldım bunlardan . Bu da olmazsa artık öyle yapıcam bir anda aile hasreti çöküyor bunlaraBence uyumlu biri oldugun icin ben bunu ikna ederim diyip sirtina cikmaya calisiyorlar kanka. Bana kalirsa kendisi de ailesi de Istanbulda olan biriyle ol bundan sonra memleket meselesi toptan cozulur
Eskisi icin degilde smdiki nisanlinizin ailesi icin soyledim. Cocuklarina en bastan neden burdan birini bul , ev aliriz sana dememisler demek istedmYa o zaten bahaneleri buldu gitti onun memleketinde yaşamak istemediği biliyordu ayrılmam için yapmıştır . Zaten kendi de memleketine gitmedi istanbuldan evlendi biriyle yaşıyorlar
Yok işte kız rizeli çalışıyor bi de .biz üniversiteyi başka şehirde okuduk beraber . İstanbula döndüm ailemin yanına o da geldi . adamı resmen kısmetine kavuşturdum hshshsişte o yüzden sordum. muhtemelen ailesinin istediği biriyle evlenmiştir, İstanbulda olsa bile kız kendi memleketlisidir çalışmıyordur
Evet yani çok haklısınız bingol gibi yerlerde cidden orda doğup büyüyen insanlar yaşayabilir ya da zorunlu görevle giden geçici süre kalacak kişiler .Eskisi icin degilde smdiki nisanlinizin ailesi icin soyledim. Cocuklarina en bastan neden burdan birini bul , ev aliriz sana dememisler demek istedm
Ben bazen ilerde koyde yasayacagim dedigimde, cok sevdigim bir ablam soyle demisti “ ışınlanma çıktığında ayda bir kere anca gider gelirsin koyune “ demistiEvet yani çok haklısınız bingol gibi yerlerde cidden orda doğup büyüyen insanlar yaşayabilir ya da zorunlu görevle giden geçici süre kalacak kişiler .
Kuşu urkutmemek için o laflar, laflara değil aksiyona bakmalısınNisanlanmadan önce ailesi çocuklar istediği şekilde kurar düzeni demeyi biliyorlar ama
Ben de onu diyorum size, mesele bu bencillik. Ben iş, spor, sosyallik vs her imkana sahip olduğum hâlde zorlandım bir müddet, ki biz Ege'de, güzel bir ilçedeyiz.Ya bingöl gibi yerde devlet memuru değilsen iş bulma imkanı yok ki . O devlette olduğu için atama ister ama ben ne olacam düşünmüyor o kısmı . O çevrede yaşayan arkadaşlarım iş bulamadıkları için şehir değiştirdi zamanında .
Kandırılmış hissediyorum . 2 yıllık ilişkimiz boyunca memlekette yaşamak istemiyorum daha Ege şehri sakin yerde yaşarız ilerde diyordu .Erken belli etmiş şanslısınız, evlendikten sonra bir anda şunu bunu yapacaksın demesinden iyidir. Erkekler evlenince bir anda ailelerini hatırlıyorlar sürekli onlarla olmak istiyorlar sen 2. planda kalırsın. Bir de ailesinin lafıyla başına buyruk şekilde sana bunları söyleyebiliyorsa bence sizi yokluyor. İleride de sürekli bu konular açılacak gibi. İstanbulda kaldığınızda da sürekli burada mutsuzum istanbulda dayanamıyorum gidelim vs. diyecek hayatı size dar edecek, sürekli her gün ailesiyle konuşacak hayatınıza onları da sokacak zoraki olarak. Biraz kaçınılmaz son olacak gibi geldikeşke erkekler bu kadar salak olmasa gerçekten.
Anasinin babasının aklıyla yaşıyor işte demek ki, şimdiden görmüş oldunKandırılmış hissediyorum . 2 yıllık ilişkimiz boyunca memlekette yaşamak istemiyorum daha Ege şehri sakin yerde yaşarız ilerde diyordu .
Şimdi olanlara bak yani
Erkekler neden böyle anlamak zor, bence açık açık konuşun bu konuyuKandırılmış hissediyorum . 2 yıllık ilişkimiz boyunca memlekette yaşamak istemiyorum daha Ege şehri sakin yerde yaşarız ilerde diyordu .
Şimdi olanlara bak yani
Hayal kırıklığı oldu ya benim için cidden . Hevesim kalmadı düğün hazirliklarinaErkekler neden böyle anlamak zor, bence açık açık konuşun bu konuyudüğün günü bile ayrılanlar var, zaten işiniz gücünüz de var aileniz de arkanızda. Çok bir şey kaybetmezsiniz. Bir kere memlekete gidelim diye ailesinin lafına göre hareket etmeye çalışan erkek ileride daha büyük sorunlara sebep olabilir, ailesi de şuandan sorun zaten söylediklerinden farklı davranıyorlar. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim bile dememişler baksana kontrol altına almaya çalışıyorlar kim bilir ailesiyle aralarında neler konuşuyorlar
sizin daha önceki ilişkinizi tam bu sebepten bitirdiğinizi biliyor değil miKandırılmış hissediyorum . 2 yıllık ilişkimiz boyunca memlekette yaşamak istemiyorum daha Ege şehri sakin yerde yaşarız ilerde diyordu .
Şimdi olanlara bak yani
Yapacak bir şey yok herşey tecrübeHayal kırıklığı oldu ya benim için cidden . Hevesim kalmadı düğün hazirliklarina
Evet anlatmıştımsizin daha önceki ilişkinizi tam bu sebepten bitirdiğinizi biliyor değil mi
iki kat şeref yoksunuymuş o zamanEvet anlatmıştım
Öyle bir hayalim yok. Ailem çevrem iş tüm hayatı bırakıp bingöle gitmek saçma . Hadi yurtdışı olsa yine düşünülebilirIyi evlenmeden belli etmis. Boşanmak zor valla , hele cocuk mocuk girerse araya evde oturup memleketinde cocuk bakmak istemiyosaniz iyi düsünün
Seninle ortak fikir alması lazımYa kesinlikle kabul etmedim . Normalde memleketinde sıkılan yaşamak istemeyen biri . Bir anda böyle kararlar alması canımı sıktı
Seninle ortak fikir alması lazım
Olması gereken o zaten .kabul etmeyeceğimi anladığı için bugün bulduğu evleri attı ev bakmaya gittiSeninle ortak fikir alması lazım