+1
Ben kendi isteğimle şehir değiştirdim (ikimizin de memleketi değil, eşimin işi sebebiyle buradayız), ben de hemen işe başladım, spora başladım, sürekli geziyoruz, güzel bir çevrem oldu, istediğimiz zaman ailelerin yanına da gidiyoruz. Büyükşehir beni yormuştu, şu an maddi manevi bize iyi geldiği için buradayız, gidelim dediğimde eşimin ikiletmeyeceğini biliyorum, zaten ben buraya geleyim diyene kadar da benim şehrime taşınma, yerleşme şeklinde plan yapmıştık. Bunlara rağmen başlarda zorlandım, ne işimiz var bizim elin memleketinde dedim, bazen memleketten dönerken ağladım. Yeni yeni tam manasıyla alıştım diyebilirim (yaklaşık 1 sene oldu).
Sormadan etmeden, ikiniz adına, kendi kendine hayatî bir karar alıyor ve siz itaat etmezseniz ayrılacağı korkusunu yaşıyorsanız bu ilişkiyi temelden sorgulamanız gerekiyor demektir konu sahibi. Boyun eğer, aman ağzımızın tadı bozulmasın diye istemeye istemeye kabul edersiniz, bu sadece başlangıç olur; bundan sonra hayatınız böyle diken üstünde ve mutsuz geçer. Bir de, bu fikir nişanlınızın aklına düştü ise gündeminizden inmeyecektir diye düşünüyorum; eninde sonunda yine başlayacaktır gidelim demeye.
İyi düşünün lütfen.