• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yolunda problemler

Ay gördüm korkunç ama önceliği kendime vermek istiyorum . Eski ciddi ilişkimde de böyle saçmalık yaşadım
Adam yapamıyorum istifa ettim gidiyorum buradan dedi ayrıldım bende yani bana sormadan böyle karar aldı .
Sonra öğrendim ki benden ayrıldıktan sonra 1 sene içinde evlenmiş İstanbulda yaşıyor
İsteyen çaresini istemeyen bahanesini buluyor kuzum yol ver gitsin
Daha kimler çıkar karşına

Hemde İstanbul 'dan asla olmaz
Hep diyorum ben Ankara'dan Batman'a misafir olarak gittiğimde bilr inanın gun sayıyorum misafirim gideceğim diyorum Allah var herkes bana gayet iyi aramizda sevgi saygı her sey var kesinlikle kimseden iğne ucu kadar kötü bir sey görmedim ama nasil desem havaalaninda inip kv evine doğru yol alırken daha basıyor içimi hep kendimi teskin halindeyim misafirim gideceğim temelli gelmedim diye
Aslında ben yaşım ilerledikçe bunun batı dogu olayından ziyade bulunduğum yere bağlı olmamdan kaynaklı olduğunu da anladim çünkü deniz tatiline gittiğimde de ben evimi özlüyorum 3. Gün geliyor bana evime gitsem perileri
Ama siz gençsiniz sizin icin batıdan doğuya olmasi da sorun ve bunu anlayabilirim
benimde içim sıkılıyor oralarda bayramda da gördüm orayı çok sıkıldım açıkçası

İsteyen çaresini istemeyen bahanesini buluyor kuzum yol ver gitsin
Daha kimler çıkar karşına
Kesinlikle zaten o olaydan sonra kandırılmış hissettim hiç gerek yok onların kararına uyum sağlamaya . Dersimi aldım ben hep bahaneleri var

benimde içim sıkılıyor oralarda bayramda da gördüm orayı çok sıkıldım açıkçası
Iste o ic sıkıntısı kolay kolay geçmiyor
Ben ilk evlendiğimde bundan 24 yıl once eşimle ücra bir dağ köyünde bile yaşamaya razıydım o kadar aşıktım ay iyiki tamam deyip oyle bi yere götürmemiş beni 🤭

Sırf bundan dolayı ayrılma kararı alırsa zaten hiç arkanıza bakmayın çünkü bu ortak alınması gereken bir karar istemediğiniz bir yere onun zoruyla gidecek değilsinizya saygı duyması lazım kararınıza şuan belkide sizi vazgeçirmek için trip atıyor olabilir ama bu durumu ileriye ayrılmaya falan getirirse zaten hiç düşünmeyin derim
+1

Kesinlikle zaten o olaydan sonra kandırılmış hissettim hiç gerek yok onların kararına uyum sağlamaya . Dersimi aldım ben hep bahaneleri var
Yalnız dikkat et şimdi tamam haklısın vazgeçtim derse de ileride bu konu mutlaka karşına tekrar gelecek. Vay burada gecinemiyoruz vay çocuk oldu annem bakar sen çalışırsın vay ben tayinimi isticem geliyorsan gel vs... Yani bu fikri bir kere sokmuşlar kafasına.

Önemli olan gidip gitmemekten ziyade kendi kendine kararlar alması.

Konu sahibi belli ki evleneceksin. Sınırını net koy “ben hayatimin hic bir evresinde bingolde yasamam, 5 tane cocugum olsa da yasamam, sen tayin alip gitsen de yasamam, istanbula meteor dusse de bingolde yasamam. İsine geliyorsa” cunku burda da bi suru insan yazmis. Bi kere aklina dustumu yillar icinde ara ara karsina mutlaka cikaracak. Ayy cok yoruldum trafik var mi dedim hoooop o zaman bingole gidelim ayy cocuklar bugun bunaltti mi dedin hoooop o zaman bingole gidelim

Ya bi daha önceki ilişkimde bu olayı yaşadım . Benim ex yok ben yapamam istanbulda memelekete gidiyorum istifa ettim gidiyorum dedi . ayrıldım sonra .
Sonradan öğrendim ki evlenmiş istanbulda yaşıyor :))
Sıktı bunların saçmalıkları
bu da mı doğuluydu?
ailesi uzakta memlekette olmayan birini bulmanız lazım o zaman. bir şekilde kaldıramıyorlar sizinle evlenmeyi

Iste o ic sıkıntısı kolay kolay geçmiyor
Ben ilk evlendiğimde bundan 24 yıl once eşimle ücra bir dağ köyünde bile yaşamaya razıydım o kadar aşıktım ay iyiki tamam deyip oyle bi yere götürmemiş beni 🤭
Bende kayinpederimle yasamaya okeydim, mallik iste😂 genclik atesi😂

Konu sahibi belli ki evleneceksin. Sınırını net koy “ben hayatimin hic bir evresinde bingolde yasamam, 5 tane cocugum olsa da yasamam, sen tayin alip gitsen de yasamam, istanbula meteor dusse de bingolde yasamam. İsine geliyorsa” cunku burda da bi suru insan yazmis. Bi kere aklina dustumu yillar icinde ara ara karsina mutlaka cikaracak. Ayy cok yoruldum trafik var mi dedim hoooop o zaman bingole gidelim ayy cocuklar bugun bunaltti mi dedin hoooop o zaman bingole gidelim
O konuda kararlıyım ailem de arkamda zaten . Bu konuyu ilk ailesi açtığında zaten kabul etmeyeceği mi bildiği için bahsetmedi bana .Ben anlat diye israr edince söyledi .
Kimse bana zorla bir şey yaptıramaz sınırlar bir kere ihlal edildiğinde her şeyi yaptırabileceklerini düşünüyorlar
Dedim zaten ona mutsuz bir evlilik mi istiyorsun ev uğruna ben istemiyorum

bu da mı doğuluydu?
ailesi uzakta memlekette olmayan birini bulmanız lazım o zaman. bir şekilde kaldıramıyorlar sizinle evlenmeyi
bu da mı doğuluydu?
Antepliydi ya ben de anlam veremiyorum ki . Bi şey yaptığım da yok onlara . Uyumlu anlayışlı biriyim daha ne yapayım 😂

Antepliydi ya ben de anlam veremiyorum ki . Bi şey yaptığım da yok onlara . Uyumlu anlayışlı biriyim daha ne yapayım 😂

Bence uyumlu biri oldugun icin ben bunu ikna ederim diyip sirtina cikmaya calisiyorlar kanka. Bana kalirsa kendisi de ailesi de Istanbulda olan biriyle ol bundan sonra memleket meselesi toptan cozulur :halay:

yönetici pozisyonunda olduğunuzu yazmışsınız. iş ciddiye binince aileler devreye giriyor, bu gelin bize itaat etmez diye akıllarına giriyorlar büyük ihtimalle

Ya o zaten bahaneleri buldu gitti onun memleketinde yaşamak istemediği biliyordu ayrılmam için yapmıştır . Zaten kendi de memleketine gitmedi istanbuldan evlendi biriyle yaşıyorlar
işte o yüzden sordum. muhtemelen ailesinin istediği biriyle evlenmiştir, İstanbulda olsa bile kız kendi memleketlisidir çalışmıyordur

Back
X