Evlilik yolunda sizce ne yapmalıyım çok arada kaldım

Gizemmkomut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
190
91
23
27
Merhaba herkese hayırlı bayramlar üniverste öğrencisi nişanlı bir kızım yanlış bir davranış sergiledim mi diye sizlere sormak istedim.Şöyle ki çok güzel giden bir nişanliliğim vardı hiç bir sorunumuz olmadi,nişanlım bir gün bana kardeşi hakkında bir şeyler anlattı ve onunla çok muhatap olmanı istemiyorum tarzı şeyler yazdı tuhaf hareketleri var dedi bende haklisin cidden gördüğüm kadarıyla öyle demiştim sen nasıl istersen yazdım bir kaç ay sonra kardeşi telefonunu kurcalamış bizim mesajlarımızı okumuş tabi görmüş bunları olay bana patladı benimle konuşmadılar bir süre arayıp sormadılar daha sonra görumcem bana sen kimsin sen bize yakışmazsın da abim için ses çıkarmıyorum diye mesajlar attı yine bir şey demedim daha sonra annesi beni aradı bir kaç defa benim kızımın ne tuhaf hareketleri varmış diye hesap soruyorlar babasi geldi suratıma bakmıyor hal hatir sormak yok yani neyse haklılar dedim bizi yanlış anladılar dedim hiç saygısızlık etmedim açıkladım her şeyi abisi böyle söylerken böyle anlatırken onu bana ben ne diyebilirim ki dedim ama anlamadılar en son annem aradı bu konuyu kapatalım hata etmişler çocuklar görmeyelim biz büyükler çocuklar konuşur halleder diye ama dedikleri şey şu :Bizim kızımız unutamaz bunu bizim için bu iş olmasa daha iyi babası da istemiyor zaten diyince benim babamda tamam biz vermiyoruz o zaman kızı dedi kapattı konuyu.Hiç kendi oğullarına sormadılar konuşmadılar uzakta oturuyor zaten onlardan başka bir şehirde.Nisanlimda bunları duyunca konuşmamış onlarla işte tepki koymuş bir hafta sonra biz pişman olduk diye bizi geri arıyolar beni de aradı annesi bu sefer biz seni istiyoruz aslında ama olan oldu artık zaten oğlum seni bırakmaz dedi.Nişanlım zaten çok üzüldü hep özür diledi benden senin üstüne çok geldiler benim suçumdu bu olanlar diye o kadar çok kalbim kırıldı ki ben bir araya gelip duzeltiriz özür dileriz birbirimizden diye defalarca kaynanama söyledim ama işte böyle oldu şimdi ailem bana bırakıyor kararı.Bayramda nişanlım benim ailemi aradı ama inanın beni istemediklerini bildiğim için icimden hiç aramak gelmedi arayamadim aramam mi lazımdı ya da ben bu ilişkiye nasıl devam ederim hiç bir fikrim yok babası ben karışmıyorum onlar evlenmek istiyorsa evlensin demiş. Çok utanıyorum gerçekten hiç bir kötü niyetim yokken bu dereceye gelmiş olmama bu işden bana hayır çıkar mi sizce

Nisanlinin hakliligini onaylamasaydin keske. Yorum yapman hos olmamis. Nisanlin der ama sen dersen kotu olur. Esim ailem hakkinda bir sey dese kiyameti kopartirim. Umarim cozersiniz.

Nisanlinin hakliligini onaylamasaydin keske. Yorum yapman hos olmamis. Nisanlin der ama sen dersen kotu olur. Esim ailem hakkinda bir sey dese kiyameti kopartirim. Umarim cozersiniz.
Evet haklisiniz o konuda ama görümcem kendi annesine demişki ben o kadar şımarık hareketler sergiledim gizeme karşı bana hiç bir şey demedi diye bilerek yapmış yani öyle söylüyorlar nisanlimda böyle diyince bende tasdikledim cidden öyleymiş diye keşke hiç demeseydim

Bence hayir cikmaz. En ufak bir anlasmazlikta ısıtılıp ısıtılıp önüne getirirler. Ayri sehirlerde cok uzaklarda yasayacaksaniz, esin de kimseye mudahale ettirmeyecekse belki bir ihtimalle yasayip gidersiniz. Ama bu da kumar gibi. Elinin ne gelecegi belli degil. Belki nisanlin evlenince değişecek. Ezdirecek seni. Insallah kararin seni mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…