- 16 Eylül 2017
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi bistin1986
-
ediyorum gerçekten çok şükür her halimize kötü durumda değiliz elhamdülillah...ben böyle herşeyle yetinirken eşimin yoktan yere problem çıkarmasına dayanamıyorum söylüyorumda hatta bak neler var dünyada ve bizim problem diye tartıştığımız konulara bak diyorum bu durum beni iyice sinir ediyor incir çekirdeğini doldurmayan şeyler için problem çıkartıyorsun diyorum.birde en önemlisi ben bi hata yapıyorum ve bunu bilmeden yapıyorum bunuda söylüyorum hemen akabinde hoşlanmadığım birseyle karsılasıyorum ve bunu benım sevmediğimi biliyorsun neden yapıyorsun diyorum sen benim hoşlanmadığım şeyi yaparsan ben de böyle yaparım diyor ikimizin yaptığı aynı şey değil sen bile isteye huzursuzluk arıyorsun diyorum zaten beni iyice çığrımdan çıkarınca dayanamıyorum başlıyoruz yine kavgaya
Benm bi arkadasim var evli kaynana kayıpder birlilte oturuyor kız evlendi uc ay sonra kayınpederi kıza sarkıntılık yaptı sapıklık yani kız kocasına görümcelerine herkese anlattı kımse ınanmadı ispatla demişler ispatlayamadı ve hamile kocası tekrar babasının evine getirdi kayınpdr inkar etmiş hala diyo sanki hiçbirsey yokmus gibi davranıyor bana sen bnm kızom gibisin diye.kızda kocasına ispatlayacam sana birgün ve cekip gidecem demiş bana sordj ne yapayım diye ben sok sizce ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?