Haklisiniz.ince dusunce bekliyorum ben.soylemem lazim sanirm her seyi
Sabah kahvalti hazirliyorum pasami kaldiriyorum uyusun diye bekliyorum hazir masaya geliyor.bir de kalkip keyif sigarasi yakiyor.yarin sabahta ben uyuyacagimYa işte klasik erkek düşüncesi, kadın yapar, kadın yapmalı, kadın yapmak zorunda.
4.5 yıllık evliyim (doğum yaptıktan sonra biraz değişti tabii) benim eşim de böyle. Her iş gelir elinden, yemeği yapar ama arkasını toplamaz mesela. Bırakır öylece. Ben toplardım önceden, artık ben de saldım. Duruyor öylece. Bakalım nereye kadar gidecek.
Ev işlerine erkeği de katmazsan eğer zamanla iyice görevin biliyorlar. Sen bir iş yaparken ona da söyle o da yapsın. Ama o başlamadan sen de başlama. Yoksa sen bitirdiğinde o halaa oturuyor olur, bu sefer sinirlenip sen yaparsın ve söylediğinle kalırsın...
Kizlar sanirim akıla ihtiyacim var.henuz 1 ay olmadi evleneli.esim atama bekliyo ben de mayis sonu ise baslicm suan ikimizde evdeyiz ama bazi seylerden rahatsizlik duyuyorum.esimde ben de universite okumus insanlariz.esim uzun yillar yalniz da yasadi.ayni evin icinde yasamak cok baska.cok mutluyuz ama rahatsiz eden seyler ;
sabah kahvaltiyi ben hazirliyorum(pizza bile yaptim bir sabah ) ,lezzetli yemekler yapiyorum bayiliyor tesekkurler ediyor ama pasam yiyor sigarasini iciyor salona gecip teli eline aliyor,eksi sozluk gundem falan okuyor ben masayi kaldir topla ugrasiyorum.evlendigimizden beri sanki kulkedisi gibi calisiyorum.ben is verirsem yapiyor.gecen balkonlari yika dedim de mizmizlana mizmizlana yapti.anlamadigim ben olmasam bu isleri zaten yapiyordu.simdiden destek olmayisina uzuluyorum.ben oyle gormedim cunku.babam annem yorulur diye evi supuren insandi.
Diger konu en ufak bosluk zamanda telefon eline alip 101 oynuyo fazla mudahale etmek istemiyorum ama bagimli gibi davraniyosun dedim.ben evimde nete bagimli bir es istemiyorum dedim. Bu iki durum icin nasil davranmaliyim evlilikte uzun yillar gecirmis arkadsslar bana destek olursa cok sevinirim.
Suan masayi topladim yatak odasina uzandim.yarim saat gecti hala nerdesin yok.eminim telefon elinde :) sinirden oluyorum:) bir de bana kizar kitap okumuyorum diye.normalde deli gibi kitap okurmus kutuphane bile yaptik ama anca gece yatarken okuyabiliyor artik :)))))
Daha ilk kez misafirlerimiz geldi balik yapti bir de balkon yikadi onuda brn soyledim.eve girdigimizden beri yemek yap camasir yika.ellerim deterjandan kipkirmizi oldu insan acir ya.kendimi helak etmicem.soylicem ben de ..iyice simarttim ilk zmanlardan ben sanirim.sabah kalkip pizza yapiyorum daha evliligimn 5.gunu.insan kiymet bilir biraz ya.cam sildim gecen oyle beni izliyo15 senelik evliyim hala bulaşık mak. ben söylemeden boşaltmıyor en gıcık olduğum iş:))
Sabah kahvalti hazirliyorum pasami kaldiriyorum uyusun diye bekliyorum hazir masaya geliyor.bir de kalkip keyif sigarasi yakiyor.yarin sabahta ben uyuyacagim
Is konusu dedigim gibi malum donemden oturu uzuyor sorusturma bu sirada basvuru yapiyor.ben de anca duzenimi kuruyorum. 2.donem anca baslayabilirim.suan kontenjanlar dolu zatenÖrnek vereyim hafta sonu ikimiz çalıştığımız için halı serilecek cam kapı aklınıza gelecek genel temizlik hepsi.
Ben cam silerken canım kapıları sen hallet diyorum oda artık alıştığından ben süpürmeye geçiyorum silmeye arkamdan yetiş diyor mesela . :) arada söyleniriz ama yaparız.Hayat müşterek ağırlık bende olsada gene de yardım ediyor.
Yani ben sofra hazırlayim yesin içsin ben gene toplayayim yok öyle bir dünya.
Karşılıklı sevgi saygı ve anlayıştan geçer .
Açıkçası iş konusuna takıldım geçici bir yere ikinizde girebilirsiniz.
veya ekstra kurslara.
Oyun oynama konusunda dikkatini farklı yerlere çekip sıkıldığınızı ve iletişim halinde olmak istediğinizi dile getirin.
İşte altın kural bu bende 3 aylık evliyim mesela direkt salata yap desem hayatta yapmaz ama hayatım sen çok güzel salata yapıyorsun deyince kendi isteğiyle yapmaya başlıyor her işte böyle erkekler gazla çalışıyorNasil alistirirsan oyle gider. Burada bir arkadas soylemisti nickini unuttum. Gayet mantikli bir cozum. Nasil da guzel salata yapiyorsun, en iyi balkonu sen yikarsin gibi cumleleri bilincaltina isleyin. Zamani gelince otomatik olarak yapacaktir.
Edit: Telefonuna karismayin.
Hadi uysuun sabah diyorum kiyamiyorum ama kaldirmasam masa oyle duracak.soylemek lazim demek ki.sanki bekar evinde yapmiyordu ben de buna sinir oluyorumSiz neden kaldırıyorsunuz?
Yemeği siz yaptınız, sofrayı siz kurdunuz, yemek bitince de siz cekilin köşeye, kaldırma işi sende deyin.
Bu bile çok adaletsiz.
Yemek yaparken eşinizi neden çağırmıyorsunuz ki?
hım anladım.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)Is konusu dedigim gibi malum donemden oturu uzuyor sorusturma bu sirada basvuru yapiyor.ben de anca duzenimi kuruyorum. 2.donem anca baslayabilirim.suan kontenjanlar dolu zaten
Sabah kahvalti hazirliyorum pasami kaldiriyorum uyusun diye bekliyorum hazir masaya geliyor.bir de kalkip keyif sigarasi yakiyor.yarin sabahta ben uyuyacagim
Tembel ya.mizmizlana mizmizlana yapar.sinirlerimi iyice ziplatiyo o zaman.2 balkon yikadi suyu ben tasidim mizmizmizİşte altın kural bu bende 3 aylık evliyim mesela direkt salata yap desem hayatta yapmaz ama hayatım sen çok güzel salata yapıyorsun deyince kendi isteğiyle yapmaya başlıyor her işte böyle erkekler gazla çalışıyor
Ben simarttim sanirim.cok uyumayi da sevmiyorum kalkmisken yapayim dedim ama baya baya hizmetcisi zannetti bizimkiBunlar buyuk hatalarsiz niye erken kalkiyorsunuz? Daha yeni evliymissiniz ve calismiyormussunuz. Yatsaniza kocanizin koynunda. Sonra cok ararsiniz bugunleri beraber kalkin. Mutfaga yaniniza cagirin. Mesela siz atıyorum omlet yapiyprsunuz, sen de domates salatalik dograr misin filan diyerek isin icine sokun. Siz onceden kalkıp hazirlarsaniz tabii olmaz o is. Size kalir hep bu isler.
Deneyecegimsöyleyerek ufak tefek sorumluluklar versen
Ben simarttim sanirim.cok uyumayi da sevmiyorum kalkmisken yapayim dedim ama baya baya hizmetcisi zannetti bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?