Evlilik

Kkardelen63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
11
0
1
28
İşin içinden çıkmadığım bi durum var sizede anlatıp fikrinizii sormak istedim benim yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var okuduğum yerde tanıştım hatta mezuniyet gunu ailemle de tanıştırdım ama annem kendi kücük eğlendiği icin benim 30 yaşından once evlendirmeyecegini yeminler edip anlatıyor her seferinde daha 22 yaşındayım ve sevgilimle ailesiyle gerçekten cok iyi anlasiyoruz annesi hep beni kızı olarak gördüğünü söyler görüştüğümüz zaman kucağına bile alır sever öper o derece ilişkimiz ama annem cok kati kuralci baskıcı dir dedigim dediktir hayati onun isteklerine gore yaşamamızı ister biz sevgilimle kaçmaya karar verdik en iyisinin bu olacağını düşündük siz ne düşünüyorsunuz kaçmak cok mu kotu benim icin tek sorun aile affeder mi çevrenizde kaçan varsa aileleri affetti mi

Aileni ikna edip sabredip beklemek yerine neden kacmak gibi bi hatayi yapacaksin?

Seni cok seviyosa bekler sevgilinde

Sakın böyle bir şey yapmayın koca kaçmaz beklesin. 22 yaşınızda büyük sorumluluğa girmeyin zamanla ailenizi ikna edin aceleniz ne

Cunku Annemin asla ikna olmayacağını biliyorum o bisey dedimi asla geri dönmez ne kadar dil doktuysem hayat benim dediysem bos

Evlilik çok zor hele de bu ekonomik koşullarda neden erkenden omzunuza yük alıyorsunuz şakın acele etmeyin

Evlilikte anne desteği o kadar önemlidir ki ilerde bu desteğin ne kadar önemli olduğunu anladığınızda benim sözüm aklınıza gelir kesin

Cunku Annemin asla ikna olmayacağını biliyorum o bisey dedimi asla geri dönmez ne kadar dil doktuysem hayat benim dediysem bos
Merak etmeyin zamanla ikna olur 30 u beklemek zorunda kalmazsınız çünkü etraftakiler yaş 25 i geçince başlar yok mu küsmeyi evlendir diye

Orasi oyle tabiki ama bende hayatımı düzenimi kurmak istiyorum ne bileyim evim olsun istiyorum çocuğum olsun.

Annem herkese diyor isterse kendini öldürsun 30dan once hâşâ Allah gökten inse de olmaz diye
Siz inatlaşmayın sakin kalın ve sizi seven evlenene kadar beklemeli zaten kaçmak çok yanlış olur genç yaşta yıpranırsınız çökersiniz.
Kısaca şöyle anlatayım: anneler bazen bizim göremediğimiz şeyleri görürler mesela 22 yaşında ütü çamaşır bulaşık ev temizliği üstüne hamilelik bebek bebek bakımı koca bakımı kaynana kyknpeder dırdırı ev geçimi enflasyon benzin hastalık hastane ilaç vs bütün bunları genç yaşta yüklenmenizi istemez acele etmeyin. O sizi kucaklayan kaynanalar düğünden sonra herkesin önünde reklam yaparlar yalnız kalınca laf sokarlar genç yaşta sinir hastası ederler

İşin içinden çıkmadığım bi durum var sizede anlatıp fikrinizii sormak istedim benim yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var okuduğum yerde tanıştım hatta mezuniyet gunu ailemle de tanıştırdım ama annem kendi kücük eğlendiği icin benim 30 yaşından once evlendirmeyecegini yeminler edip anlatıyor her seferinde daha 22 yaşındayım ve sevgilimle ailesiyle gerçekten cok iyi anlasiyoruz annesi hep beni kızı olarak gördüğünü söyler görüştüğümüz zaman kucağına bile alır sever öper o derece ilişkimiz ama annem cok kati kuralci baskıcı dir dedigim dediktir hayati onun isteklerine gore yaşamamızı ister biz sevgilimle kaçmaya karar verdik en iyisinin bu olacağını düşündük siz ne düşünüyorsunuz kaçmak cok mu kotu benim icin tek sorun aile affeder mi çevrenizde kaçan varsa aileleri affetti mi

Kaçarak hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz, sakın..

Anneniz haklı, hani otuz yaş konusunda değil ama genel olarak 22 yaş bence erken bir yaş. Birkaç yıl çalışın, paranızı istediğiniz gibi harcayın, istediklerinizi yapın. Evlilik stresi, ev geçindirme için çok erken bence. Sevgilinizi tanımaya çalışın.

Saçmalamayın ya ne kaçması?
küçüksünüz daha bir kere. ileride çok üzülürsünüz. girmeyin o işlere.
bekleyin.

Kaç da gör annem de bana evlenme küçüksün dedi bok var gibi evlendim geberiyorum mutsuzluktan keşke değil 30 yaşında hiç evlenmeseydim herkes hayatını yaşarken ben kv kahrı çektim çocuk buyuttum

Allah askina bu kizlardaki evlenme merakini anlamis degilim, 22 yas erken evlilik icin annenizi dinleyin sizi kucagina alan insanlar cok yapmacik geliyor acikcasi...ayrica sevgiliniz gercekte seviyorsa bekler sizi, biraz gezn tadini cikarin ya evlilik kolay mi saniyorsunuz

Herkes gider ailen kalir.Onlarin rizasini almadan yapma boyle bisey.Ne haberler okuyoruz nasil guveniyorsun bukadar kolay arkanda kimsenin olmamasi aksi bi durumda seni zora sokar.Dikkatli ol ve iyi dusun insanlar bugun kaldiklari gibi kalmiyorlar.

Back
X