Evlilik

Toplum umrumda değil
Ben kendi inançlarımq göre evlenerek çocuk yapmak istiyorum
Evlenmeden yapana da saygım sonsuz
Herkes mutlu olacağı şekilde davranmalı

inançlarınız evlenmeden bir erkekle sevgili olmanıza izin veriyor ama çocuk yapmaya gelince sıkıntı öyle mi?
bence inançları bu işe hiç katmayn..

inançlarınız evlenmeden bir erkekle sevgili olmanıza izin veriyor ama çocuk yapmaya gelince sıkıntı öyle mi?
bence inançları bu işe hiç katmayn..
Muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz şu an.
Durup dururken inaçları niye karıştırıyorsunuz. İstediği sebepten evlenmek isteyebilir konu sahibi. Siz nasıl evlenmek istemiyorsanız bazı kadınların da evlenmek istemesi doğal.

Muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz şu an.
Durup dururken inaçları niye karıştırıyorsunuz. İstediği sebepten evlenmek isteyebilir konu sahibi. Siz nasıl evlenmek istemiyorsanız bazı kadınların da evlenmek istemesi doğal.

inançları katan ben değilim o.
her şeyi yapıp ama inancım denmesi inançları küçültüyor.

biriyle sevgili oluyorsanız yarın birlikte de yaşayabilirsiniz arada çok bir fark yok çünkü.
ama inancım derseniz sıkıntı çıkıyor burada.
Bakış açınıza saygı duymakla beraber ithamlarınızı kabul etmiyorum
İsteyen birlikte yaşar isteyen evlenmeden çocuk yapar isteyen evlenşr
Herkes istediğini yaşamakta özgür
Ben kendi istediğim için fikir aramaya geldim

inançları katan ben değilim o.
her şeyi yapıp ama inancım denmesi inançları küçültüyor.
Alnında mı yazıyor her şeyi yaptığı ?
Neden evlenmek istediğini sormuşsunuz o da cevap vermiş. Tatmin olmamışsınız tekrar sormuşsunuz o da inancım gereği demiş. Bu sözü bekliyor gibi de atlamışsınız.
Biraz saygı yahu. Savunduğunuz fikirleri böyle toksik bir şekilde yayarsanız haksız çıkacağınız gibi aynı şekilde düşünen insanları da zan altında bırakmış olursunuz.
Bunu neden yazıyorum çünkü bende evlenmeden birlikteliği savunan, evliliğin bazı şeyler için zorunlu olmadığını düşünen biriyim. Yorumunuzu buna göre yapın bir yerden sataşmak isterseniz.

Alnında mı yazıyor her şeyi yaptığı ?
Neden evlenmek istediğini sormuşsunuz o da cevap vermiş. Tatmin olmamışsınız tekrar sormuşsunuz o da inancım gereği demiş. Bu sözü bekliyor gibi de atlamışsınız.
Biraz saygı yahu. Savunduğunuz fikirleri böyle toksik bir şekilde yayarsanız haksız çıkacağınız gibi aynı şekilde düşünen insanları da zan altında bırakmış olursunuz.
Bunu neden yazıyorum çünkü bende evlenmeden birlikteliği savunan, evliliğin bazı şeyler için zorunlu olmadığını düşünen biriyim. Yorumunuzu buna göre yapın bir yerden sataşmak isterseniz.
Evlenmeden birlikte olmak kötğ birşey değil bana göre de konu bu da değil aslında, herkes istediğini yaşar inançları herkesin kendine
Sizinle aynı fikirdeyim

Etmem zaten 3 aylıkken o an için düşünmüyorım dedi net istemediğini öğrenince giderim
3 aylık sevgiliyken bende istediğimden emin değildim
yani adam hala istiyor olsa sizce konuyu açmaz mıydı? açmadığına göre demek ki henüz erken diyor. siz ben beklemek istemiyorum diyorsanız konuyu siz açacaksınız. tepkisine göre yol alırsınız.

ya arkadaşlar konuyu açsa ısrar etmiş olacak. bence konuyu sen açmamalısın. eğer yine beraber yaşlanmakla ilgili bir konu denk gelirse evet yaşlanmak istiyorum vs. diyebilirsin. ne bileyim konuyu direk açtığında erkekler daha çok korkuyor bence. bu tarz durumlara göre anında cevap vermelisin bence. ama sakın konuyu açma

ya arkadaşlar konuyu açsa ısrar etmiş olacak. bence konuyu sen açmamalısın. eğer yine beraber yaşlanmakla ilgili bir konu denk gelirse evet yaşlanmak istiyorum vs. diyebilirsin. ne bileyim konuyu direk açtığında erkekler daha çok korkuyor bence. bu tarz durumlara göre anında cevap vermelisin bence. ama sakın konuyu açma
Bende zaten konuyu açabilcek cesarete sahip değilim içime sinmediği yerde bitiririm başka da yapabilceğim bsy yok
İstemeyen birini zorlayarak kabul ettirsende o iş sonradan güzel olmaz zaten

ya çok merak ediyorum sonuç ne olacak özelden yazıcam damlaa :)
Bende zaten konuyu açabilcek cesarete sahip değilim içime sinmediği yerde bitiririm başka da yapabilceğim bsy yok
İstemeyen birini zorlayarak kabul ettirsende o iş sonradan güzel olmaz zaten

çünkü yaşadığım şeylerle o kadar benzer ki

Back
X