- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
ısrar ediyor görünüyorsunuz ama. zaten yolunu bulsanız ısrar edeceksiniz.Israr edecek bir davranışta bulunmadım kendisine hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısrar ediyor görünüyorsunuz ama. zaten yolunu bulsanız ısrar edeceksiniz.Israr edecek bir davranışta bulunmadım kendisine hiç
Bu yorum çok acımasızcaısrar ediyor görünüyorsunuz ama. zaten yolunu bulsanız ısrar edeceksiniz.
Toplum umrumda değil
Ben kendi inançlarımq göre evlenerek çocuk yapmak istiyorum
Evlenmeden yapana da saygım sonsuz
Herkes mutlu olacağı şekilde davranmalı
İnanç sorgulama kişinin kendi özelidir hanımefendiinançlarınız evlenmeden bir erkekle sevgili olmanıza izin veriyor ama çocuk yapmaya gelince sıkıntı öyle mi?
bence inançları bu işe hiç katmayn..
İnanç sorgulama kişinin kendi özelidir hanımefendi
Herkes istediği şeye istediği gibi inanmakta özgürdür
Muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz şu an.inançlarınız evlenmeden bir erkekle sevgili olmanıza izin veriyor ama çocuk yapmaya gelince sıkıntı öyle mi?
bence inançları bu işe hiç katmayn..
adam evlilik düşünmüyorum demiş. bu yüzden ısrar edemiyorsunuz.Bu yorum çok acımasızca
Israr edecek olsam fikir almak yerine adamın başını yerdim
Adaletli değilsiniz
Muhalefet olmak için yorum yapıyorsunuz şu an.
Durup dururken inaçları niye karıştırıyorsunuz. İstediği sebepten evlenmek isteyebilir konu sahibi. Siz nasıl evlenmek istemiyorsanız bazı kadınların da evlenmek istemesi doğal.
Herşeyi yapmak derkeninançları katan ben değilim o.
her şeyi yapıp ama inancım denmesi inançları küçültüyor.
Herşeyi yapmak derken
Etmem zaten 3 aylıkken o an için düşünmüyorım dedi net istemediğini öğrenince giderimadam evlilik düşünmüyorum demiş. bu yüzden ısrar edemiyorsunuz.
Bakış açınıza saygı duymakla beraber ithamlarınızı kabul etmiyorumbiriyle sevgili oluyorsanız yarın birlikte de yaşayabilirsiniz arada çok bir fark yok çünkü.
ama inancım derseniz sıkıntı çıkıyor burada.
Alnında mı yazıyor her şeyi yaptığı ?inançları katan ben değilim o.
her şeyi yapıp ama inancım denmesi inançları küçültüyor.
Evlenmeden birlikte olmak kötğ birşey değil bana göre de konu bu da değil aslında, herkes istediğini yaşar inançları herkesin kendineAlnında mı yazıyor her şeyi yaptığı ?
Neden evlenmek istediğini sormuşsunuz o da cevap vermiş. Tatmin olmamışsınız tekrar sormuşsunuz o da inancım gereği demiş. Bu sözü bekliyor gibi de atlamışsınız.
Biraz saygı yahu. Savunduğunuz fikirleri böyle toksik bir şekilde yayarsanız haksız çıkacağınız gibi aynı şekilde düşünen insanları da zan altında bırakmış olursunuz.
Bunu neden yazıyorum çünkü bende evlenmeden birlikteliği savunan, evliliğin bazı şeyler için zorunlu olmadığını düşünen biriyim. Yorumunuzu buna göre yapın bir yerden sataşmak isterseniz.
yani adam hala istiyor olsa sizce konuyu açmaz mıydı? açmadığına göre demek ki henüz erken diyor. siz ben beklemek istemiyorum diyorsanız konuyu siz açacaksınız. tepkisine göre yol alırsınız.Etmem zaten 3 aylıkken o an için düşünmüyorım dedi net istemediğini öğrenince giderim
3 aylık sevgiliyken bende istediğimden emin değildim
Bende zaten konuyu açabilcek cesarete sahip değilim içime sinmediği yerde bitiririm başka da yapabilceğim bsy yokya arkadaşlar konuyu açsa ısrar etmiş olacak. bence konuyu sen açmamalısın. eğer yine beraber yaşlanmakla ilgili bir konu denk gelirse evet yaşlanmak istiyorum vs. diyebilirsin. ne bileyim konuyu direk açtığında erkekler daha çok korkuyor bence. bu tarz durumlara göre anında cevap vermelisin bence. ama sakın konuyu açma
Bende zaten konuyu açabilcek cesarete sahip değilim içime sinmediği yerde bitiririm başka da yapabilceğim bsy yok
İstemeyen birini zorlayarak kabul ettirsende o iş sonradan güzel olmaz zaten
Tamamya çok merak ediyorum sonuç ne olacak özelden yazıcam damlaa :)
çünkü yaşadığım şeylerle o kadar benzer ki