Evlilik

inançlarınızı sorgulamazsanız böyle elin adamı benle evlensin diye 40 takla atarsınız.
hayatta başarılar..
40 takla atmıyorum buraya konu açma dışında bir girişimim olmadı
Tanımadığınız insanlarla konuşurken saygılı olmanızı öneririm
Benim size saygılı davrandığım gibi

Hiç evlilik lafı etmeden öyle değilseniz bile evlenilecek kız taklidi yapın.Süper anlayışlı , kıskançlık yapmayan , onun ailesiyle tanışırsanız şeker kız Candy modunda olan , fit , zeki , esprili olun.Böyle biri değilseniz bile taklit yapın.O zaten sizinle evlenmek ister.Evlendikten sonra gerçek halinizi gösterirsiniz.Birçokları öyle yapıyor , "Evlenince çok değişti" klişesi nerden geliyor sanıyorsunuz? Ha bu arada bol şans.

yanlış anlamayın ama yapılan şakalar, konuşmalar, ilişkinizin seyri ve siz giderken oralarda evlenme demesi falan 36 yaşında olduğuna emin misiniz sanki ergen sevgililer gibi konuşmalar olmuş. bence hayır gelmez bu adamdan ilişkiniz de sanki tam yok gibi. yani erkek arkadaşım bana oralarda evlenme sakın diyecek bilemiyorum nasıl bir espri anlayışı var :deli:

Hiç evlilik lafı etmeden öyle değilseniz bile evlenilecek kız taklidi yapın.Süper anlayışlı , kıskançlık yapmayan , onun ailesiyle tanışırsanız şeker kız Candy modunda olan , fit , zeki , esprili olun.Böyle biri değilseniz bile taklit yapın.O zaten sizinle evlenmek ister.Evlendikten sonra gerçek halinizi gösterirsiniz.Birçokları öyle yapıyor , "Evlenince çok değişti" klişesi nerden geliyor sanıyorsunuz? Ha bu arada bol şans.
Teşekkür ederim ama inanın evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum o yüzden neysem öyle davranıyorum
Evlendikten sonra mutsuz olcaksak neye yarar
Böyle seviyorsa ne ala ama

yanlış anlamayın ama yapılan şakalar, konuşmalar, ilişkinizin seyri ve siz giderken oralarda evlenme demesi falan 36 yaşında olduğuna emin misiniz sanki ergen sevgililer gibi konuşmalar olmuş. bence hayır gelmez bu adamdan ilişkiniz de sanki tam yok gibi. yani erkek arkadaşım bana oralarda evlenme sakın diyecek bilemiyorum nasıl bir espri anlayışı var :deli:
Haklı olabilirsiniz belki de çok yanlış değerlendirdim bu ilişkiyi 😔
Ama daha sonrasına ben seni biliyorum güveniyorum demişti
Birşey diyemeyeceğim ergen konuşması gibi olduğunu farkettim şuan

Teşekkür ederim ama inanın evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum o yüzden neysem öyle davranıyorum
Kırılma ama sen tam da evlenmiş olmak için evlenecek türden yorumlar yazıyorsun.Anı yaşasan kasmasan hatta evliliği umursamasan kendiliğinden olacak belki de.Ama sen evlilik evlilik evlilik diye düşündükçe ona göre sinyaller gönderiyosun karşıdakine.O zaman da olacaksa da olmaz ki.

Ha bu insan da boş kafa geldi bana kusura bakma da.Orda evlenme şakası nedir ya? Bence onun da aklında evlilik var da seninle Ya da başkasıyla değil.Kızlardan kız seçecek , en son onunla evlenecek.Emin ol böyledir bu.Şimdi kendince seni imtihan ediyor.Olmaz bu iş.

10 aylık bir ilişkim var ben 31 erkek arkadaşım 36 yaşında
Bana değer veridğini sevdiğini davranışlardan hissediyorum bende onu çok seviyorumm değer veriyorum ve yalan değil içimden ben bu adamla evlenmeyi çok istiyorum diye geçiriyorum
Ama aramızda evlilik adına ciddi bir konuşma geçmedi birkaç şaka yapıldı o kadar
Erkek arkadaşım mizac olarak sakin soğukkanlı ve hatta çekingen biri
İlişkimizin 3. Ayında ben sosyal medyaya benimle fotoğraf koymasını istedim çünkü o zamanlar tam tanınıyordum ve niyetini anlayamıyordum bir gün tartıştık bu konudan ve resim koydu. Ardından da ben şuan evlilik düşünmüyorum birbirimizi daha tanımamız gerektiğini düşünüyorum dedi ben sana evlilik lafı etmedim ki ne alakası var dedim. Yanlış anlama beni asla evlilik düşünmem demedim ama herşeyin zamanında olacağı daha sağlam temelli bir ilişki istiyorum dedi bende öyle istiyorum o halde sorun yok dedim konu kapandı
Geçenlerde ben yurtdışına çılktım kısa süreli gitmeden önce bana oralarda evlenme sakın dedi gülerek bende sen burda evlenirsen ben orda evlenirim elbet dedim, yok ben seni alayım olmaz mı dedi bende olur dedim gülüştük geçtik
Ardından birkaç hafta sonra sesini kız sesi gibi yapıp aşkım beni ne zaman ailenle tanıştırcaksın dedi bende dalga geçiyor diye düşündüm ve sinirlendim kız gibi konuşma dedim konu kapandı
Ben ikimizin resimlerinde oynuyordum gözlük takıp peruk falan yapıyordum birde yaşlı halimizi yaptım. O da arkadaşlarına göndermiş, arkadaşları demiş ki damla senle yaşlanmak istiyor mesajı vermiş sana bana öyle mi diye sordu bende şaka yapmışşar sana bir resim sadece dedim
Bu gereksiz şeyleri anlattım çünkü evlilik adına konuşmalarımız bunlardan ibaret
Geçen ay darlandım baya çünkü etrafımda herkes 6 ayda evlilik konuşmaya ailelerle tanışmaya planlar yapmaya başladı, sen beni seviyor musun bu ilişkiden beklentin ne tam olark dedim, seni oyaladığımı mu düşünüyorsun birbirimizi tanıyoruz seviyoruz dedi geçti konu yine
Ben benimle niyetin nedir diye açıktan soramıyroum sanki gururum inciniyor gibi olacak
Ama zamanımıda kaybetmek istemiyorum
Sizce 10 ay yeterli değil mi bazı şeyleri en azından konuşmak için
Şuan babasının bir borcu piyasaya çıktı ailecek onu ödüyorlar ama en azından niyetini neden çok net göremiyorum
Bu arada nişanlanıp ayrılmış eskiden daha temkinli kendince belki de ama sevmek de böyle bsy değil ki bence
10 ay yaşlar açısından bana göre normal. Sizinle ciddi şakalarından da onu anladım ama bi adım atmaya mı cesaret edemiyo bilemiyorum. Babasının borcu çıktı onu ödüyolar diyosunuz belki onun bitmesini bekliyo adım atmak için.

Kırılma ama sen tam da evlenmiş olmak için evlenecek türden yorumlar yazıyorsun.Anı yaşasan kasmasan hatta evliliği umursamasan kendiliğinden olacak belki de.Ama sen evlilik evlilik evlilik diye düşündükçe ona göre sinyaller gönderiyosun karşıdakine.O zaman da olacaksa da olmaz ki.

Ha bu insan da boş kafa geldi bana kusura bakma da.Orda evlenme şakası nedir ya? Bence onun da aklında evlilik var da seninle Ya da başkasıyla değil.Kızlardan kız seçecek , en son onunla evlenecek.Emin ol böyledir bu.Şimdi kendince seni imtihan ediyor.Olmaz bu iş.
Yok kırılmadım kızlardan kız seçecekse şimdiden gitse benim için daha hayırlu olur zaten

Bu arada bu yorumumda da ironi yaptım.Şimdi biri çıkıp gerçek zanneder.Siz evlenmeye çok odaklanmışsınız.Ondan adamın garip hareketleri bile size garip gelmez olmuş.

10 ay yaşlar açısından bana göre normal. Sizinle ciddi şakalarından da onu anladım ama bi adım atmaya mı cesaret edemiyo bilemiyorum. Babasının borcu çıktı onu ödüyolar diyosunuz belki onun bitmesini bekliyo adım atmak için.
Onu tanıyan arkadaşlarımın yorumları bu yönde çünkü mizac olarak şakaya vurarak bazı şeyleri belli etmeye çalışıyor

Cocuk demiş zaten tanıyoruz birbirimizi diye.. ve size mesajlar veriyor gibime geldi agzınızı mı yokluyor anlamadım. Ona göre de bence siz evliliği düsünmüyo gibi geliyosunuzdur.. cünkü genelde terslemişsiniz :KK51:

Ailemle yaşadığım sorunlardan dolayı belki de böyle düşündüm biraz kendime zaman ayırıp kafa dinleyip bu konuyu sonrasında değerlendirsem belki de daha iyi olacak

Cocuk demiş zaten tanıyoruz birbirimizi diye.. ve size mesajlar veriyor gibime geldi agzınızı mı yokluyor anlamadım. Ona göre de bence siz evliliği düsünmüyo gibi geliyosunuzdur.. cünkü genelde terslemişsiniz :KK51:
Bende hep öyle anlamlar yükledim kendimce
Hoşlandığını bile 3 ay sonra söyledi 3 ay arkadaş olduk anca birgün ben seni özledim dedi bende seni özledim diiynce öyle açılmıştı

Bu arada bu yorumumda da ironi yaptım.Şimdi biri çıkıp gerçek zanneder.Siz evlenmeye çok odaklanmışsınız.Ondan adamın garip hareketleri bile size garip gelmez olmuş.
Kırılmak bir yana bazı konularda bakış açımı değiştirdiğiniz için teşekkür ederim

Adam evlenme lafını açmanızı, ne zaman evleneceğiz diye onu darlamanızı bekliyor da sanki aradığını bulamadığı için sizi yokluyor devamlı gibi geldi bana. Arkadaşlarının öyle bir yorum yapmadığına emin gibiyim. Sizi konuşturmaya çalışıyor. Ama çok ergence. Gurur mu yapıyor evlilik konuşmaya nedir.

Adam evlenme lafını açmanızı, ne zaman evleneceğiz diye onu darlamanızı bekliyor da sanki aradığını bulamadığı için sizi yokluyor devamlı gibi geldi bana. Arkadaşlarının öyle bir yorum yapmadığına emin gibiyim. Sizi konuşturmaya çalışıyor. Ama çok ergence. Gurur mu yapıyor evlilik konuşmaya nedir.
Aslında arkadaşlarının yaptığı yorumu bana da gösterdi mesajlarda yüzük resmi falan yollamışlar
Bende bilemiyorum gurur mu ergenlik mi benim nabzımı ölçmek mi veya nazlanmak mı

Sor, konuş, masaya yatır demeyecegim çünkü bunların hepsi yapılmış. Bu durum ikinizin de ilişkiden ne beklediğiniz ile alakalı.
Siz evlenmek istiyorsanız ve o kişi bunu istemiyorsa ben olsam ayrılırdım.
Siz de bu süreyi kısa buluyorsanız tabiki devam edin.
Bir ilişkide aynı amaçlar güdülmüyorsa yapilacak olan bellidir. Çevreyi umursamayın. Iç sesinizi dinleyin. O size doğru yolu gösterir.

iyi de adamın attığı hiç bir pası yakalamamışsın...
basbayağı ağzını aramış üstüne azar işitmiş:))

Back
X