Evlilik

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.455
198
Merhaba arkadaşlar
Aklımı kurcalayan, kendime dert ettiğim bir konu var.
Eşimle ikinci evliliklerimiz. Birbirimizi severek evlendik. 2 çocuğumuz var. Aramızda çocuklarımızdan, ailelerimizden, işlerimizden aklınıza gelebilecek her hangi bir nedenden sorun yok. Tabiki ufak tefek tartışmalar oluyor ama uzamadan bitip gidiyor. Fakat benim aklıma takılan şey su ben sürekli evlilikle ilgili düşünürken, tartarken buluyorumkendimi.
Yanı her gün bak çok iyiyiz Masallah diyorum. Yada en ufak bir olayda sanki buraya kadar tamam demek bu işin sonuda böyle olacakmış diyorum.
Kısacası bu evlilik denen şeyin bir ömür olduğunu mu kabullenemedim diyeyim yada sanki düşünmeyi biraksam hersey tepe taklak olacakmis gibi hissediyorum. Eşime de surekli bu konularla ilgili birşeyler söylüyorum. Basta teskin ediyordu ama artık o da haklı olarak artik tartmayi bırak diyor.
Ne zaman tamam bu evlilik oturdu. Bu isle böyle artık dediniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Yazım yanlışı varsa diye telefondan yazdigimi belirteyim. Çok rahatsız eden bir şey olursa düzeltebilirim.

Ben de sizinle ayni dusuncedeyim malesef.
Aslinda aşiri iyi bir eşim var. Bana da cok aşik. Yilda en fazla 1-2 kere tartisiriz. Ama malesef ben de sanki boşanacakmisiz gibi bir dusunceye kapiliyorum. Ben de sizin gibi esimle konusuyorum bu konuyu . Nedenini bilmiyorum (((

Burcunuz ne?

Ben bu korkulardan başlayamıyorum bile bir ilişkiye. Bir evliliğim aldatılma sonucu korkunç şekilde bitti. Hep aynı olacak zannediyorum. Bu aralar bilinç altı temizliği gibi konuları araştırıyorum. Son çare bunları yapmaya çalışacağım.

Koç burcuyum

konunuz ve cevaplar çok ilginç geldi. acaba bilinç altınızda kendinize itiraf edemediğiniz boşanma isteği mi var ya da tam tersi korkusu

Ben ayrılalı 10 yıl oldu. Bir korkum yok. Bence yokAma var demekki

Ne kadar süredir evlisiniz ?sürekli bu şekilde emin olamadan acaba diye şüpheci bir tutumla korkularınızın oluşması için illa bir takım sebepler olmalı ,istediğiniz mutluluğumu bulamadınız ?ya da bir yerler de eksik var ,fakat nerde diye düşünüp duruyormusunuz ?veya evlilik sizin için sıkıcı bir halemi geldi illaki vardır nedenleri durduk yere böyle bir düşünceye kapılmış olamaz insan .

konunuz ve cevaplar çok ilginç geldi. acaba bilinç altınızda kendinize itiraf edemediğiniz boşanma isteği mi var ya da tam tersi korkusu
Aslinda karakterlerimiz farkli. Dusunce tarzlarimiz farkli ama bir-birimizi alttan aliriz biz. Aramizda tartisma bile cikmaz. Belki de mutlu bir evlilik batiyor bize)))

Basınıza bir kez geldiği için yine gelecek sanıyorsunuz bence.. Baska bi şey gelmiyor aklıma. Bir de tekrar hamilesiniz sanırım. Hormonlar dan böyle düşünüyor olabilir misiniz

Ayrilma Istegi yok. Eşimi tanıyana kadar evlenme planım yoktu . Eşim hem arkadaşım hemde cidden çok aşığım. Isteyerek evlendim. Korku var mı bilmiyorum. Ama hayatta hiç birşeyin yolun sonu olmadğını düşünürüm. Karakterim böyle. Ama belki vardır.

Aslinda karakterlerimiz farkli. Dusunce tarzlarimiz farkli ama bir-birimizi alttan aliriz biz. Aramizda tartisma bile cikmaz. Belki de mutlu bir evlilik batiyor bize)))
Böyle de olmaz diyorsun değil mi? Bu kadar iyi olamaz gibi. (Çok şükürler olsun ki)

Basınıza bir kez geldiği için yine gelecek sanıyorsunuz bence.. Baska bi şey gelmiyor aklıma. Bir de tekrar hamilesiniz sanırım. Hormonlar dan böyle düşünüyor olabilir misiniz
Yok canım hamile değilim. O şeyi kaldırmayı beceremedim.

Mutluyum. Gerçekten çok şükür. Olsa sorun şu diyeceğim. Bir sorun yok. Ben sürekli iyi evet Iyi evet Iyi böyle düşünüyorum.

İkinizinde 2. evliliği olduğu için bilinçaltınızda ilk evliliklerinizin izleri kalmış gibi geldi bana bir de bir derdim var bölümü insanı etkiliyor yaa buraya da çok takılıyorsanız hiç takılmayın 2 . Evliliklerinde gerçek mutluluğu yakayan ömür boyu evli kalan bir sürü insan var

Buraya çok takiliyorum bir kaç aydır. Bakin bu cokmantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…