• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ....:(

Bisey sorucam sen istermisin 2 inci evlilik yapmak? Oyuna geldim ben
Of kac yasındasın konu sahıbı o nasıl soru.
Gerekirse besinci evlilik yapılır neden boyle bır pisliğe katlanılsın kı Bosanmak sucmus gıbı cumle kurma lutfen, en sınır oldugum sey!
Ayrıca sen once bosan, sonra bakarsın ıkıncı evlilige. Birinciyi halletmıssın de mevzu ıkıncı olmus hay allahım ya.

Of kac yasındasın konu sahıbı o nasıl soru.
Gerekirse besinci evlilik yapılır neden boyle bır pisliğe katlanılsın kı Bosanmak sucmus gıbı cumle kurma lutfen, en sınır oldugum sey!
Ayrıca sen once bosan, sonra bakarsın ıkıncı evlilige. Birinciyi halletmıssın de mevzu ıkıncı olmus hay allahım ya.
Ben boşanma surecindeyken . Çok laf duydum ama :( ailem en başta sonra etrafımdakiler

Yahu sen niye kendine yazık ediyosun? Boşanmak dünyanın sonu değil inan bana. Niyr çekiyosun hala onu, bak hala beraberiz demişsin. Gitsin kimle ne halt yemek istiyosa yesin.

Sinir oldum ne söylesem az kalır.. Kendini hiç mi sevmiyorsun da bu pislik adama katlanıyorsun?? Ki ayrılcam diyorsun sanmıyorum ayrılacagını, ayrılacak olsan başkalarıyla olan ilişkilerini duyunca giderdin. Bi kez gitmişsin dönmen hataymış. Denenmişi denemesin bence kimse. Olmaz olmaz..

Yaşın küçük bunun da etkisi var anlıyorum. 30 lu yaşlarına geldiginde bu günlerini harcarsan kendine çok kızarsın. Geçen zaman geri gelmez. O elalemin cahil insanların topu keske yok olsa. Gencecik kız bunlara neden katlansın ya. Hala benle zaman geçirmedi diye üzülüyorsun falan tek derdin bu mu yani, seni sevseydi başkalarıyla zevk yaşamak yerine adam olur yuvasına sahip çıkardı çapsız adam!! Çalışıyor musun? Mesleğin var mı?

Ben boşanmaya karar verdim zaten şuan

Hımm evet ondan bu konuyu açtınız 🙄

Hergün böyle yazılar görüyorum gerçekmi bunlar afallıyorum :cry:

Bisey sorucam sen istermisin 2 inci evlilik yapmak? Oyuna geldim ben
Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki..
Oyuna geldin diye adamı yatakta oyuna getirip çocuk mu yapican?
Böyle rezil bi ilişkiye birde çocuk mu düşünüyorsun gerçekten.
Vallahi gece gece sinirim tavan yaptı,var git yoluna.Burda milletin asabını da,adabını da bozma!

Back
X