Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyor

Ya istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim

yoruldum .