• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ....:(

Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyor:( Ya istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim :( yoruldum .
Beni neden getirdin diyorsunuz, oda sen gözünü bende açtın mi dedi🤦🏼‍♀️ Adam sadece senin ilki olduğunu dusundugu ve başkasının sana dokunmadığına inandığı için seninle. Seni sevmiyor diğer kizla da gönlünce eğleniyor o kadar. Kendine saygın varsa sadece orandan ibaret olmadigini kanitla ve ayril.

Azcik aklım varsa boşan iş bul sonra 2. Evlilik yaparsın gerekirse 3 niye korkuyorsun hayata bir kere geliyoruz mutluluk belki 3. De.... Çocukta yok boşan bekar kızdan farkın olmaz ben çocuklu olmama rağmen öyle hissetmiştim

Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyor:( Ya istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim :( yoruldum .

Yaziklar olsun o 5 seneye. Benim o giden senelere icim.yandi yani valla. Allah sizede akil fikir versin. Böyle bir hayvanla da yasamak bende celladina asik olmak gibi birsey

Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyor:KK43: Ya istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim :KK43: yoruldum .
Deli misin. Hala o evde misin sen. Genelde karı koca arasına girip boşan demem hemen oluruna bakarım. Bissunicole Bissunicole iyi bilir. Ama burda oluru filan yok. Başkasından çocuk yapıp aldırmak ne ya. Daha neler. Ben bu kadarına pes diyorum hayatta katlanamam.

Ben boşanma surecindeyken . Çok laf duydum ama :( ailem en başta sonra etrafımdakiler
O cok laf duyduğun insanlarin gururu aşağılanmiyor ama şiddet de görmüyorlar. Inan böyle bir adamin karisi olacagima, benim onurumu, gururumu bu şekilde cignemesine musade edeceğime. Ömür boyu hiç evlenmem tek kafa yaşarım. Kazanirim, yerim, icerim, gezerim daha iyi. Bazen hersey evlilik olmuyor malesef 😔

Adam yerinde ve adamın zihniyetinde olsam ohhh ne güzel evde hanım var her istediğimi yapıyo benim ağzımın içine bakıyo ohhhh dünya bana güzel gider başkalarına gelirim çamaşırlarımı yıkatırım sıcak yemeğimi yer tertemiz yatakta uyurum heee hanım mı demiştim burdan bakınca hizmetçide olabilir bilemedim

Neden bunları yaşadığın belli aslında kendiniz yazmışsınız “Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum“ İşte siz böyle kendinize saygı duymaz bir adamın kölesi olmayı marifet sayarsanız o adamdan saygı göremezsiniz. Neden hala boşanmadığınızıysa anlamadım

Ayrılmayan ,ayrilamayan insanların birbirlerini hakettiklerini ve birbirinin yansıması olduğuna inanirim.Siz de oylesiniz.O adama söylenen her hakeret siz eşiniz olduğunuz sürece sizi de içine alir.Les bir ilişkiniz var

Bir bebek konusu bir boşanma... Umarım konu sahibi fakedir. Yoksa mide bulandıran bir konu.

Off sizin gibilere ben hiç üzülmüyorum bilio musun. Yok boşanamam yok ailem istemedi yok elalem laf etti. Cart oldu curt oldu. Bence de otur ağla kenfine saygın olmadığı için. Ben de boşandım yasım 32 elalem bizim önümüzden arkamızdan konuşmuyor mu zannediyorsun. Çocugum yok, cocugum olup anne olmayı ben istemez miydim zannediyorsun. Umarım kendine gelirsin.

Damlaya damlaya göl olur söyluceklerim bukadar.

Akıma uymak lazım

Konuya gelicek olursak .bu şahıs seni zerre kadar sevmiyor o belli olan bişi,çocuğunuzda yok .sevgi saygı hicbisi yok .seni bu sahisa bağlayan nedir çok merak ediyorum

Neden hâlâ onunla yaşıyorsunuz orasını anlamadim adam o kadınla görüşüyor görüyorsunuz ama boşanmıyorsunuz onunla yattığı için pişman olmadığını söylüyor siz onu bosamiyorsunuz neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz neden kendinize değer vermiyorsunuz eşiniz olacak o iğrenç insanada kendinizi ezdiriyorsunuz

Back
X