• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ....:(

Yaşın küçük bunun da etkisi var anlıyorum. 30 lu yaşlarına geldiginde bu günlerini harcarsan kendine çok kızarsın. Geçen zaman geri gelmez. O elalemin cahil insanların topu keske yok olsa. Gencecik kız bunlara neden katlansın ya. Hala benle zaman geçirmedi diye üzülüyorsun falan tek derdin bu mu yani, seni sevseydi başkalarıyla zevk yaşamak yerine adam olur yuvasına sahip çıkardı çapsız adam!! Çalışıyor musun? Mesleğin var mı?
Hayır yok :(okuyordum şuan korona sebebi ile . Okullar biliyorsun ertelendi

Selam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyor:KK43: Ya istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim :KK43: yoruldum .
Yani düzelt falan derim de bu adamla ne düzelir?Bırak gitsin kendini kimseyle kıyaslama.Daha ne kadar kötü olabilir diye düşünme.Dibinde dibi vardir.Daha da batma yazik sana

Bu ne diyor ya, kadının kendine eziyetini başka hiçbir canlı yapmıyodur heralde.

Eee 1 saat önce bebek düşünüyorum diye konu açmışsın? Simdide boşanıcam faln dalga mı geçiyorsun insanlarla?

Kendini sev , kendine saygı duy. Diğer insanlar senin hayatını yaşamıyor bu nedenle tıka kulağını erkekdir yaparcılara, boşanan kadın diye küçümseyen sığ zihniyetlere. Boşanmak en doğal olaylardan biri. Genceciksin daha 5 yıllık evliyim diyorsun neden bunu yaptın kendine. Dayak dahi yemişsin affetmişsin bide.
En sonda aldatılma, minicik bir bebeğe kıyılması falan. Ufff şiştim. Kendini kurtar bu yaşantıdan. Hayatına yeni bir yön çiz. İnan kendin olursan güçlü olursan yaşadığın hayattan daha iyilerini yaşayacaksın. Biraz cesaretlen.

Cocuk muuu?Yazik valla olan cocuga olacak.Elinde cocukla kalirsin bu adam sana bir kere sirt dönüp başkasıyla yollara girmedi mi?Nasil güveneceksin yapma.
Imsak girmeden yazayim da oruclu halimle gunaha girmeyeyim
Evet bu konuya tam mesaj yazarken bi baktim ana sayfada yeni konularda gebelik dusunuyorum su belirtilerim var vs.. vs.. yazmis konu acmis
Hem aldatilmis, hem dayak yemis ne ararsan var uzerine birde cocuk gelecek vah o cocugun haline.

Ayyy o kadar yazdım şimdi gördüm bebek istediğiini. Bende boşanacak ama cesareti yok ve bizden destek bekliyor sanmıştım ondan yazdım da yazdım.
O zaman sana diyecek hiç bir sözüm yok konu sahibi. Çok kızdım şuanda😡
Gitmeyen evliliği bir masumla mı canlandıracaksın. Bebek düzeltecek mi herseyi gerçekten inanıyor musun buna.

Kendine eziyet ediyosun bile isteye ok. İnan kimsenin umrunda olmaz kendini sevmeyen birisi. Ama sorun şu: bu pislik adamın üremesine ve neslinin devam etmesine göre göre müsade etmen. Bu zihniyeti baba yapmak falan? Allah'ım ne zaman bitecekler diyoruz da bitmeyecekler soyları devam ediyor

Sizler bizlerin gözü kulağı gibisiniz muhteşemsiniz, bizi her konudan yorumdan haberdar eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimHoppa
Konu BDV'ye taşınmıştır.
Mune konuyu sahibi silmiş bunu da ben bildireyim dedim Mune Mune 😅

Son düzenleme:
Boşanma süreci diye bir şey yok. O sürede hala evli sayılırsınız. Resmiyette evlisiniz ve eşiniz başka kadınlarla ilişki yaşamış. Bu aldatmadır.

“Dayak yedim” demişsiniz. Şiddet de uygulamış. Tamam şiddet olayını aştınız eve geri döndünüz -kanımca bu da yanlış- eşinizin “o süreçte” sizi iki kere aldattığını öğrendiniz. Hala neyi bekliyorsunuz? Boşanmamanız için daha ne olabilir? Saygısız, sadakatsiz, aldatan, döven adamdan daha ne bekliyorsunuz ki siz? Yeterince ezilmediniz mi? Aldatıldınız, dayak yediniz, eşinizden başka bir kadın hamile kaldı. İkinci plandaki kadın rolündesiniz
Siz her şeyden önce insansınız. Özsaygınızı yitirmeyin. Kendinizi bu kadar düşürmeyin, ezdirmeyin.

Yazdıklarınız gerçek olamayacak kadar iğrenç. Ve sanırım gerçek de değil. Aklım almıyor bunu çünkü neresinden tutsam elimde kalıyor

Back
X