- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi Sinem kaya
Ay midem kalktı vallahiYok o doguramamis oyle guzel adamin cocugunu inat etmis bu hanim doguracak. Yok boyle birsey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay midem kalktı vallahiYok o doguramamis oyle guzel adamin cocugunu inat etmis bu hanim doguracak. Yok boyle birsey
Hayır yokYaşın küçük bunun da etkisi var anlıyorum. 30 lu yaşlarına geldiginde bu günlerini harcarsan kendine çok kızarsın. Geçen zaman geri gelmez. O elalemin cahil insanların topu keske yok olsa. Gencecik kız bunlara neden katlansın ya. Hala benle zaman geçirmedi diye üzülüyorsun falan tek derdin bu mu yani, seni sevseydi başkalarıyla zevk yaşamak yerine adam olur yuvasına sahip çıkardı çapsız adam!! Çalışıyor musun? Mesleğin var mı?
Bizim mide kalkti. Bayan carsiyi pazara cevirdi cocuk yapmaya gitti herhalde. ben kaldim boyle sokAy midem kalktı vallahi
Yani düzelt falan derim de bu adamla ne düzelir?Bırak gitsin kendini kimseyle kıyaslama.Daha ne kadar kötü olabilir diye düşünme.Dibinde dibi vardir.Daha da batma yazik sanaSelam arkadaşlar ben 5 buçuk senelik evliyim Eşimle nikah yaptik fakat düğün olmadı gelinlik dai giymedim şuan onunla yasıyorum çok ta seviyorum ama keşke zamanı geriye alabilsem.
Evlendik . Çocuk olcakti çocuğumu kaybettim . Sonra araya ayrılık girdi . 1 buçuk sene 3 ay . Boşanma sürecine girdik . Dayak yedim . .
Sonra boşanma sürecinde iken de eski sevgilisi ile . Annesinin arkadaşının kızı ile . Beraberliği oldu . Kız dı o beraber olduğu kişi sonra kiz hamile kaldı . Çocuğu aldırdı benim bunların iliskisi olduğundan haberin yoktu barışma sürecine girerken boşanmayı geri çektim ondan sonra geldim eve bana 10 gün sonra dedi biriyle beraber oldum o kızmı dedim evet dedi . Neden getirdin beni dedim . Sen gözünü bende açtın dedi. Falan . Benim yanimda konuşmaya devam etti pc den bunların tatile gittiğini yemeğe gittiğini gördüm. Canım yanıyor bunları benle yaşamadı . Bana karşı çok tuaf zaman da ayırmıyorYa istese zaman ayırır. Yapmıyor . Arkadaşları ile haftanın 1 günü çıkıyor bazen 2 günü;( ben bunları haketmihor muyum o kiz mi hakediyor . Ya ben onun kölesi gibi bisey olmuşum 1 dediğini 2 etmiyorum pişman oldun mu peki o kiz la dedim hayır dedi canım yanıyor biktim
yoruldum .
Olur mu hic ablasi??? Cocuk yapacak daha koca duzelsin diye.Yani düzelt falan derim de bu adamla ne düzelir?Bırak gitsin kendini kimseyle kıyaslama.Daha ne kadar kötü olabilir diye düşünme.Dibinde dibi vardir.Daha da batma yazik sana
Cocuk muuu?Yazik valla olan cocuga olacak.Elinde cocukla kalirsin bu adam sana bir kere sirt dönüp başkasıyla yollara girmedi mi?Nasil güveneceksin yapma.Olur mu hic ablasi??? Cocuk yapacak daha koca duzelsin diye.
Imsak girmeden yazayim da oruclu halimle gunaha girmeyeyimCocuk muuu?Yazik valla olan cocuga olacak.Elinde cocukla kalirsin bu adam sana bir kere sirt dönüp başkasıyla yollara girmedi mi?Nasil güveneceksin yapma.
Bos yere konuyu silme hem cezasi var hemde geri gelecek yazdiklarin merak etme...................
Cezası derkenBos yere konuyu silme hem cezasi var hemde geri gelecek yazdiklarin merak etme
Ne oldu carsiyi pazari karistirdin bu kadar kisi emek verip yorum yapti cevap vermedin cezayi duyunca mi yazdin? Simdi de ben sana cevap vermiyorumCezası derken
Mune konuyu sahibi silmiş bunu da ben bildireyim dedimSizler bizlerin gözü kulağı gibisiniz muhteşemsiniz, bizi her konudan yorumdan haberdar eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Konu BDV'ye taşınmıştır.