Evlilik

Aslında tabak çanak olarak da geriye döndük emayeye burun kıvrılırdı şimdi dümdüz emaye tabaklara caydanliklara deli oluyor insanlar.
Tarzınızı bilmiyorum ama elinizdekileri yapın demiyorum ama satışa koysanız kapısılır belki.Ben bile annemin kırk yıllık baharatligina göz koydum emaye moda oldu diye🤩
Tek karşı çıkacağım şey ev dekorasyonuna müdahale olurdu sizin durumunuzda.
Yok ben zaten duz sade tabak aldım. Ama verdıgı tabak cıdden asırı eskı. Yanı anneme versem o da kullanmaz.Ama ben kullanmadıklarımı gerı vereyım dıyorum. Baska kardesı var ona koysun aslınsa

Su 2 3 yıl bebek dusunmuyorum diyenlerin 2.aydan niye hamile kalamıyorum diye dert yanmani duyar gibiyim kadının elinden o gelmiş al koy bi köşeye kullanmazsın olur biter niye gönül kırasın ki

Danteller için:

Tabak çanak için de benzer videolar var, bakın.
Hoşunuza gitmeyenleri biraz boya, tutkal hasır ip o bu şu ile çeşitli süslere dönüştürebilirsiniz.
Alın bulunsun madem, kadın o kadar vermiş, geri vermek yerine ayıklayıp dönüştürün. Çok güzel diy videoları var, bakın, bir sürü fikir çıkar, yepyeni hale getirirsiniz, istediğiniz renk filan yaparsınız. Zor değil, her şeyi hazır almaya gerek yok.

Hepsi bi kenara, zor bi aile yaşantın olduğunu bilen nişanlın sana neden anasına babasına anne baba diyemediğin için kızıyor? Hassaslığını anlamalı. Bırak danteli geceliği buraya yoğunlaş
Dilin varmıyor dıyor ama diyemiyorum. Cıdden yok olmuyor. Babam baska kadınla suan. Annemle babam ayrılıyor. O da ıstıyo kı anne baba dıye peşlerınde dolanayım. Ama ben mesafeliyım galıba yapı olarak

Danteller için:

Tabak çanak için de benzer videolar var, bakın.
Hoşunuza gitmeyenleri biraz boya, tutkal hasır ip o bu şu ile çeşitli süslere dönüştürebilirsiniz.
Alın bulunsun madem, kadın o kadar vermiş, geri vermek yerine ayıklayıp dönüştürün. Çok güzel diy videoları var, bakın, bir sürü fikir çıkar, yepyeni hale getirirsiniz, istediğiniz renk filan yaparsınız. Zor değil, her şeyi hazır almaya gerek yok.

Haklısınız dogru sagolun. Bu videoları ızleyecegım😊

Verdiği eşyaları evinizde saklamak içinde yeriniz yok mu?.. ıvır zıvır demişsiniz ama düşünmüş hazırlamış, geri vermek çok yanlış.. Kullanırsınız kullanmazsınız onu bilemem ama bi süre saklar birilerine verirsiniz.. Direk istemiyorum al der gibi olmuş
Ama ıste ben böyle evde gereksız kullanmayacağım seyler ıstemıyorum kı. Yıllarca bır yerde kalmasın. Baskasına verım en ıyısı

Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorum 😭nısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık😭
Kendi anneminde verdiği herşeyi kullanmıyorum ama duruyolar. Bazanın altına bi yere saklayın dursun.

Aslında tabak çanak olarak da geriye döndük emayeye burun kıvrılırdı şimdi dümdüz emaye tabaklara caydanliklara deli oluyor insanlar.
Tarzınızı bilmiyorum ama elinizdekileri yapın demiyorum ama satışa koysanız kapısılır belki.Ben bile annemin kırk yıllık baharatligina göz koydum emaye moda oldu diye🤩
Tek karşı çıkacağım şey ev dekorasyonuna müdahale olurdu sizin durumunuzda.

Benim çeyizimde de anneannemin annesinin kendi eliyle diktiği göynek (atlet tarzı bişi) var. Yıllardır anne kız gelmiş bana kadar. Kullanıyo muyum hayır ama bi hatıra işte el değmiş. Bi samimiyet buluyorum eski şeylerde. Hatta babannemin evinden yürüttüğümüz bi kayık tabak var, çelik. Daha bi kaç gün önce konuşuyoduk. Bunun içinden yeyince yemeği karnımiz duyuyo diye.

Ben beğenmediklerimi kullanmam dedim. Çokta ısrar ettiyse alıp bi köşeye attım ya da birine verdim yani. Gerek yok bu kadar takıp abartmaya.
Hayır babası bozuldu. Atılır dedı. Ama cidden eskı. Keske fotosunu cekıp atsaydım. Hayır annesı kalsın dogumunda dıyo. Bız zaten 2 3 sene en az ıstemıyoruz. Ve kocaman gecelık baya buyuk beden. Bende cok zayıfım

Ama ıste ben böyle evde gereksız kullanmayacağım seyler ıstemıyorum kı. Yıllarca bır yerde kalmasın. Baskasına verım en ıyısı
Yıllarca kalmasına gerek yok.. Gönlü olsun alın sonra birine verirsiniz.. Sorardada daha sonra benden daha fazla ihtiyacı olan birine verdim dersiniz

Benim çeyizimde de anneannemin annesinin kendi eliyle diktiği göynek (atlet tarzı bişi) var. Yıllardır anne kız gelmiş bana kadar. Kullanıyo muyum hayır ama bi hatıra işte el değmiş. Bi samimiyet buluyorum eski şeylerde. Hatta babannemin evinden yürüttüğümüz bi kayık tabak var, çelik. Daha bi kaç gün önce konuşuyoduk. Bunun içinden yeyince yemeği karnımiz duyuyo diye.
Tabak falan cok var kullanmayacagım. Tahmınen annesının yada babaannesının ceyızınden.Bende ıste evde gereksız sey hıc sevmıyorum atıyorum

Evet kesinlikle 🤩benim de babaaannemin iki fincanı kalmış kırıla kırıla onları fırsatım olursa almayı saklamayı düşünüyorum.COk mu matah bişey değil ama hatıra işte yaşanmışlık kokuyo

Kadın düşünmüş almış, kullanmasanda bişey deme dursun bi kenarda. Benimki bana kendi giydiği eski bi geceliği, bunu bana bilmem kim verdi dediği bikaç gecelik takımını vermişti, verdiği takımlar giyilecek durumda değildi, lekeliydi hepsi. Kumaş boyama öğrenmiş sanki biri üzerinde, yıkama zahmetinde bile bulunmadan verdi bana. 3 sene bekledi evde verdiği gibi poşetin içinde. Sonra giysi toplama kutusuna attım. Geçende kendime doğum için gecelik takımı alıcam diyorum benim sana verdiğim geceliği giy diyor. Eski penye bi gecelik. 🤷🏼‍♀️

Evlilik politik olmaktır, bu düşünceyle giderseniz huzurlu olamazsanız. 2 tabak çanağıda saklıyıverin bi yere geri vermek hiç hoş olmaz. Arada jenarasyon farkı oldugu icin büyükler bizim gibi düşünemiyor.
Annemde bana bi sürü ceyizlik ayırmış, sararmış eskimiş danteller vs napayım simdi çöpe mi atayım?
Öyle dogru da ıste gercekten evde cok esya sevmıyorum Ben.Böyle gereksız seylerı atıyorum. Baskasına verırım dugun sonrası en ıyısı

Kadın düşünmüş almış, kullanmasanda bişey deme dursun bi kenarda. Benimki bana kendi giydiği eski bi geceliği, bunu bana bilmem kim verdi dediği bikaç gecelik takımını vermişti, verdiği takımlar giyilecek durumda değildi, lekeliydi hepsi. Kumaş boyama öğrenmiş sanki biri üzerinde, yıkama zahmetinde bile bulunmadan verdi bana. 3 sene bekledi evde verdiği gibi poşetin içinde. Sonra giysi toplama kutusuna attım. Geçende kendime doğum için gecelik takımı alıcam diyorum benim sana verdiğim geceliği giy diyor. Eski penye bi gecelik. 🤷🏼‍♀️
Evet ıste annesı de dogum ıcın gecelik aldıgını sanmıyorum. Bence kendının. Hatta bir tane gösterdı bana ceyızınden kocaman
. Ben ıstemedım.hem tarzım degıl. Daraltayım dıye ısrar ettı ıstemedım. Ben aslında dedım dantel koyma dıye. Ama koymus ısrarı sevıyor. Tabaklar gercekten eskı cok eskı. Fincanın kulpları yok ve eski. Sızınde gıydıgını vermek gercekten ayıp. Sımdı herkesın tarzı farklı. Ne bileyim bılemedım artık

Back
X