Evlilik

Ama adamlara sorsak kadın istemedi agshajaha
Sankı pazardan domates istemiyor 😂
Anlasamadık desınler ya, sıddetlı gecımsızdık desınler.
O da yok.
Hep kadın suclu.
Tabi tabi, bu kadınları hep deli dürtüyor zaten.
Adamın ağzı mı bozuk, anacı mı, evine mi uğramıyor bakmıyor, pinti mi, gözü mü dışarıda, ne gibi pis huyları var, cinsel yönden mi eksik...

Hep hep kadın değişir zaten.
Bırakın çoluk çocuğu, evlenip de boşanma kararı alabilmek bizim ülkede maalesef bir kadın için çok zor.
Keşke zor olmasa zırt diye alabilse ama kurtarır yolu olmadıktan sonra ancak alınıyor.
Hatta yeterli tonlarca gerekçe varken yine çocuk, maddi kayıp vs şeylerle boşanmaya yanaşılmıyor.

Boşanan kadına hep helal olsun gözüyle bakarım, boşanan adama ise ‘ne yaptı bu deyyuz’ diye.
İstisnalar olsa da durum bu.

Tabi tabi, bu kadınları hep deli dürtüyor zaten.
Adamın ağzı mı bozuk, anacı mı, evine mi uğramıyor bakmıyor, pinti mi, gözü mü dışarıda, ne gibi pis huyları var, cinsel yönden mi eksik...

Hep hep kadın değişir zaten.
Bırakın çoluk çocuğu, evlenip de boşanma kararı alabilmek bizim ülkede maalesef bir kadın için çok zor.
Keşke zor olmasa zırt diye alabilse ama kurtarır yolu olmadıktan sonra ancak alınıyor.
Hatta yeterli tonlarca gerekçe varken yine çocuk, maddi kayıp vs şeylerle boşanmaya yanaşılmıyor.

Boşanan kadına hep helal olsun gözüyle bakarım, boşanan adama ise ‘ne yaptı bu deyyuz’ diye.
İstisnalar olsa da durum bu.
Genel kanaat o yönde.Haklısınız.

Aklını peynir ekmekle mi yedin kızım sen

Çok sevsen aşık olsan neyse de

Boşver eğlenme

Ben bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Bu olaya şöyle yaklaşırım karşınızdaki kişi sizin her konuda ilkiniz olacakken siz o kişinin hiçbir zaman ilki olamayacaksınız. Bu size ağır gelmezse ki şahsen her konuyu geçtim daha önce baba olan biri siz ilk anneliğinizde ilk babalık duygusunu veremeyeceksiniz bence çok ağır. Kabul edilmez edilmemeli yaaa :((

Back
X