Evlilik

😄😄😂 iki kişilik oyun falan bilen yokmu ya en azından öyle eğlenelim😄 kendi memleketinde olmayınca insan dahada sıkılıyorrr🤷🏻‍♀️

Ya o kadar haklısın ki bazen diyorum ailelerimizden birinin yaşadığı şehirde olsak en azından bir akşam çayına gideriz yada ne bileyim gündüz bi kahveye çağırırsın tanıdık bir yüz görürsün 🤭 böyle eşim bana ben eşime bakıp duruyoruz

Ya o kadar haklısın ki bazen diyorum ailelerimizden birinin yaşadığı şehirde olsak en azından bir akşam çayına gideriz yada ne bileyim gündüz bi kahveye çağırırsın tanıdık bir yüz görürsün 🤭 böyle eşim bana ben eşime bakıp duruyoruz
Bi yandan iyi aslında 😄😂 keşke annemgille ablamgille falan aynı apartmanda otursam 😄 ama kendi annemgille 😂😂 ay güldürdün beni kız😄

Aynen teşekkürlerr Şimdi hemen belli olmaz annelerdeysen 😄bütün yük sorumluluk ikinizde kalıncaki etkileri merak ediyorum 😄iyi yönünüde kötü yönünüde 😄
Aynen canim bakalım bir aya kadar eve geçeceğiz neler bekliyor bizi 😂

Bi yandan iyi aslında 😄😂 keşke annemgille ablamgille falan aynı apartmanda otursam 😄 ama kendi annemgille 😂😂 ay güldürdün beni kız😄

Ben iki tarafa da raziyim 🤭 yani iyi yönleri de var tabi ama bazen de böyle bisey istiyorum yani daha evimde bir yemek daveti verebilmiş değilim

Evet benimde çocuğum yok ama olsun istiyorum açıkçası bana can yoldaşı olur hemde zamanı geldi yani

Bebeği olanlar için zaten gün çabuk bitiyor. Bebek uyuyunca da Netflix+çay. Sonra o oyuna geçer ben de Youtube'da kendimi kaybederim. 🤷‍♀️

Back
X