Kaç yaşındasın canımEvet benimde çocuğum yok ama olsun istiyorum açıkçası bana can yoldaşı olur hemde zamanı geldi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasın canımEvet benimde çocuğum yok ama olsun istiyorum açıkçası bana can yoldaşı olur hemde zamanı geldi yani
Hazır hissediyorsan hayırlısı olsun24 yaşındayım benkendimi anneliğe hazır hissediyorum ama
Hazır hissediyorsan hayırlısı olsunRabbim herkese gönlünce nasip etsin inşallah kim ne zaman istiyorsa o zaman nasip etsin inşallah
ben 20 yaşındayım okuyorum hala rabbim önce hayırlısıyla okulumu bitirip öyle sağlıklıca cocugu nasip eder o yüzden kim ne zaman istiyorsa o zaman nasip etsin diyorum işte inşallah
![]()
Evet çocuk gelişim okuyorum canımAminne okuyorsun sen, okurken mı evlendin
Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok Rabbimde yaşatmasın inşallahNasıl gidiyor hem evlilik hem okul
Nedeenn evde değğiilEş kişisini evde görürsem neler neler yapcam da![]()
Tv sektöründe çalışıyor ve çalışma saatleri berbatNedeenn evde değğiil![]()
Sendemi çalışıyosunnnTv sektöründe çalışıyor ve çalışma saatleri berbatHaftada 1-2 kere koridor yada yemek masasında karşılaşıyoruz şükür
![]()
Değişik güzel filmler izleriz bazen hobi işleri olur onun yada benim birbirimize yardım ederiz bazen herkes kendince takılır o oyun oynar ben örgüKızlar akşamları eşinizle neler yapıyorsunuz nasıl zaman geçiriyorsunuz? Biz yapacak hiçbirşey bulamıyoruz
Aa bende Nevşehirliyim yakındaymışsın sen benim memleketimeEvet okudum, izmirde okudum bende ama şuan niğdedeyim
Değişik güzel filmler izleriz bazen hobi işleri olur onun yada benim birbirimize yardım ederiz bazen herkes kendince takılır o oyun oynar ben örgübazen de çay abur cubur beraberinde dedikodular sohbetler en sevdiğim bu
bazen yemek olur kek pasta olur birlikte yaparız ve o benden daha güzel yapar
ha bazende belgesel açar izleriz haberler izleriz ikimizde meraklıyız öyle şeylere üzerine konuşuruz faln illa birşeyler oluyor yani
Aa bende Nevşehirliyim yakındaymışsın sen benim memleketimeşuan batmandayımm ama
![]()
Hayır bi süredir çalışmıyorum, çalışsam hiç karşılaşmayız zatenSendemi çalışıyosunnn![]()
Eşimde nevşehirliHeheh nevşehiri gezdim çok güzel, senin eşin mi batmanlı yoksa orda görev filan mı yapıyor
AA bizde kurduk turşu hatta ayrı ayrı yaptık kimin yaptığı daha güzel olacak diyeÇok güzelbende eşimle mutfakta bişeyler yapmayı çok seviyorum en son turşu kurmuştuk baya eğlenmiştim
bizde tv bakıyoruz yaz akşamları yürüyüş yapardık kış geldi malesef onu da yapamıyoruz, bazen kitap okuyoruz ama çoğunlukla telefona takılıyoruz