- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldamı yaşıyorsunuz tv sektörüyseHayır bi süredir çalışmıyorum, çalışsam hiç karşılaşmayız zaten![]()
Sen kaç yıllık evlisin canımAA bizde kurduk turşu hatta ayrı ayrı yaptık kimin yaptığı daha güzel olacak diyekitap okumayı bende çok istiyorm ama o hiç olmuyur ya tlfnla daha çok zaman geçer bu virüs zamanı değil de daha sakin olduğu vakitler bazen sıkılır market market gezerdik
oda çok eğlenceli olurdu
Durma sen yaz devamı gelir zaten dökülür herkes![]()
![]()
Aklıma gelenleri yazan yok mu yahu, şenlensin buralar...
Herkes bugün 2 buçuk yıllık galiba2 buçuk yıl olacak Canm![]()
AA bizde kurduk turşu hatta ayrı ayrı yaptık kimin yaptığı daha güzel olacak diyekitap okumayı bende çok istiyorm ama o hiç olmuyur ya tlfnla daha çok zaman geçer bu virüs zamanı değil de daha sakin olduğu vakitler bazen sıkılır market market gezerdik
oda çok eğlenceli olurdu
Bu konuda @GangstaWalk un renkli şenlikli önerilerine ihtiyaç var bence.Durma sen yaz devamı gelir zaten dökülür herkes![]()
24 yaşındayım canm sen de mi 2 buçukHerkes bugün 2 buçuk yıllık galibapeki kaç yaşındasın
İyi fikir aslında okumaya teşvik eder her zamanKitap ben çok okurum ama eşim günlük okuma sınırını okuyunca bırakırlos bir ortam yapmak istiyorum salonda led ışık filan alıp o şekilde okumak yada bişeyler izlemek daha güzel olur
Yok ben 1 buçuk24 yaşındayım canm sen de mi 2 buçuk![]()
Çocuk sizi nasıl etkiledi canım?Ben tüm gün oğlumla beraberim evde. Eşim akşam 20:30 gibi işten geliyor. Yemeğini yiyor sonra geçiyor tv karşısına guya ama telefona bakmadığı 2 saniyesi yoktur. Hiç muhabbet etmez bazen cümle kurmadan yattığı olur. Çocukla da oynamaz yorgunum diye. Bazen çocuğu uyutmaya gidiyor ben de yatarım onunla bile demez bir bakarım o da uyumuş. Tv ye bakıyorum bende. Kk da bir şeyler okuyorum. Gece 12 olduğunda oğluma mamasını verip yatağın en uç köşesindeki yerime girip yatıyorum. Baya zamandır böyle. Ne yapayım hayat işte.
Benim senelerim çocuk sahibi olmak için uğraşmakla ve üzülmekle geçti. Tam çocuk da oldu artık hiç derdim kalmaz şükür çok mutlu olurum dedim ama kısmet işte bu sefer de eşimle koptuk ha biz ha iki yabancı.Çocuk sizi nasıl etkiledi canım?
Ben tüm gün oğlumla beraberim evde. Eşim akşam 20:30 gibi işten geliyor. Yemeğini yiyor sonra geçiyor tv karşısına guya ama telefona bakmadığı 2 saniyesi yoktur. Hiç muhabbet etmez bazen cümle kurmadan yattığı olur. Çocukla da oynamaz yorgunum diye. Bazen çocuğu uyutmaya gidiyor ben de yatarım onunla bile demez bir bakarım o da uyumuş. Tv ye bakıyorum bende. Kk da bir şeyler okuyorum. Gece 12 olduğunda oğluma mamasını verip yatağın en uç köşesindeki yerime girip yatıyorum. Baya zamandır böyle. Ne yapayım hayat işte.
Malesef 2 yıldır İstanbuldayımİstanbuldamı yaşıyorsunuz tv sektörüyseevdede sürekli tek başına iyi duruyorsun valla
![]()