Evlilik?

Evet o gün mutsuzdum, inşallah annesi sağlığına kavuşur ve ınşallah istediği birçok şey olur. Gerçekten güzel dileklerde bulunmuş.
Sadece başlık ve konu birbirinden çok farklı, o kadar
evlilik konusundaki soru da değişikti. Her iki konu tuhaf geldi sadece
Ben konu sahibine mutsuz demiştim 😁 siz de mutlu olursunuz inşallah keşke herkes olsa ben de olsam 😕 konu sahibi bence bölümünüzü ya bırakın ya da son seneniz ise sınava tekrar hazırlanın daha geçerli bir bölüm okuyabilirsiniz ama maalesef temiz kalpli olmak yetmiyor ne yetiyor onu ben de bilemiyorum sağlık olduktan sonra her şey hallolur bu yaşta eğitim yolunuz bile belirsizken düşünmeyin benc evlilik falan.

Ben konu sahibine mutsuz demiştim 😁 siz de mutlu olursunuz inşallah keşke herkes olsa ben de olsam 😕 konu sahibi bence bölümünüzü ya bırakın ya da son seneniz ise sınava tekrar hazırlanın daha geçerli bir bölüm okuyabilirsiniz ama maalesef temiz kalpli olmak yetmiyor ne yetiyor onu ben de bilemiyorum sağlık olduktan sonra her şey hallolur bu yaşta eğitim yolunuz bile belirsizken düşünmeyin benc evlilik falan.
Demekki hala mutsuzmuşum 😀
Hepimiz mutlu olalım 😍 umarım güzel günler bizleri bekliyordur

karşı taraf evlenelim şakası yaptı sizde ciddi sandınız galiba :)
Arkadaşlar arasında olur öyle şakasına biz evlenelim bari muhabbeti ciddiye almayın 😅

Gorusmeye baslayip yuzyuzede okey verecek kadar anlaşabilirseniz evlenirsiniz. Ama bu sekilde görmedenolmaz

Back
X