- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Dur kız,yuzume vurma ajakakaajEveeeeet, bunu hatırladığıma göre dinözörüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kız,yuzume vurma ajakakaajEveeeeet, bunu hatırladığıma göre dinözörüm.
İşte bebeği de yaptılar ohh misEskıden vardı ya sanal bebek, kaka yapınca ötüyodu![]()
Evlenme biz tanıyoruz yeni yenç huylar çıkıyor görmeden asla olmaz canm aslaHiç görüşmedik .
rabbim daha neler duyacağız7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
benim vardı ondan.demek ki bende dinazorumEveeeeet, bunu hatırladığıma göre dinözörüm.
Bende ne var?Eveeeeet, bunu hatırladığıma göre dinözörüm.
Masumlar apartmanı , Gülben vol 27 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Bu game boy. Bendeki kayboldu yav.Bende ne var?![]()
Masumlar apartmanindaki Gülben karakteri gerçek yaşam hikayesinden alıntı bırisi yazıyordu biyerlerde.Saka mi bu konu?
Konu sahibi neredesin?
Sakın derim eşimle normalde lisede sınıf arkadaşıydık ama aramızda birşey yoktu ikimiz farklı şehirlere atandık sonra konuşmaya başladık 6 ay sadece. O 6 ayda ben onun yanına 2 günlüğüne 3 kez geldim o da benim yanıma 3 ya da 4 kez geldi onun harici telefonla görüştük hep sonra isteme nişan düğün herşey 3 ayda oldu bitti. Şu an 2. Çocuğuma hamileyim evleneli 7 yıl oldu eşimin telefon bağımlılığı var ve bi türlü aşamadık bu sorunu bazen konuşmak için telefonla aramayı düşünüyorum aynı evin içinde o derece. Ya oyun oynar ya mesajlaşır ya youtube ya başka bişey bitmiyor. Telefonla başlayan ikişkiden uzak dur derim7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Annemin eski sağlığı demiş ya orda bi tuhaf oldum. İnşallah kavuşur sağlığına. Bence siz mutsuzsunuz.24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?
Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Kardeş ama sen beni güldürdün.. Sende gül:)
Evlenilebilinir hatta boşanılır da7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Evet o gün mutsuzdum, inşallah annesi sağlığına kavuşur ve ınşallah istediği birçok şey olur. Gerçekten güzel dileklerde bulunmuş.Annemin eski sağlığı demiş ya orda bi tuhaf oldum. İnşallah kavuşur sağlığına. Bence siz mutsuzsunuz.