Evlilik?

bence konu sahibi almış çekirdeğini çayını,kıs kıs gülüyor bize :işsiz:

önceki açtığınız konulara değinmeyeceğim bile, ancak tüm konularınızı gerçek sayarsak, sizin karar verme , gerçeği değerlendirme ve muhakeme yeteneğinizin kesinlikle tamamlandığını düşünmüyorum. ( en azından sizinle aynı yaş grubundaki bireylerle karşılaştırırsak)

bunu kesinlikle dalga geçmek için söylemiyorum. sizin için endişeleniyorum. böyle bir hayat yaşarsanız korkunç hatalar yaparak hayatınızı kendi ellerinizle mahvetmenizden korkuyorum.

zira ortalama bir muhakeme yeteneğine sahip olan bir insan, 7 senedir yalnızca telefonlaştığı -o da nadiren- hatta çoğunlukla çaldırıp kapattığı adamla evlenmeyi düşünmez. hem de 1 kez bile değil yüz yüze,görüntülü sohbetle bile görüşmemişken.

ya bizimle dalga geçiyorsunuz,ya da gerçekten sizin iyi bir uzman desteğine ihtiyacınız var.

yoksa durum gerçekten vahim çünkü:olamaz:

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 36
Tabiki hayır ne cesaret adam evli bile olabilir sonuçta arkadaş çevresini ailesini bilmiyorsun yüzyüze görmedin etmedin büyük risk sakın. Sana anlattığı karakteri ile kendisi farklı olabilir belkide yüzyüze gelince ondan soğucaksın.

Konu fake herhaldee biz evlen desek evleneceksen o kafayı boşuna taşıma

Konu ilginc ama aynisini benim bir erkek arkadasim yasiyor. Hatta o kadin mi acaba konu sahibi diye dusundum. Yaklasik 7 8 yildir sadece telefondan konusarak, mesajlasarak iletisimdeler. Kiz bir kac kez fotograf falan atti ama tabi o mu degil mi belli degil. Adam gorusmek istediginde cok farkli acayip bahaneler buluyor. Arkadasima da soz geciremedik ilginc bir sekilde takinti yapmis kizi.

7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Sakın derim eşimle normalde lisede sınıf arkadaşıydık ama aramızda birşey yoktu ikimiz farklı şehirlere atandık sonra konuşmaya başladık 6 ay sadece. O 6 ayda ben onun yanına 2 günlüğüne 3 kez geldim o da benim yanıma 3 ya da 4 kez geldi onun harici telefonla görüştük hep sonra isteme nişan düğün herşey 3 ayda oldu bitti. Şu an 2. Çocuğuma hamileyim evleneli 7 yıl oldu eşimin telefon bağımlılığı var ve bi türlü aşamadık bu sorunu bazen konuşmak için telefonla aramayı düşünüyorum aynı evin içinde o derece. Ya oyun oynar ya mesajlaşır ya youtube ya başka bişey bitmiyor. Telefonla başlayan ikişkiden uzak dur derim

24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?​

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum

Kardeş ama sen beni güldürdün.. Sende gül:)
Annemin eski sağlığı demiş ya orda bi tuhaf oldum. İnşallah kavuşur sağlığına. Bence siz mutsuzsunuz.

Annemin eski sağlığı demiş ya orda bi tuhaf oldum. İnşallah kavuşur sağlığına. Bence siz mutsuzsunuz.
Evet o gün mutsuzdum, inşallah annesi sağlığına kavuşur ve ınşallah istediği birçok şey olur. Gerçekten güzel dileklerde bulunmuş.
Sadece başlık ve konu birbirinden çok farklı, o kadar
evlilik konusundaki soru da değişikti. Her iki konu tuhaf geldi sadece

Back
X