Evlilik?

Bir araya geldiğinizde her şeyin çok farklı olduğunu farkedeceksin, kalbin inkar edecek aklın umarım üstte kalır.. bir hayale aşık olmuş olabilirsin

24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?​

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum

Kardeş ama sen beni güldürdün.. Sende gül:)

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum

Konu başlığı ve içeriği

Güzel konular açıyosun:)

:KK70:Ben evlenirdim , aile ve çevre baskısı olmazdı , sürekli evlen evlen diyen teyzeler susardı da evlenirken iki kişinin yan yana gelmesi lazım sanırım , telekonferans yöntemiyle evlilik var mı ? İşte bunu önce bir araştır. Sen şimdi ( telefonla çaldırmak nedir ya 😂😂😂 kontörlü telefonlar varken yapıyorduk yıllar yıllar önce ) telefonla konuştuk evlenecem evlenecem diye düşündün diyelim , bebek istersen ne olacak ???

7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Yapış yavrum kaçırma böylesi kısmeti :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bu zamanda onun gibisini bulmak zor

yasal olarak engel yok. evlenin bence sonrasını merak ettim. denemiş oluruz. bize de heyecan olur. acaba romeo mu çıkacak dayakçı sarhoş mu?

Sanal evlilik sanal seks oooo olur olur super olur🤣

yıl olmuş 2021. binlerce kilometreyi birkaç saatte gidiyor insanlar. o adamın sizle evlenmeye niyeti olsa zaten gelirdi kendi kendinize evlilik düşünmenize gerek yok derim

Yabanelma BELKİ adamın evlilikten haberi bile yok dedı.. Ben, BELKI adam bile degıl karsısında ki dedim. Dogatam, belki oyle biri bile yok dedı.

Her BELKI adamdan bir parca kopardı.....
Konu sahıbının sevgilisini kopara kopara yok ettik.
Ruhuna el fatiha, artık oyle bırı yok.

7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Sadece telefondan görüşme yapıldıysa asla evlenmezdim, o insani yaşamak lazım her anını görmek ve hissetmek, bu şekilde evlenilmez..

Back
X