- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Düşünsene online bebekleri oluyorHee nasıl olucak hiç görüşmeden online evlilik mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünsene online bebekleri oluyorHee nasıl olucak hiç görüşmeden online evlilik mi?
Böyle bir kişi varmı o bile belli degilBelkı erkek bile degıl
Evlilikte uzaktan yürütülecekse neden olmasin?7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Konu başlığı ve içeriği24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?
Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Kardeş ama sen beni güldürdün.. Sende gül:)
Güzel konular açıyosun:)24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?
Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Kardeş ama sen beni güldürdün.. Sende gül:)
Yapış yavrum kaçırma böylesi kısmeti7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Evet hemen yarın hatta geç olur simdi7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Eskıden vardı ya sanal bebek, kaka yapınca ötüyoduDüşünsene online bebekleri oluyor![]()
Sadece telefondan görüşme yapıldıysa asla evlenmezdim, o insani yaşamak lazım her anını görmek ve hissetmek, bu şekilde evlenilmez..7 yıldır sadece telefonda arayan çaldıran mesajlar atan adamla evlenilebilinir mi?
Eveeeeet, bunu hatırladığıma göre dinözörüm.Eskıden vardı ya sanal bebek, kaka yapınca ötüyodu![]()