Evlilik

Eşimde benim gibi biri. İyi düşünür, kimse zora girmesin ister. Böyle şeyleri düşünmedi bana da düşündürtmedi. Haklısınız ama belki de en başında kötü olmak lazım.

Eltiniz evlenmeden önce mı yapıldı o eve oturduktan sonra mı eğer evlenmeden önce yapıldıysa eltiniz önce istemiş olabilir belki yenileyin diye sizde istemediyseniz zaten kimse tutupta yapalım demez biraz geç kalmışsınız sanki
Benim yine bir sorunum yoktu aslında. Ama artık bazı şeyler burama geldi konuşmak istedim sizinle de akıl almak istedim.

İşte eltim her şeyi istiyor, yaptırıyor. Ben bir şey istemediğim için kimse hak hukuk düşünmüyor. Bu yüzden konuşmak istedim. Kayınpederime güvenip de evlenmek değil ki mesele.

Ya Kusura bakmayinaama eltiniz yuzsuzse siz de mi yuzsuz olacaksiniz? Bu sey gibi millet hirsizlik yapiyor o zaman ben de yapayim der gibi. Hakkiniz olan tek sey sizin kendi alin terinizle kazandiginizdir. Milletin hakkina goz dikmekle haksizlik olmuyor mu?

Eşimde benim gibi biri. İyi düşünür, kimse zora girmesin ister. Böyle şeyleri düşünmedi bana da düşündürtmedi. Haklısınız ama belki de en başında kötü olmak lazım.
En başta kötu olmak derken bir şey yapmak istemediklerinde mi kötü olmak gerekiyor. Yahu adamlar isterse bir oğluna ev verır bırıne vermez ya da hiç birine vermezdi. Evlenirken zaten ikinizin bunları yapması gerekirdi. Niye kp ev verıp içini birde yaptırsın üstüne cartu curtuda yapsın. Evlenen sizsiniz zaten durumunuz yok diye oturuyorsunuz madem durum yoktu bekleseydiniz birazcık daha o zaman birikiminizle istediğiniz gibi her şey olurdu. Evlenmeyi biliyorsunuz ama her masrafı nedense karşı tarafın ana babası yapsın kafalara bak

En başta kötu olmak derken bir şey yapmak istemediklerinde mi kötü olmak gerekiyor. Yahu adamlar isterse bir oğluma ev verır bırıne vermez ya da hiç birine vermezdi. Evlenirken zaten ikinizin bunları yapması gerekirdi. Niye kp ev verıp içini birde yaptırsın üstüne cartu curtuda yapsın. Evlenen sizsiniz zaten durumunuz yok diye oturuyorsunuz madem durum yoktu bekleseydiniz birazcık daha o zaman birikiminizle istediğiniz gibi her şey olurdu
Bekleyemedik maalesef Covid yüzünden. Zaten moralim bozuk iyice içine ettiniz teşekkürler

Haksızlık yapıldı olarak düşünüyorum. Bu düşünce beni hepsine karşı itiyor. Böyle düşünmemelimiyim yani akıl verin

Eltiniz o eve yerleşirken evin içi yapılı değildir belki. Kiracı mı vardı öncesinde, ya da bina yeni miydi o geldiğinde? Neden onunkini yenilemişler?

Siz kayınvalidenizin evine yerleşmişsiniz. Eski dediğiniz kaç yıllık mutfak mesela?

Kayınvalideniz neden çıktı o evden?

Bir sürü ayrıntı var konuda. Gerçi sonuç benim gözümde değişmez. Eltiniz de siz de kayınbabanızın evinde oturuyorsunuz sonuçta. Çok şükür adaletli davranıp kirada oturtmamışlar ikinize de ev vermişler. Belki 3-4 yıl sonra siz yenilersiniz. O zaman eltinin evi eski kalır. 🤷🏻‍♀️

Ya Kusura bakmayinaama eltiniz yuzsuzse siz de mi yuzsuz olacaksiniz? Bu sey gibi millet hirsizlik yapiyor o zaman ben de yapayim der gibi. Hakkiniz olan tek sey sizin kendi alin terinizle kazandiginizdir. Milletin hakkina goz dikmekle haksizlik olmuyor mu?
Farkındaysanız hakkı yiyilen benim, yüzsüzlük de değilki bu. Hakkım olanı istiyorum ve sizden akıl almak istedim

Bekleyemedik maalesef Covid yüzünden. Zaten moralim bozuk iyice içine ettiniz teşekkürler
Asıl covıd yüzünden bekleyebilirdiniz koca kaçmıyor yani dimi. Moreliniz buna değil ben nasıl başkalarının parası üzerinden plan yapabiliyorum diye moreliniz bozulsun. Oldu olacak eşinizde sizin babanızın parasına karışıp mutfağı yaptır diye arasın aynı şey sonuçta.

Öyle deme kp ın parası onların sayılır istediğini söylerler😂😂😂

Asıl covıd yüzünden bekleyebilirdiniz koca kaçmıyor yani dimi. Moreliniz buna değil ben nasıl başkalarının parası üzerinden plan yapabiliyorum diye moreliniz bozulsun. Oldu olacak eşinizde sizin babanızın parasına karışıp mutfağı yaptır diye arasın aynı şey sonuçta.
Yani sus, bir şey söyleme diyorsunuz bu kırıcı mizacınızla.

Farkındaysanız hakkı yiyilen benim, yüzsüzlük de değilki bu. Hakkım olanı istiyorum ve sizden akıl almak istedim

Iste bacim iste daha ne diyim. Dilim dondugunce anlattim hala hakkim olani istiyorum diyorsun. Nerden ve nasil hakkin oldu bunlar? Gece gunduz calisip sen mi kp.i mal sahibi yaptin da hakkin oldu? Hak savunmadan once hak nedir onu bir Sorgula diyecegim ama sen hic sorgulama direkt iste. Tee Allahim ya.

Iste bacim iste daha ne diyim. Dilim dondugunce anlattim hala hakkim olani istiyorum diyorsun. Nerden ve nasil hakkin oldu bunlar? Gece gunduz calisip sen mi kp.i mal sahibi yaptin da hakkin oldu? Hak savunmadan once hak nedir onu bir Sorgula diyecegim ama sen hic sorgulama direkt iste. Tee Allahim ya.

Yani bence gitsin kp ile konuşsun bakalım. Ev benim para benim istersem çık derim istersem yeniler oturturum. Beğenmiyorsan çalışır kendin yaparsın demez mi adam yani.

Evlenerek kayınbaba tarafından evin yenilenmesini beklemek hak değildir. Hakkınız olan çalışarak elde ettiğiniz kazanımlardır. Tavrınız yanlış.
Bakın meseleyi hala anlamıyorsunuz. Ben illa yaptıracak, hakkım bu demiyorum. Ama eltime yapıldı. Ben sizce konuşayım mı dedim bunu düzgünce yazabilirsiniz. Bütün şimşekler üzerime çaktı. Sormaz olsaydım ya

Yani sus, bir şey söyleme diyorsunuz bu kırıcı mizacınızla.
Sus demiyoruz mutfağı beğenmiyorsan eşine dersin bütçe ayır yaptıralım diye bu kadar basit. Hakkım diyorsunuz para ne sizin ne eşinizin parası adamın kendi parası isterse sizi ve eltinizi evden bile çıkarır. Kiraya verir geçinir. Niye çünkü adamın kendi parası oğlu bile karışma haddınde yorum yapma haddınde bulunamaz siz nasıl hakkım diyorsunuz ona şaştık. Kendı babanıza dersiniz adamın parasına siz yorum yapamazsınız şu an ben kp ınızın parasına ha yorum yapmışım ha siz fark yok yanı

Back
X