• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Sorunsuz evlilik yada ilişki yoktur, sorunların üstesinden gelebilen ve gelemeyen çiftler vardır bana göre. Herkesin kendi şartlarına göre sonuçlar değişir. Ama evlilik dediğin çokta matah birşey değil olmasa da olur bana göre. Sonuçta her türlü birken iki oluyorsun iyiside kötüsü de katlanarak artıyor haliyle. Ki günümüzde geçim sıkıntısı, iş stresi, karakter farklılıkları, alışkanlıklar , hayattan ve ilişkiden beklentiler vs de eklenince ilişkiler ister istemez yıpranıyor.

Başlık: ÇOK MUTLUYUM

İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.

kocam beni aldatmıyor ya da şiddet uygulamıyor. peki aldatması için ne yapabilirim gözü benden başkasını bir türlü görmüyor kocama büyü yapılmış olabilir mi? fikirlerinizi bekliyorum.

evliliğim oturana kadar ilk üç ay kabus gibiydi ciddi anlamda ne ben ne eşim dengeyi tuttumaradik bir kaç ay önce de bi sallantı yaşadık ama zamanla sanırım insan olgunlaşıyor evlilikler eğer iki tarafın da geçinmeye gönlü varsa yoluna giriyor ortak noktayı buluyorsun güzel ama sorumluluk almayı bilmen gereken bazen olgunluk yapman gereken birşey bu arada burada eş ailesiyle ilgili konu açan görürseniz sorunun kaynağı eş ailesi veya eş olmadığını asıl sorunun kendinde olduğunu görürsünüz. Kimse kimsenin saçma sapan tavırlar yapan eşinin ailesine katlanmasına gerek yok en baştan bir yıl çoccuksuz denersin baksın bu adamdan yol olmayacak koy kaba etlerine tekmeyi defolsun her kadın bunu yapsa ortada mis gibi evlilikler olur

Erkekler genellikle yanlış yetiştirildikleri için evlilik için bir çoğu uygun değil
Genel olarak kadınlar daha idareci ve daha alttan alan taraf oluyor
Öyle oluncada cahil evli erkek ben haklıyım ben doğruyum ki susuyor moduna giriyor
Kadında bir yere kadar sabredip patlayıveriyor olay bu
Çoğu evlilikte erkeklerin yaptığı hatalar kadınlardan daha fazla bence borç konusunda, yapılmayacak vaatler ve kandırma konusunda üstlerine yok maşallah
Hepsi aynı demiyorum ama çoğu aynı
En küçük mevzularıda diş macununu üstten sıkmak, kirli çorabını atmaması vs
Bunlar bile insanın canına tak edebiliyo yani

Şu genelleyici sorular bana çok komik geliyor.
Evlenip mutlu olan yok mu demişsiniz konu sahibi. Bütün dünyadaki evlililerin mutsuz olduğunu mu sanıyorsunuz gerçekten? Yaşınız kaç ben bilmiyorum ki.

Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım

Böyle her şeyden etkilenen, kırılgan bir yapınız mı vardır hep? Bu hayatta sizi çok üzerler :(

Erkekler genellikle yanlış yetiştirildikleri için evlilik için bir çoğu uygun değil
Genel olarak kadınlar daha idareci ve daha alttan alan taraf oluyor
Öyle oluncada cahil evli erkek ben haklıyım ben doğruyum ki susuyor moduna giriyor
Kadında bir yere kadar sabredip patlayıveriyor olay bu
Çoğu evlilikte erkeklerin yaptığı hatalar kadınlardan daha fazla bence borç konusunda, yapılmayacak vaatler ve kandırma konusunda üstlerine yok maşallah
Hepsi aynı demiyorum ama çoğu aynı
En küçük mevzularıda diş macununu üstten sıkmak, kirli çorabını atmaması vs
Bunlar bile insanın canına tak edebiliyo yani
👏👏👏

Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim diyip başarısını,ilişkisini nasıl düzelttiğini anlatanı da okudu bu gözler de ona gelen yorumlar “ee bize ne bundan?”,”beni kutlayın kızlar ben mükemmelim” mi demeye çalışıyorsun diyenlerle doldu yorumlar;) Bizim insanımız mutluluğu sıkıcı bulur mutsuzluk hoşuna gider😁

Çok mutluyum eşimle de ailesiyle de sorunumuz yok diyee kimse konu açmaz da ondan :)

Düzelir diye evlen, aslinda anlaşamıyoruz ama emek verdim diye evlen, yaşım geldi ya diye evlen, artık anne-baba olmak istiyorum diye evlen, gözüm aşktan kör oldu daha tanımam da lazım ama ya bosver diyerek evlen...
Tabii bir sürü dediğiniz gibi çift olur olayı yanlış değerlendiriyoruz bir de.
Bunun gibi nedenlerle evlenmeyenler de buraya konu açmıyor zaten.

Ahaha vallaha bu ben.
Kocadan yana iyi olsa ya kaynana ya kayınpeder ya da görümceden bir sıkıntı oluyor.
Biri olmasa biri sıkıntı mutlaka :D
Allah'a şükür erkek arkadaşım sıkıntılı bir tip değil ama evlenip ailesine karştığım zaman ne olur bilemiyorum tabiki.
Rabbim bana buraya gelip kocam şöyle,kaynanam şöyle diye konu açtırmasın İnşallah :D

evlenmek bir yandan güzel şey iyiki evlendim diyorsun ama birde şu kısım var özellikle çalışanlar için akşama kadar çalışıp eve gidip yemek yap evi topla bebekle oyna onunla ilgilen şöyle düşün tek başıma olsam hergün makarna yada tost yerim ama evde bir 10 aylık bebek ve koca olunca en azından bebek düzgün şeyler yesin diye yemek yapıyorsun sonuç saat 9 da bayılıyorum :D çocuğu uyuttktan sonra bunun birde gece annelik mesaisi var sabaha kadar uyumadığı zamanlar oluyor ama sen kalkıp işe gidiyorsun lafın kısası evlilik çok yorucu :D arada aşk olmasa asla katlanılmaz birde annelik çok güzel bir duygu herşeyi onun için yapıyorsun o gün ne kadar yorgun olsanda kucağına alıp oynuyorsun onunla

“ bir derdim var “
Bölümü burası İnsanlar dertleri var ki yazıyor.

Burası toplumun tamamı da değil
Yani bu siteyi referans alıp tüm evlilikleri sorunlu kabul etmek mantıklı değil.

Back
X