Şaka mı? Bu yaşta evde kalma korkusu26 işte

Tadını çıkarsana hayatın, neden bu kadar evlilik diye diye kendini kasıyosun. Ne önemi var gerçekten, bu kadar kafaya takma yani. Ki bu kafayla iyi bir evlilik de yapmazsın sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı? Bu yaşta evde kalma korkusu26 işte
Ben de büyük evlendim, iyi ki öyle olmus, daha önce daha yanlış secimler yapardim eminim (ki yaptim da).Ben evlendigimde 31/32 yasimdaydim. Sonra cocuklarim da oldu. Gec olsun hayirli olsun be gülüm. Sükür daha önce baskasina kanip evlenmemisim, yoksa simdiki esimi bulamazdim. Kendini hic baski altinda hissetme. Dogru insanla evlenmek, sadece evlenmekten cok cok daha önemlidir❤
Biz de sandik daha büyüksün.26 işte
Geçmiş olsun evde kalmışsınız bile(!)26 işte
Hadi yaaEvlenip boşanmış birini farklı sebeplerle istememyi anlarım fakat kıskancım deyip istememek çok komik. 30 yaşında bakir bulamazsın bulursan da bi sıkıntıdan dolayı bakirdir aman dikkat![]()
Kaç yaşındasın sen kiben 40 yaşında evlendim ve gayet memnunum![]()
41 olcam ay sonuKaç yaşındasın sen ki![]()
bence kıskançlığı yenin, belki kaderinzde boşanmış biriyle evlenmek vardır. Büyük konuşulunca başa geliyor maalesefbiri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben boşanmış birini istemem kıskancım baya
Yaw he, evliler saapiyor bekarlar oturuyor sankiben takarım herşeyi onunla yaşamış seviyor mu falan
Toplum baskısı bunlar bacım evlenip napacan bende toplum baskısına dayanamayıp evlenen tayfadayim sorsan ne değişti diye sorumluluk arttı çocuklarla sosyal hayat azaldı hatta sıfıra indi akışına bırak vakti gelince nasılsa evlenecenbiri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben boşanmış birini istemem kıskancım baya