evlilik

Şaka mı? Bu yaşta evde kalma korkusu 😒
Tadını çıkarsana hayatın, neden bu kadar evlilik diye diye kendini kasıyosun. Ne önemi var gerçekten, bu kadar kafaya takma yani. Ki bu kafayla iyi bir evlilik de yapmazsın sen.

Ben evlendigimde 31/32 yasimdaydim. Sonra cocuklarim da oldu. Gec olsun hayirli olsun be gülüm. Sükür daha önce baskasina kanip evlenmemisim, yoksa simdiki esimi bulamazdim. Kendini hic baski altinda hissetme. Dogru insanla evlenmek, sadece evlenmekten cok cok daha önemlidir❤
Ben de büyük evlendim, iyi ki öyle olmus, daha önce daha yanlış secimler yapardim eminim (ki yaptim da).
Kocişim, ortalamanın üstünde bi erkek puanlama yaparsak 😄

Biz de sandik daha büyüksün.
Şimdilerde evlenmede yaşlar hep ilerledi.
Yaşın genc bile kalıyor.
Aslında tam uygun zamanlari, olgunluğa adim atilan oturakli yaşlardasın, umarim karakterin de bu şekildedir ve umarim doğru kişi dogru zamanda çıkar karşına 🤲🏻
Azcık hayatın tadını çıkararak bekleyedur e mi 👍🏻

Evlenip boşanmış birini farklı sebeplerle istememyi anlarım fakat kıskancım deyip istememek çok komik. 30 yaşında bakir bulamazsın bulursan da bi sıkıntıdan dolayı bakirdir aman dikkat 🤪

biri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben boşanmış birini istemem kıskancım baya
bence kıskançlığı yenin, belki kaderinzde boşanmış biriyle evlenmek vardır. Büyük konuşulunca başa geliyor maalesef

Korkmayın ya Türk erkekleri biterse de kafile kafile Afgan erkekleri geliyor. Suriyelilerden bahsetmeme gerek yok herhalde. Bu işin şakası tabi merak etmeyin erkek bitmez . Dua edin adamına denk gelin.

Yani evlenmemiş olsa bile sevgilileri olmuş olur. Belki onlarla da çok eğlendi yani kıskanmanız yersiz gibi

Kizlar bekar birini bulamaz miyim diyorsunuz bazilari bosanmisla olsun demis

biri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben boşanmış birini istemem kıskancım baya
Toplum baskısı bunlar bacım evlenip napacan bende toplum baskısına dayanamayıp evlenen tayfadayim sorsan ne değişti diye sorumluluk arttı çocuklarla sosyal hayat azaldı hatta sıfıra indi akışına bırak vakti gelince nasılsa evlenecen

Back
X