Evlilik

Hikayemdeadiisensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
1
-2
1
30
Merhaba öncelikle bu mesajımı okuyorsanız sizlerden yorumlar beklediğimi ve yanımda kimse olmadıgımı anlamanızı bekliyorum

Şimdi konuya gelelim.
Benim 1 bucuk yaşında bir oglum var ve kayınpederim bina görevlisi oldugu için yıllık izbe çıktı 1 ay boyunca ve kaynamam evinde tek basona bakıyor yavrumu 3 hafta boyunca bina görevlisi oldukları için evi bırakamadıgundan ben yavrumdan ayrı yasıyorum içim com yanıyor size anlatamam cok özlüyorum onu hergin aglıyoru cocugumu işten gelince görüntülü arıyorum bi bahane uyduruyor uyusu geldi altına yaptı vs seyler cocugumu gördiğim 15 dk toplam maksimum bu durumu eşime anlatıyorum napım babam yıllık iznini kullanmasınmı diyo hergin evimizde kavgamız eksik olmuyor cocugum daha anne kuzusu ve yüzünü göremiyorum siz olsaudınız napardınız

Çocuğunuza kaynananlar mı bakıyo eğer öyleyse bi şekilde siz bakamadığınız için onlar bakıyor ve hayatlarını size göre yaşamak zorunda değiller .

Babaanne anneannelerin kendi yaşam tarzlarından vazgeçip sizin çocuklarınıza hayatlarını adamaları gerektiği düşüncesinden vazgeçin artık madem öyle alın kendi çocuğunuza bakın

Siz baska sehirde onlar baska sehirdemi onlarda kaliyor sanirim ky iş yapıyor suan binada cok vakti yok onu anladim kp tatilde maddi imkanlardwn dolayimi cocuk onlarda siz kari koca çalışıyorsunuz birakacak kimse yok sanirim mecbur onlarami verdiniz.. Bende karisik yazdim sanki
Maddiyat yok cocuktan uzaksınız kaynananiz yoğun binada cocugu cok gosteremiyor siz mecbur verdiniz bakima kaynana ya onu mu anlamaliyiz

Galiba siz karı koca çalışıyorsunuz bu sebeple kayınvalideniz sizin evinizde çocuğunuza bakıyor. Kayınpeder apartman görevlisi ve 1 aylığına izne ayrıldı yerine mecburen kayınvalideniz bakıyor tabi çocuğunuzu da yanında götürdü bakmak için. Siz 3 haftadır çocuğunuzu doğru düzgün görmediğinizi, kayınvalidenizin bir bahane ile çocuğunuzu görüntülü görüştürmediğinden şikayet ediyorsunuz bu sebeple kocanızla tartışıyorsunuz doğru mu anladım

Hiç anlamadım. Kayınpeder yıllık izinde başka yere gitti kayınvalide mi devraldı apartman işini? O zaman çocuğa kim bakıyor, neden orada? Siz neden yanınıza almıyorsunuz?

Galiba siz karı koca çalışıyorsunuz bu sebeple kayınvalideniz sizin evinizde çocuğunuza bakıyor. Kayınpeder apartman görevlisi ve 1 aylığına izne ayrıldı yerine mecburen kayınvalideniz bakıyor tabi çocuğunuzu da yanında götürdü bakmak için. Siz 3 haftadır çocuğunuzu doğru düzgün görmediğinizi, kayınvalidenizin bir bahane ile çocuğunuzu görüntülü görüştürmediğinden şikayet ediyorsunuz bu sebeple kocanızla tartışıyorsunuz doğru mu anladım
Bu cok daha iyi 😎😎 ben maddiyattan ky verdiler sehir disindalar oo o bakiyor dedim de dedim .bakalim ne cikacak

konu sahibi ve kocası çalışıyor . Çocuklarına kp ve kv bakıyor. Anladığım kadarıyla konu sahibinin evinden çocuğu kayınpeder alıp bırakıyordu . O da bi yere gitmiş. Bunlar da çocuğu temelli orda bırakmış . Gidip alamıyorlar sanırım . Kendi çabalarımla bu kadar anladım

Konu sahibi çalışıyor. Bu sırada da 1.5 yaşındaki oğluna, babaanne bakıyor. Apartman görevlisi dede izne çıktığı ve muhtemelen şehir dışına gittiği için, çocuğun bakımına babaanne devam etse de babaanne arada sırada apartmana ilgilenmek zorunda kalacağı için bebeğe kendi yaşadığı apartmanda bakıyor. Bu yüzden konu sahibi bebekten ayrı kalıyor.

1. Eğer siz başka kayınvalide başka şehirde ise, çözümü siz bulmalıydınız. Yanında götürmesini isteyen siz oldunuz muhtemelen. Yapacak birşey yok. Bakıcı bulmalıydınız, siz yıllık izninizi dedeye göre ayarlamalıydınız.
2. Aynı şehir uzak mesafe ise haftasonları da olsa gitmeliydiniz. Hatta 6 saatten uzak mesafe değil ise yine de haftasonu gidebilirdiniz.
3. Kayınvalide apartman ile ilgilenmek zorunda bebek zaman zaman yalnız kalıyor muhtemelen. Kayınvalide açısından çok zor bir durum. Onu da zor durumda bırakmışsınız. Kayınvalide bunu kabul ettiyse -büyük bir sorumluluk- söyleyecek hiçbir şeyiniz yok.

Özetle Kayınvalidenizin suçu yok. Boşuna üstüne gitmeyin ki ilerde bakmayacağım demesin diye dua edin.

Merhaba öncelikle bu mesajımı okuyorsanız sizlerden yorumlar beklediğimi ve yanımda kimse olmadıgımı anlamanızı bekliyorum

Şimdi konuya gelelim.
Benim 1 bucuk yaşında bir oglum var ve kayınpederim bina görevlisi oldugu için yıllık izbe çıktı 1 ay boyunca ve kaynamam evinde tek basona bakıyor yavrumu 3 hafta boyunca bina görevlisi oldukları için evi bırakamadıgundan ben yavrumdan ayrı yasıyorum içim com yanıyor size anlatamam cok özlüyorum onu hergin aglıyoru cocugumu işten gelince görüntülü arıyorum bi bahane uyduruyor uyusu geldi altına yaptı vs seyler cocugumu gördiğim 15 dk toplam maksimum bu durumu eşime anlatıyorum napım babam yıllık iznini kullanmasınmı diyo hergin evimizde kavgamız eksik olmuyor cocugum daha anne kuzusu ve yüzünü göremiyorum siz olsaudınız napardınız
Açıklarsanız ihtimaller üzerinden yorum yapmak zorunda kalmayız.

Back
X