• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
638
635
53
Merhabalar bnm size bir sorum olacaktı evlilik kaderdir evleneceğimiz kişi ezelden alanımıza yazılmıştır derler
evleneceğimiz kişi kadere kelamdan yazılmış mdr değişmez mi ?
Ölüm doğum evlilik bunlar belliymiş değişmez mi

Merhabalar bnm size bir sorum olacaktı evlilik kaderdir evleneceğimiz kişi ezelden alanımıza yazılmıştır derler
Merhaba
Kötü biriyle tanışıp her kötülüğünü görüp sevıyorum die evlenip buna kader diyemeyiz

Mutlak ve muhakkak kader var (2 ye ayrılır . )
-Kimin ne zaman ölecegi değişmez
- muallak kader kulun tercihine göre değişir

Mutlak ve muhakkak kader değişmez ama muallak kader değişir

Merhaba
Kötü biriyle tanışıp her kötülüğünü görüp sevıyorum die evlenip buna kader diyemeyiz

Evlilik hangisine giriyor

Bence hayır tercihler ve tercihler kafamıza silah mı dayanıyor evli kalmak bi seçim.

Merhaba

Evlilik ölüm doğum değişmez mi

Biz doğmadan önce yazılanı yaşıyoruz. Şuan bizim özgür irademiz var evet isteğimize göre şekillendiriyoruz evlen boşan hepsini yap ama kaderde bu irademizle yapacaklarımız da yazılı yani ne yazılıysa gelip seni bulur ister şimdi ister 10 sene sonra… kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa demişler:)

Evlilik ölüm doğum değişmez mi
Ölüm değişmez canı veren , alan Allah nasıl öldüğün sadece sebeblerdir

Doğum değişir Süpriz hamilelik die bisey yoktur iyi korunamayan çiftler vardır kürtajlar ,doğurmak , katil olmakta tercihtir
Olmayan hamilelik imtihandır

Ölüm rızk eş külli kaderdendir
Ya ben bunu bi ara çok araştırmış kafaya takmıştım ama uyuşmayan şeyler var

Eş seçiminde ince bi nokta var Sana kendi iradenle senın kalbinin evet diyeceğini seçmen için rıza göstermiş ama ezeli ilmiyle de biliyor kaderindekini senin öngörmeni sağlayacak kötü olaylar gösteriyor ama sen diretip görmezden gelip evlenırsenn buna kader diyemezsin

siz neden soruyorsunuz ki bunu yani müftülüğü arayıp öğrenebilirsiniz yada kaynak kitaplardan Kur an sünnetlerinden öğrenebilirsiniz
Şimdi çok derine inersek islami konuya döner buda ban sebebi sayfada yasak .

Back
X